Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricsaka666

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami még kimaradt: Marhára unom, hogy a videóknál a kommentek fele válaszolgatós, de mindig csak az egyik oldalt látom és fogalmam sincs, hogy miről is szól az egész. Jó volna, ha előhívható volna a másik oldal is...  Az a baj, hogy hiába vannak jóval…..
ricsaka666 2011.12.04 13:21:54
Írhattam volna, hogy "Eközben Budapesten", de ez olyan tipikus magyarosan sikerült sztori, amit a BKV Figyelőn találtam.Zseniális! ..
ricsaka666 2011.11.11 17:11:17
Régi RPCJS követő MegaBrutal (aki emlékeim szerint még valami játékot is akart csinálni a sorozatról) egy nagyon érdekes e-mailt írt nekem, a HEAT körüli mocsoksággal kapcsolatban. Mikor a HEAT: Episode 1-ről csináltam anno a videót, fogalmam sem volt arról, hogy a játék elvileg…..
ricsaka666 2011.11.11 17:08:21
Kész, feladom. A San Andreas egy irdatlanul jó játék, de a "Zero" első küldetése egyszerűen lehetetlen kontrollerrel.... Lassan begolyózok, de még csak nem is látok javulást. :D Ugyanúgy szétroncsolják azokat az antennákat, összpontosíthatok ahogy akarok. Annyira…..
Tudom, sikeres ember nem lehet, aki TV2 híradót néz és igazat is adok neki. Mentségemre, tudatosan tényleg nem néztem, de kapcsolgatáskor (egyébként siralmasan szar műsörök mennek különösen 6 és 7 között) láttam ezt a képet és kicsit kiakadtam. Az elmebeteg norvég állat, aki…..
Az utóbbi jó másfél két hónapban nagyon durván túlköltekeztem ami a dvd-ket illeti (már kicsit lelkiismeretfurdalásom is volt), de annyi jó akció volt sorozatokkal kapcsolatban, hogy muszáj volt beruháznom. A "Szeretünk Raymond"-ból jó pár éve láttam pár epizódot a…..
Gratulálok minden kreténnek, aki más emberek szórakozását hátráltatja és elrontja. Ebben ludasak azok is, akik megnézik az ilyen legalja felvételeket, mert ha nem néznék, nem kameráznának.Hollywoodnak elege lett a magyar kalózfilmekbőlPremier szempontból azt hiszem az utóbbi…..
Az a helyzet, hogy marhára szívok a bölcsességfogaimmal. Hogy girbe gurbán nőttek ki, az egy dolog, de rendszeresen be is gyullad(nak), szóval fogorvostól fosás ide vagy oda, muszáj most már cselekedni is.Elsőnek elkezdtem az interneten informálódni és szinte akármilyen módon…..
Teljesen átérzem amit beszél és ez nála jóval extrémebb, mint nálam valaha is volt. Csak látjátok, ez a különbség, hogy ő ezt csinálja hivatásból és mások (pl én) nem. Drukkolok neki és akármit is megjelentet én falni fogom.  ..
ricsaka666 2011.06.01 19:45:21
A Mr Brooks és a Wallace & Gromit köztudottan telitalálat, szóval ott biztosa mentem. A többinél többé kevésbé kockáztattam. Az Ausztrália sokak által egy nagy bravúros eposz, mások leszidják, hogy unalmas. Az Elhagyott Szoba 2 jó eséllyel rossz lesz, de igazából…..
...a sárvári Tinódi fogadójában kapható. Szenzációs volt, ízorgia a számban, annyi hagymával, hogy könnyezett a szemem a gyönyörtől. 10/10. Ha arra jártok, mindenképpen kipróbálni! (Köszönöm a tippet Cleveland!)  ..
ricsaka666 2011.05.27 23:01:11
Lelkes és kitartó mozilátogatóként éltem a Palace Cinemas nagyszerű ajánlatával, hogy a most is zajló Filmnapok (korábban Moziünnep) alkalmával szervezetten bekukucskálhatunk oda, ahová halandóként nem juthatunk be. Egész konkrétan megtudhattuk milyen a gépház belülről, milyen…..
Valami bámulatosan röhejes horrorfilm(?) 2007-ből, amely egy Jeff Rector nevű fazon bébije lehet, mert szinte mindent ő csinált. Itt a film adatlapja. Kivérezve (99 ft) from Filmbaratok on Vimeo. Aki meg nem értené a Conan említést.....
ricsaka666 2011.05.24 12:12:12
@Sh1mmy: Azt már régóta szeretném megnézni, mer anno még leszedtem, jónak tűnt a leírása, de halogatom, mer ahogy belenéztem elég szarnak tűnt xD Na majd haverokkal egyszer megnézem, röhögünk egyet :D
Tetthely:A  Blaha Lujza téri metrómegálló mozgólépcsője. Én felfelé megyek a bal szélen, középen lefelé megy, jobboldalt szintén felfelé. Jobboldalt kb velem párhuzamosan "utazik" egy fiatal csinos nő, amit meglát egy furcsa, kicsit pszichón kinéző kb 18 éves…..
Csak úgy elmémbe való betekintésként jöjjön az, amit ma álmodtam. Azt álmodtam, hogy valami videót szerkesztek nektek, ahol kiparodizálom azt a "Legyetek jók ha tudtok" dalt a Napoleon Boulevard-tól Azt a dalt egyébként utálom, talán azzal is összefügg, hogy az…..
 Most olvasok egy cikket, amelynek a tartalma röviden:Obama végignézte Oszama megölését Az amerikai elnök élő videóközvetítésen nézte végig a negyven perces kommandós akciót, melynek során megölték az al-Kaida vezetőjét.  Na vajon hány nap míg kikerül ez a…..
ricsaka666 2011.05.03 12:47:03
Az utóbbi 2 hétben brutálisan sokat moziztam (erről majd bővebben a Filmbarátokban) és mostanra már a komoly idegbaj kerülgetett két trailer miatt. Csak most az előbb említett időszakban 5x láthattam egymás után a Thor és a Karib Tenger Kalózai negyedik agymenésének a…..
Mivel állítólag az indavideó nem megy a külföldről nézőknek (wtf?), feltöltöttem Vimeo-ra  Mutánsok from Filmbaratok on Vimeo...
Nagy megvetéssel néztem eddig ezekre az igénytelen papírtasakos DVD-kre, mert részben ezek is felelősek azért, hogy a magyar DVD piac mára vegetál és a lassú halál felé tart. De úgy voltam vele, hogy a fene egye meg, most már érdekel is, miféle kiadványok lehetnek ezek, ahol…..
ricsaka666 2011.03.16 15:31:53
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
ricsaka666 2010.12.18 16:02:02
@SilentArtemis: Hogy lehet a levegőben sétálni az AC2-be?? :O :DD Írd le, légyszi! :D
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..