Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperBKV

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az igazság az, hogy ezzel a poszttal régóta adós vagyok. Hiszen maga a teszt még a nagy decemberi megindító ünnepcsoport előtt esett meg. A tesztalanyok tudományos gondossággal történő kiválasztása, (nevezetesen az irodában életjelet mutató egyedek asztalhoz…..
Menyhért blogja Vonat 2009.12.04 13:30:00
Beállok a sorba jegyet venni, a pénztáros nő mosolyog, és kellemes utazást kíván miután átadta a jegyet, én pedig kifizettem. Az információs táblán megnézem mikor is indul pontosan a szerelvény és melyik vágányról. Kimegyek a hatos peronra, ide van kiírva a vonatom. Miközben…..
Helló, ma egy kevésbé ismert energiaitalt fogok bemutatni, a Viperát.Ez egy elvileg új ital, én is most láttam először, egy kazincbarcikai kisboltban. Az íze nem különösebben jó, van egy kis kesernyés mellékíze, de azért iható. Az ízről nincs sok tudnivaló, annak ajánlom…..
Helló!  Ez most nem egy teszt, csak szerettem volna megmutatni mit találtam ma a boltban. Pontosabban a Hell nagytestvére, az ital ugyanaz, de a mérete: 500 ml, de nem a megszokott sörösdoboz alak, hanem ugyanaz, mint a kicsinél. Összehasonlítva elég nagy, 269 Ft-ért vettem egy 100…..
Helló, ma szintén egy ismert energiaitalt fogok bemutatni. A Hellt, ami szerintem a legjobb minőségű magyar energiaital. Az energiaitalt  szeretők körében kedvelt ital, a jó íze és ára miatt. A doboza jó dizájnt kapott, nem túl csicsás, de mégsem unalmas. Az ára  helytől…..
  Sziasztok! Ez itt az első tesztem!    Ki ne ismerné a Red bullt? De nem biztos hogy a Shottal is mindenki így van. A következő tesztemben ezt fogom bemutatni: Kezdjük ez ízzel,az íze Olyan mint a nagy Red Bullé, csak nincs benne szénsav és egy kicsit  tömény. Az illata is…..
 Ezen a Blogon Energiaitalokat illetve egyéb üdítöket fogok tesztelni.  Jó szórakozást!..
SuperBKV blogja 2010.10.07 19:19:35
SuperBKV blogja 2010.10.06 21:47:31
SuperBKV blogja 2010.10.06 21:45:31