Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrian Shephard

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Úgy öt éve a Rosetta űrszonda elrepült a Mars mellett, de az akkor készített felvételek mindenféle okok miatt csak most kerültek fel a NASA publikus bolygós adattárába, a PDS-be. De most, hogy elérhetőek, a képmanipulátor közösség rájuk is ugrott. Az eredmény pedig…..
Örök téma az orosz űrrepülésben, hogy miként lehetne még többet kihozni a jó öreg Szojuz masinákból, tovább szőve az űrrepülés ősanyjának, az R-7 rakétának és leszármazottainak hosszú történetét. Az elmúlt évtizedben számos fejlesztési elképzelés született, csak…..
Bár úgy néz ki, a magazin mégsem szűnik meg (aminek mi örülünk a legjobban, komolyan), Sasa vissszaemlékezése a PC Gurunál töltött évekre folytatódik. És ha azt mondom, hogy a második rész sem lesz különösebben rövid, úgy érzem, a fején találtam a szöget. Talán kevesebb…..
Adrian Shephard 2011.08.02 12:04:10
@molnibalage: fejvakarás közben olvasd el az előző rész kommentjeit. Nyiri-nek ugyanezt javaslom.
IDDQD A PC Guru története 2011.07.14 11:00:00
Ahogy a minap jeleztük, itt az első visszaemlékezős-nosztalgiázós (és egy kicsit talán bálványdöntögetős) poszt a PC Gururól, amiben Sashegyi "Sasa" Zsolt mesél arról, hogy is volt ez az egész. Előreláthatólag két részletbern, mert nem lesz rövid. Egyben itt…..
Adrian Shephard 2011.07.14 16:19:05
@MrEd:
"...ott kezdődik, hogy MÁR a hőskorban IS a gamer újságírást a lelkesedés vitte-hajtotta, és..."

Így jó-e? :D

És egyébként nem feltétlen. Még én is láttam annó a szerkesztőségben pár megélhetési újságírót. Sőt, "újságírás" alatt talán hiba is kizárólag a cikkírást/tartalomgyártást érteni. És ekkor máris találsz pár ottani melóst, akit bőven hidegen hagy a Guru coolsága, mert számára az csak munkahely. Régen meg mindenki magáénak érezte a lapot. Jelezném, hogy ezzel semmi probléma nincs. "Ilyen ez a popszakma."
És a lendület is alábbhagy az évek múlásával, erre is akad példa bőven. És ez is tök természetes. Az első cikkeimet szörnyen meghatódva írtam, évekkel később rutinból ugyanazt, és az olvasószemüveg jobbik feléről mindebből mit sem lehetett észrevenni.
Adrian Shephard 2011.07.14 17:50:19
@bullseye: no para, már hozzászoktam, hogy minden cikkemet rommá javítottad. Van, ami sosem változik :)
IDDQD Bezár a PC Guru 2011.07.08 13:56:00
Úgy tűnik, most már hivatalos, amit a zuhanyhíradó suttog pár hete: a német Motor Presse kiadó megelégelte a veszteséges működést és kivonul Magyarországról, pár magazinját átveszi más cég, párat meg bezárnak. Utóbbi kategóriába esik a PC Guru, az egyik legrégebbi magyar…..
Ha már anno ámuldoztunk (vagy retrosznobsági szinttől függően finnyáskodtunk) egy sort a Battlefield 3 bemutatkozó trailerén, úgy illik, hogy nézzük meg a nagy vetélytárs Call of Duty sorozat egymilliomodik része, a Modern Warfare 3 friss előzetesét is. Ahogy elnézem, újabb…..