Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kele!

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gördülő cipő Egy kis csoda 2010.11.11 18:53:26
Tisztelt olvasók!A napokban érezhetően visszaesett az oldalon megjelent cikkek száma, és én is kissé el vagyok maradva a megkeresések, emailek, kommentek megválaszolásában, és az elkövetkező napokban is kissé elfoglalt (vagy inkább elvarázsolt) leszek. Íme az ok:Megértésetek és…..
Két nappal ezelőtt kaptam ezt a kedves levelet az egyik olvasómtól, aki nemrég egy gördülő talpas cipőt vásárolt magának. Örömömre szolgál, hogy vásárlás előtt a blogon található RollSTEP-pel kapcsolatos cikkeket is elolvasta, és ezek is segítettek neki döntése…..
kele! 2010.10.25 19:13:57
@dr. Székely András: nem vettem sajnos, de ez a cipő nagyon tetszik! és nálam jó pont hogy magyar márka! Érdekelne a véleménye, hogy Ön szerint garancia a minőségre, hogy a batz gyártja, vagy ez én gondolom csak hogy ez pozitívum?
kele! 2010.10.27 21:48:33
@sammy_: köszönöm az infókat! minden egyes információcsepp hasznos, nem csak nekem, másnak is! a tudás hatalom:) és ezzel a hatalommal bírva már csakis a rollstepet választom, amint meglesz rá a keret:)
A blog statisztikája alapján úgy vetten észre, hogy sokan szeretnének olcsón, jó minőségű, márkás gördülő talpú cipőhöz jutni, illetve az is kiderült számomra, hogy az MBT, mint legenda, tovább él a köztudatban, annak ellenére, hogy több alkalommal láthattuk, hogy a…..
kele! 2010.10.25 19:31:43
@bús: én SOHA az életben nem rendelnék "noname" oldalakról terméket! ha már külfökldrőkl való rendelés, akkor csakis ebay!!! ott leellenörzött eladóktól vehetsz.
de méginkább, ha "csak" ennyit tud áldozni az ember ilyen típusú cipőre, mint mondjuk én (vagy a kommentelő) inkább választanék más márkát. itt elég jó véleményeket kapott a RollSTEp, szerintemm azt érdemes választani, bár a blogíró ezt biztosan jobban tudja.