Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackflowerblossom

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tanártól kaptuk ezt az emailt. HÁLAADÁS avagy miért vagyok én hálás a jelenlegi oktatásirányításnak Mindig, mindenhol csak azt olvasom, hogy a különböző iskoláknak miért nem tetszik a KLIK működése. Senki nem ír semmi konkrét információt, ezért én vállalkoztam rá,…..
120 ezer izzó világítja meg a London-Heathrow Repülőtér 5-ös terminálját, ami nagyon menő dolog, csakhogy az épület 2008-as átadása óta senki nem cserélt azokat. Azóta 60%-uk kiégett és nagyjából senki sem tudja, hogyan kellene majd kicserélni. Mármint természetesen nem…..
Subba KÖZHELY 2012.12.27 14:30:54
KÖZHELY / NYITÓ HÉTVÉGE: DEC 27-31 / from danikralik on Vimeo. jó lett, jó lesz!  ..
blackflowerblossom 2013.01.17 20:13:37
@S4mu3l: Már én is kurvára várom! X-es logoval. Arcpálma
A néhány hete jártam a Röszkei Paprika Parkban, ahol elég meglepő dolgokat tudtam meg a paprikáról, többek közt azt is, hogyan változtatta meg több település történetét ez a csöpp növény úgy, hogy annak nyomai ma is látszanak. Nem akarok túl mélyre ásni a történelemben, a…..
A névjegykártya dizájnjának általában (sajnos) nem tulajdonítunk túl sok jelentőséget, és beérjük valamilyen kreatív papírra nyomtatott hagyományos megoldással. Pedig érdemes elgondolkodni egy extra lehetőségen, mert mint mindenhol, az üzletben is fontos az első benyomás.…..
blackflowerblossom 2012.09.11 20:50:42
@txmt6: Valóban.
Én már sikítok attól, ha meglátok egy "kreatív" névjegyet, rosszabb esetben álláshirdetést.
Ezeket kb. 2 éve mutatta már be minden 9Gag szerű portál! Hajrá!
Ma adták át nagy csinnadrattával. A sajtótájékoztatót nem vártam meg, de mivel épp arra volt dolgom egy órával hamarabb, rákattintottam telefonnal.  Szavazz az Urbanistára ebben a nemzetközi bloggerversenyben: nyomj egy szívecskét dá-s posztoknak - kösz! Megígértem: a…..
blackflowerblossom 2012.04.16 15:20:46
@nál: teljesen egyetértek ...
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
blackflowerblossom 2012.03.27 19:41:40
@Modor Tibi: mikor megláttam a cikket már tudtam hogy jönnek majd, mint szarra a legyek :)
blackflowerblossom 2012.03.27 19:52:53
@mr gumby: nem mondod, hogy nincs... :) pedig tök azt hittem. :) A jobboldalon láttad a sávot, hogy ez a kis blogocska miről szól? Remélem megkerested azt is, hogy nutricionista ;)
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
blackflowerblossom 2012.03.08 13:45:55
@fofofo: nyugi... még nem :)
Zuglói luxusvilla, ahol kétszárnyú kapu nyílik a fürdőkádhozGépkarabély a nappaliban (tipp: mrsitn)Klassz, szépen berendezett ház Kismarosnál az erdő szélén (im)A lényeg a brand! Ennél zavaróbban logót nem lehet elhelyezni (lásd alaprajz!) (tipp: Gábor)Egy agresszív festő…..
blackflowerblossom 2012.01.17 19:17:59
@pwiking: Elfogytak a szavak
Modorosblog Az asszonyos asszony 2012.01.04 06:00:00
Az igazi nőn van mit fogni; real women have curves; az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal; ami szép, azt meg kell mutatni (de ez nem szép, csak sok); nagy táskába jó pakolni (de égő vele utazni) - és biztos folytathatnánk a bölcsességek soha…..
blackflowerblossom 2012.01.04 14:13:43
  Hát nem ezzel akartam kezdeni az új évet, de így alakult. Az idei első levél C72-től érkezett egyenesen a Horváth-kertből (melynek fejlesztéséről már tavasszal volt szó az Urbanistán):     Kedves Urbanista! BÚÉK, és további jó munkát kívánunk az új…..
blackflowerblossom 2012.01.02 15:03:34
@baowah: :D
„Szépen lassan beleszerettem D.-be. Ő erről nem tudott semmit. Egyszer viccelődött csak azzal, hogy csinálhatnánk hármasban, de ez megmaradt viccnek” – a szövevényes történetből megtudhatod, miért nem tanácsos más férjébe beleszeretni és milyen bölcsek tudnak…..
blackflowerblossom 2011.12.15 08:45:09
@Nathan D'Xantine: akkor nem csak nekem tűnt ez fel.
Nehéz a rocksztárok élete, Bono például mostanában attól szenved, hogy nem bírja elviselni saját magát. Ennek hallatán most olvasóinknak nyilván egy komoly csoportja gondol arra, hogy a U2 énekese végre kezd észhez térni, a helyzet azonban az, hogy Bono nem a jelenlegi önmagával…..
blackflowerblossom 2011.12.05 13:31:21
@King of Körút: igen, kicsit más értelme van a mondatnak, mint amit kihoznak belőle.
  Ma kezdődtek meg a soron következő klímavédelmi konferencia tárgyalásai a dél-afrikai Durban városában. Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) égisze alatt immáron húsz éve életre hívott párbeszéd újabb állomása – szám szerint a 17. – sorsfordító lehet, mondják…..
blackflowerblossom 2011.11.29 09:25:48
@Csiken Disztroly: így is van
Idegesítő butikjelenségekkel foglalkozó sorozatunkhoz kommentelte az alábbi szösszenetet rdi. A tegeződjünk-e vagy ne a butikban kérdés, alighanem két táborra osztja az olvasókat, de az biztos, hogy ha már a vevő előre köszön, a kérdés el van döntve:Amitől falra tudok mászni:…..
Sok tekintetben eléggé régimódi vagyok, nincs ez másként azon a téren sem, hogy mit illik és mit nem. Van számos olyan, amiben nagyjából mindenki egyetért, hogy például nem állunk neki szőrteleníteni a buszon vagy nem túrjuk az orrunkat. De van egy sor olyan helyzet is, ami már…..
Eladó luxus víztorony a Ferencvárosban. Csak ne kellene hét emeletet lépcsőzni (im) Gyárkéménykandalló kobrával és krokodillal “A garázsban jelenleg buliszoba került kialakításra” Kúria a Balatonfelvidéken. De miért kellett szétefektezni az első képet?…..
blackflowerblossom 2011.11.14 08:28:23
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
blackflowerblossom 2011.11.04 08:38:19
Modorosblog Naplopó bölcsészek 2011.10.29 13:35:00
Igen, volt már. Folytatás-kiegészítés innen.   We are the world, we are the linguists... anyám, borogass. Baszki, azt hittem, hogy az utóbbi időkben talán már a kedves BTK-s kollegínák és kollégák önkritikát gyakorolnak, de nem. "A bölcsész mint a legnemesebb emberi…..
Megható történet következik a Fülöp-szigetekről. A szigetvilág fővárosának, Manilának a szegény negyedében több száz olyan otthon található, melybe nincs bevezetve az elektromos áram. Ennek apropójából vágott bele Illac Diaz és az ő alapítványa (MyShelter Foundation) az "A…..
A kortárs képzőművészet Giró-Szász Krisztina MTV-s műsorvezető számára olyan, mint a szex, amivel egy közönségbarát televíziónak foglalkozni kell, hiszen érdekli az embereket. Viszont mégsem lehet, hogy képernyőn mutassunk sikamlós dolgokat, esetleg direkt módon beszéljünk…..
blackflowerblossom 2011.10.10 21:52:17
@kellerkari: Akkor miért járkálnak képzőművészetről beszélve egy design kiállításon?
  A Magyar Jedi Rend, Jedi Tanácsa tiltakozik az ellen, hogy a KSH a 2011-es Népszámlálás online kérdőívében nem ad lehetőséget a szabad vallás kinyilvánítására azzal, hogy az ide kapcsolódó kérdés válaszadási lehetőségénél egy menüben felsorolt…..
blackflowerblossom 2011.10.05 10:09:56
A kérdés nyitott, de tény, hogy a Tesco-s ruhák árban igencsak versenyképesek. Ráadásul a csakis ott elérhető F&F márka mindent megtesz, hogy a fent említett előítéleten változtasson. Bevallom őszintén, mivel én nem vagyok egy "nagybevásárlós" típus, a márkával…..
Régóta izgatott a kérdés, hogy vajon mi a férfiak véleménye a sminkelésről, és főleg az, hogy mit utálnak ezen a téren. Meg is kerestünk egy sor ismerőst, akik közül 26-an segítettek nekünk a véleményükkel. A minta persze nem reprezentatív, hiszen az ismerőseink közé…..
blackflowerblossom 2011.09.25 11:46:43
@flimo13: egyetértek.
blackflowerblossom 2011.09.25 11:46:52
@flimo13: Ja és a legszebb a hegyes műköröm+ tapis telefon. Jártam egy kisboltba, ahol a pénztárosnak ilyen, hegyes műkörmei voltak és mikor adta vissza az aprót, mindig végigsúrolta a tenyerem. Váááááááá.... phőőőj!