Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rembrant

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bodoky Egyik kutya, másik eb 2009.08.11 21:02:00
A Hagyó-Kocsis meccs igazi nyertesei az adófizetők: a titánok harca nélkül soha nem derült volna ki ennyi korrupciógyanús eset...
Volt ugye tavaly a Levi's kiváló vírusvideója, amiben fiatalok egyre extrémebb ugrásokkal találtak be a néhány számmal azért nyilván nagyobb nadrágokba. 5,5 millió youtubeozó nem tévedhet, gondolhatták a lassú, de olcsó netbookjaival taroló MSI-nél, úgyhogy megcsinálták a…..
rembrant 2009.08.14 19:46:51
@mákos,metélt:

sok mindent ki lehet vágni ; )
Az Asylum olcsó, nézhetetetlen filmekre szakosodott, néhány produkció címe álljon itt a műveikből: The Terminators, Omega vagyok, Snakes on the Train, Da Vinci Treasure, Street Racer. Ezek elnevezése egy mozikba küldött sikervárományos alkotás címére hajaz és úgy tűnik teljesen…..
A következő posttal kapcsolatban kérem a kommentezőket, hogy kerüljék a szélsőségesen vulgáris szidalmakat. Sziasztok. Előre bocsátanám, hogy szerintem nem vagyok bűnös de kíváncsi lennék a közösség véleményére. Hátha valaki másképp gondolja. Akkor belekezdek: 28…..
A reklámnak az a célja, hogy eladjon. Minden áron. Az a lényeg, hogy aki a reklámot látja, akire hat a reklám, az úgy döntsön, hogy ő vásárol. A reklám célja a befolyásolás. Aki mást mond, az becsapja magát is.Éppen ezért a reklámokat szabályozzák. Nem lehet akármit és…..
rembrant 2009.05.04 19:25:33
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
Most komolyan: hogy lenne már olyan rohadt nagy válság, ha egyszer egy sörre nem tudok beülni péntek este, mert dugig van minden kocsma?Ha akkora válság lenne, azt hiszem az első, amit visszafognék az értelmetlen pénzkidobás lenne. Például a szórakozás. Biztos összejönnék akkor…..
Már többször beismertem itt a blogon, hogy ezek a fegyveres dolgok számomra terra incogniták, de nem is nagyon illik hozzám a téma, mert életemben egyszer voltam paintballozni, akkor is főleg a lövészárokban dekkoltam, majd majdnem sikerült hasba lőni az egyik katonatársamat. Mivel…..
A kormányzati negyed projektet nem le-, hanem megállítja – jelentette ki Budai Bernadett kormányszóvivő kedden. Hozzá sem kellett volna fogni, amikor ilyen nehéz helyzetben van az egész ország. Vagy valaki ezzel akarta bevésni magát a történelembe? Azt hiszem az már e nélkül…..
rembrant 2008.08.17 06:15:21
Pilu Megyek buzit verni 2008.07.06 12:41:00
Megyek buzit verni, mert hatodikban a Lajos kiverte a farkam az öltözőben, és bár azóta nős vagyok, rendszeresen eszembe jut az a hoki. Leszámolok a köcsöggel! Megyek buzit verni, mert apám miután elvált anyámtól, egy férfival költözött össze. Egy világ omlott össze…..
A fenti mondat nyugodtan lehetett volna a mai melegfelvonulás mottója. Hülye volt ott mindenki.Hülye a szervező. Először is azért, mert nem tanult a tavalyi esetből. Másodszor azért, mert azt a hamis látszatot kelti, mintha a meleg közösség egészét képviseli, miközben egy…..
 Megérkezett a válasz a Kormányszóvivői Irodától a kormanyszovivo.hu tenderére vonatkozó kérdésemre, szó szerint idézem: A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság 2007. május 5-én írt ki központosított közbeszerzést "Nagyteljesítményű számítógép- és…..
Forrás: Weborvos.hu 2008-06-11 11:40   Betiltott étrend-kiegészítők Az országos tisztifőorvos közleménye több étrend-kiegészítő termék forgalmazásának megtiltásáról. Az országos tisztifőorvos közlerményben hívja fel a potenciális…..
rembrant 2008.06.12 15:10:19
bioblog.blogter.hu/?post_id=50697

A táplálékban természetes formában előforduló vitaminok minden szükséges összetevőt tartalmaznak. A boltokban kapható, nagyrészt szintetikus vitaminok a természetes vitaminoknak izolált részeit tartalmazzák.
Jó példa erre a C-vitamin. A szintetikus vitamin csak aszkorbinsavat tartalmaz, vagy aszkorbátot, ami az aszkorbinsav kevésbé savas formája. A természetes C-vitaminban azonban nem csak aszkorbinsav van, hanem rutin, bioflavonoidok (P-vitamin), K-faktor, J-faktor, P-faktor, tyrosináz és aszkorbinogen.
Ha csak a szintetikus C-vitamin tablettát alkotó aszkorbinsavat vesszük magunkhoz, szervezetünknek máshonnan (mondjuk a testszövetekből) kell elvennie a teljes C-vitamin komplexum többi alkotórészét. Ha ehhez nem áll elegendő tartalék rendelkezésre, az aszkorbinsav önmagában nem biztosítja azokat az előnyöket, melyekre a teljes C-vitamin képes. Némi keringés után a fel nem használt aszkorbinsav a vizelettel kiürül.
rembrant 2008.06.12 15:27:15
shape.proweb.hu/main.php?rovat=4&cikk=485

Mesterséges vagy természetes?

Régóta vitáznak a szakemberek azon, vajon a természetes forrásból nyert és a mesterségesen előállított vitamin egyenértékű-e. A szintetikusan előállított vegyületek egyeseknél allergiás reakciót válthatnak ki, míg szervezetük jól tűri ugyanazt a vegyületet, ha az természetes eredetű. Ez azért különös, mert mindkét vegyületnek azonos a kémiai szerkezete. A pollenekre érzékeny személyeknél azonban éppen a természetes C-vitamin válthat ki allergiás reakciókat, feltehetően a készítmény pollenszennyezettsége miatt.
A vitamintéma gyakran előjön a kommentekben, ezért gondoltam, célszerű lenne összeszedni Hubbard írásait a vitaminokról. A szcientológia Méregtelenítő Programja során szedett vitaminokról máskor lesz szó. Azt már az elején szeretném kijelenteni, hogy nem vagyok se orvos, se…..
rembrant 2008.06.07 15:58:23
Bellini Behal az iwiw ? 2007.09.05 18:12:00
Nem tudom mi van az iwiw háza táján, de már szinte egy hete nem megy jól. Legalább is nálam. A ... keresővel kezdődött. Először nem adta ki a teljes városregisztrációkat, ha pl. Rákerestem egy névre és tudtam, hogy belőle legalább kettő is van, akkor az iwiw nem talált egyet…..
Nemigazország A Frizbi visszavág 2008.02.03 23:45:31
Gyakorlatilag egyszer frizbiztem életemben, ott be is fejeztem. Történt ugyanis, hogy egy nyereményjáték keretében visszaküldtünk néhány vonalkódott, ezért cserébe a Biopon megajándékozott egy fröccsöntött műanyag frizbivel. Ki kellett próbálni, legalkalmasabb helynek a mező…..
395 ember csinált hupikék törpikét hülyét magából Horvátországban, hogy bekerülhessen a Guinness Rekordok Könyvébe, ám nem fog, mert rosszul tudták a korábbi csúcslétszámot. Az internetre hagyatkoztak, ahol 290 fős a törprekord, ám Guinnessék 451 embereset tartanak számon.…..
rembrant 2008.02.04 04:06:30
közröhej Fekete Pákó a Náci 2008.01.26 13:16:00
Fekete Pákó karlendít, Sieg Heil-ozik, Hitlerre azt mondja, hogy tiszteli.Nem, most nem ő a közröhej. Hanem a Média.Érdekel, hogy mi lesz ennek a sajtóvisszhangja.Elhallgatják és ez által lesznek nevetségesek (ugyanis nehéz elhallgatni valamit, amit nagyon sokan ismernek ->…..
Pompás nap lesz a mai, ami abból is látszik, hogy kora reggel elindult a Rúgd és fuss!, ami négy - nem indexes - részeges bunkó csodablogja a náluk is jobban fizetett részeges bunkókról, vagyis az angol futballról. Aki az ilyemit szereti, az nézze meg, bookmarkoljon egy nagyot,…..
rembrant 2008.02.02 20:59:04
Már nem divat az éves bérlet, vagy miért akarta Leó visszavinni az övét az Akácfa utcába? Akárhogyis, nem volt elég gyors, mert az előző három ügyfél már kipucolta a kasszát, a becsületes büntetésfizető állampolgárok pedig még munkában voltak:Régen sokat mérgelődtünk…..
Kazah megasztár műsor. És ezek még Borat miatt szégyenkeztek? ..
rembrant 2008.02.02 08:08:42
DarkBlog Kuruc.info - No Comment 2007.09.28 23:47:18
Komolyan mondom, akármennyire számít a jobboldal egyik legfontosabb weboldalának, akármennyire van sok mindenben igazuk, akármennyire hasznosak néha, most kurvára elegem van belőlük.Ezt az egészet »EZ a cikk váltotta ki belőlem.A differenciált családi pótlék nem teljesen jó…..
Az RTL Klub és Klub publishing Kft. "kosárba rakta" a hazai film és könyváruház egyikét a Netpiac.hu-t. Érdekes döntés ez az RTL részéről, hiszen a hazai mainstream media irányából még nem sok hasonlót tapasztaltam(bár nyugodtan megcáfolhatja akárki a kijelentést).…..
Azért van ebben van valami báj :) ..
rembrant 2008.02.01 07:30:27