Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(hero)

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Totalcar Nagy Karácsonyi Fotózása lassan fogalommá válik cégünkben. Hiszen nem csak tradíció ez, hanem egy olyan ünnepnap, amikor tudjuk, hogy együtt kimozdulunk valahová. Ritkán sikerül ez szerkesztőségünk életében, hiszen szanaszét akad dolgunk nap mint nap, talán éppen…..
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
A tükröket majd egyformára cserélem. Valójában nem is a Totalcar házi drag versenyén elért harmadik hely döbbentett rá, hanem az oda és vissza út, hogy az autó még nagyon nincs rendben. Amikor elhagyta a fordulat a 3500-at, akkor nagyon jól ment és könnyedén beleforgott a 7500-ba.…..
(hero) 2011.10.09 20:24:54
@Aeolian: Azt gondoltam ilyen kretén csak Én vagyok?! Istenem hányszor... Egy dologra viszont nagyon megtanított: A tű seegerét ne az erdő szélén sötétedéskor változtasd! (és ez nem vicc) Mondjuk azóta megtanultam, hogy középre és a főfúvókával menjek utána.
Nem kell ide cirkalmas szöveg: ez itt egy egyszerű kis blog, itt nem kell vitatkozni, politizálni és veszekedni, ez csupán egy kedves kis retró-ablak a múltra, melyet néhanapján visszasír egy picit mindenki. Ez itt puszta szórakozás, ha egy pici vidámságra van szükséged, nézz be…..
(hero) 2011.10.04 17:10:01
Belsőség A magyar Goodwood* 2011.09.27 07:00:00
* Na jó, kis jóindulattal, kicsit kosztümös és csak egynapos, de a mienk! Jön a Maserati, négykerekű égiháború. A betonkatlan sokszorozva veri vissza a mennydörgést, ahogy Kurt Hasler öblít egy nagyot a kanyar előtt, recsegve-ropogva horkan fel a hosszú motor még hosszabb…..
  Nyálcsorgató galériához klikk a képre!   Az emlékezetemben végzett mélyfúrás után sem találtam erős kapcsolatot az eddigi motoros szokásaim, és az Imolában évente rendezett Mostra Scambio, vagyis veteránbörze mondanivalója közt. Csikós szerint, ez az igazi…..
Belsőség Ez nagyon fájhat 2011.09.06 12:11:00
Előre szólok, hogy ez egy tipikus trollok kíméljenek-poszt lesz. Elsősorban azért, mert segítséget kérünk, másodsorban azért, mert mi magunk is teljes mértékben át tudjuk érezni a helyzet szomorúságát. Eltűnt egy autó, ráadásul egy féltve őrzött, dédelgetett darab, ami…..
Belsőség Belezni csak Corsával 2011.07.27 17:24:00
Jó estét minden kedves olvasónak. Mai belterj-eposzunk hónapokkal ezelőtt kezdődött, amikor is Winkler felfedezte az Illatos Csirke nevű büfét. Lelkendezve érkezett meg a szerkesztőségbe és azóta napi szinten kapacitál mindenkit a remek vastagbeles-tésztára, kacsalábra,…..
Rengetegen fordulnak hozzánk: autót vennének, mire figyeljenek. Tessék, összegyűjtöttünk egy maréknyi tanácsot a rizikófaktor minimalizálása érdekében. Vélemények az azonos című írásunkról...
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
(hero) 2011.05.06 18:12:57
@venszivar: Tisztelettel jegyzem meg résziformációk állnak rendelkezésére, abból von le valósnak vélt következtetéseket. (A szomszédtól hallottál valamit és azt hiszed mindent tudsz) Megjegyzem ha önnek, vagy a családjának lenne szüksége a segítségünkre akkor de tudna jajjveszékelni, de ne legyen így! Ejj be szép is lenne ha elmehetnék 45évesen nyugdíjba.
(hero) 2011.05.06 18:20:13
@Bambano: Eszemben sincs. Mi elhivatottságból, becsületből végezzük a munkát. Ha állig ér a szar, akkor veszek egy nagy levegőt és folytatom. Emelt fővel...
(hero) 2011.05.06 18:30:16
@venszivar: "A továbbiakban uram-nak fogom szólítani. Bizonyára összetévesztettem egy kolontári homoszexuálissal" Feltűnhetett, hogy az említett részt zárójelbe tettem, hogy ön könnyebben megértse.
Van az úgy még az én életemben is, hogy elkészülnek dolgok. Na, nem teljesen, de mondjuk, legalább részfolyamatokat sikerül lezárnom. Például Csabi elkészült Dezsővel. Mielőtt bárki arra kezdene gyanakodni, hogy tudósítás következik a Capellából, sietve leszögezem: Csabi a…..
(hero) 2011.05.03 20:20:23
@Csikós Zsolt: Nem tudok elégszer gratulálni. És az a sok kitartás... (Remélem az oviban már tudják ki a gyerek apja.)
Kérdés: elméleti síkon, ha találsz egy javítandó részt egy autódon tudod azt mondani, hogy le van sz.va és megy az élet tovább, vagy motoszkálni fog a fejedben és amint lesz lehetőség kijavítod? (és most nem szivárgó fékcsőre gondoltam)
Anyám sose volt egyszerű, mindig a család fekete bárányának számított. Traktorra is csak azért nem lett jogsija, mert kitalálta az akkori vezetés, hogy nőknek nem lehet. Kertészként dolgozott, így gyerekkorom tetemes részét töltöttem temetőkben, sírok közt játszva, miközben…..
Ez eredetileg egy válaszkomment lett volna @HammerHat kérdésözönére, de lerobbantotta magáról a kommentdoboz kereteit. Ráadásul príma ürügy, hogy elsüssem az OT-Expóról Csikós Zsolt kiváló képeit. Íme hát a Nagy Hangyász Q&A: -Nem egy szép fakormányt vettél Neki…..
(hero) 2011.04.28 20:34:42
@Nínó Karotta: Mit mondhatnék?! Elegen gratuláltak már, sokan dícsérték, és mindeki főt hajtott már. Én inkább köszönetet mondanék, mert erőt meríthetek abból a kitartásból, lelkesedésből és múlni nem akaró tettvágyból ami bennetek él. Oly sok munka van még hátra, de élvezet. Az elfeledett ars poetikám hogy "maga az út a cél". Sokunk nevében köszönet és sok élményt az öreg versenyautóhoz..
Mai szemmel tényleg szörnyű felelőtlenség volt nulla motoros tapasztalattal felülni a haverom BMW R65-ösére, de visszacsinálni már nem lehet, nem is akarnám. A viccből eldobott hógolyó indította lavinában úszva azonban jó irányba fordultam: beültem egy bérház dohos pincéjébe…..
A turbometalos srácok kétkerekűt eddig nem piszkáltak, most viszont alaposan belecsaptak a lecsóba. A Jawa Stella elég ritka ahhoz, hogy érdemes legyen vele pöcsölni - még ha kicsit ijesztő is a törődésigénye. ..
Az idén 48 éves német, Markus Östreich nem mai gyerek. Versenyzői karrierje egészen 1969-ig nyúlik vissza, ekkor lett először kategóriabajnok a német gokart-bajnokságban. 1984-től Formula Fordban indul, futamgyőzelmei mellett hatodik lett az EB-n. Egy évvel később Formula 2000-ben…..
(hero) 2011.04.24 11:59:49
@ommm: Valóban jó írás gratulálok. Sokat javultál. És köszönet az expón nyújtott közvetlenségért, hogy levetted a géptetőt a mazdáról és a mérhetetlen munkáért amit azért fektettél bele, hogy mi pár percig gyönyörködjünk
Belsőség Emberek vagyunk még 2011.04.20 17:41:00
Bizonyára észrevették, hogy az idei OT Expóra kitalált Japán-téma keretein belül kisebbfajta gyűjtést szerveztünk. A Yakimo-kisteher-árudán állt egy tájékoztató táblácska, mellette pedig egy ládikó, ebben gyűjtöttük az adományokat. A jó ügy támogatásáért cserébe…..
(hero) 2011.04.20 21:34:22
Azt hiszem, még soha nem lőttem ennyi fényképet ilyen rövid idő alatt. Még nem volt olyan rendezvény, ahol betelt volna a fényképezőgépem memóriakártyája, de itt két óra alatt sikerült teleexponálni: a Velodrom Millenáris az év legjobb veterános rendezvénye volt. A háború…..
(hero) 2011.04.16 09:54:29
Belsőség Dübörgünk ezerrel 2011.04.15 17:31:00
Elkezdődött, nincs több lappangás, elő kellett lépnünk mindennel, amin eddig dolgoztunk. Felkapcsoltuk a lámpát és büszkeség töltött el bennünket: minden olyan, ahogy azt elképzeltük. Jól jön ez a pénteki próbanap, a nagy roham holnap várható. Aki ma itt volt, annak tetszett,…..
Belsőség Ilyen idehaza nincs! 2011.04.14 20:44:12
Pedig de. Valami elkezdődött. Valami jó. És mi ott voltunk. ..
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
Hosszú hétvége lesz a március 15-i, az egyetlen az évben. Használjuk ki az alkalmat, szereztem olcsó szállást Egerszalókon, menjünk el a gyerekekkel, jó? – vetette fel hű hitvesem valamikor január végén. Norbi mindig kretén arcot vág, ha objektívet lát Hát persze, ezek a…..
(hero) 2011.03.27 20:54:37
@Csikós Zsolt: Olvasom a sorok között, hogy a Ponton megy a háztól, a kicsi meg marad. Mintha épp az ellenkezője lett volna. Hány olyanba vágtam már amit imádtam a különleges technikája miatt, de nem úgy alakult. Örülök, hogy Te is ember vagy és nem ufo, épp úgy ahogy mi.
Belsőség A világ összes kincse 2011.03.26 07:58:00
A Totalcar OT Expós megjelenése körüli gépezet beindulni látszik. Eddig csak tömtük-nyomtuk tele ötletekkel a tankot, terveztünk és újraterveztünk. A hét elején már azonban beröffent a gépezet és lassan, de biztosan megmozdult, kérlelhetetlenül lendült, nincs megállás.…..
(hero) 2011.03.27 19:25:22
@ommm: Üdvözlet
Az elmúlt évben volt lehetőség egy-két "tömegterméknek" a bejáratnál állomásozni. A én öreg ócskaságom odafér még??