Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herbert27

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brúnó bizonyára direkt két számmal kisebb cipőt vásárolt télire, hogy az még garanciális időn belül elpusztuljon. Különösen vicces a cégvezető független szakvéleménye, aki szerint a belső szakadások "nem rendeltetésszerű használatból" erednek. Vajon mire…..
Halleluja. Balogh Zsolt után Antal Attila is megébredt és interjút adott a Magyar Nemzetnek, cáfolva ezzel Demszky "Nem tudtam semmiről" mantráját. Miután - fél évvel azután, hogy nálunk megjelent - a HVG lehozta a BKV-revizor leveleit, Gábor ezt nyilatkozta: "ennek a…..
A tavaszias idő közeledtével lassan elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy mennyi aprópénzt készítsünk a középkonzolba, ha el akarjuk kerülni a kellemetlen helyzeteket a pirosra váltó közlekedési lámpánál.Tapasztalataim szerint legtöbbször egy Fedél Nélkült áruló hajléktalan…..
  Viktoria levelét adjuk közre, amelyben megosztja velünk gondolatait a magyar oktatásról, valamint azt, hogy miért nem kíván a magyar közoktatásban elhelyezkedni. Immár 10 éve tanítok, (sajnos) eddig szerencsém volt külföldi intézményekben kamatoztatni tudásom, így…..
Herbert27 2010.02.28 15:16:08
@molnari: egyetértek veled. Az én volt középiskolai osztálytársaim közül csak a selejt ment tanárnak.
Aggaszt is, hogy Ők fogják majd tanítani a fiamat...
Amikor a kalauz nem meg hozzányúlni a hajléktalanhoz... Tiszta szafari:) Helló György! Történt, hogy a ferihegyi reptérre kellett kimennem kora reggel, céges papírokat átkellett adnom egyik ügyfelünknek, aki már utazott is tovább onnan vidékre. 6 után érkezik a gép. Gondolta m…..
Új MÁV blog KARÁM 2007.09.11 10:46:09
Tegeződünk, tegeződünk? A mai napon (09-11) történt meg a következő eset. Nem olyan régen sikerült vennünk egy házat Üllön ami azt eredményezte, hogy a napi közlekedést kocsival sajnos nem tudjuk megoldani a dugók miatt, ezért "kényszerültünk" a MÁV…..