Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dpe8

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem telefon, de nagyon is mobil eszköz a Lenovo új aprócska laptopja, az U110. Két centiméternél vékonyabb, alig több mint egy kilogrammot nyom, képátlója 11,1 hüvelyk, és valamikor áprilisban jelenik meg. Egyik érdekessége, hogy a beépített 1,3 megapixeles webkamera…..
Ha egyeseknek baja támad munkaadójával, vagy a kormánnyal, akkor hogy jut eszébe minket, egyszerű állampolgárokat büntetni?Ez a gondolat merült fel bennem a mostanában szaporodó sztrájkokat tapasztalva és annak hatásait elszenvedve. A dologban még nem is ez a legszörnyűbb, hanem…..
(Amikor kedves barátunknak, Hoffer Mikinek elmondtam, hogy szerintem Juve-szurkolónak lenni sorscsapás, Inter-szurkolónak meg jellemhiba, válaszát követően eldöntöttük, hogy rá kell bízni a Derby d’Italia elé szánt post megírását. A fenti úr a 90-es VB-n látott német…..
dpe8 2007.11.04 11:24:56
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..