Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MoRT

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezdeti zűrzavart legyőzve végül meglehetősen gyorsan sikerült végigvinnem a következő alanyt, amely igazi nagyágyú. Mivel durván rövid a játék szerintem sikerül majd mindent beleraknom amit szeretnék, ehhez asszisztál az a tény is, hogy Youtube-on már nincsen időkorlátom.…..
MoRT 2011.02.01 21:15:03
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
A játékszabályok nem változtak. Ma pontban délután fél 2-kor ebben a bejegyzésben kirakok egy videót, ahol egy rövid hangrészlet hallható most már két videómból és aki elsőre elküldi nekem e-mailen azoknak a bizonyos epizódoknak a címét az nyer.Ennek is jó hamar vége…..
Vasárnap 13:30A szabályok nem változtak, egyedül a feladvány lesz most kicsit más. Hogy a "próba-szerencse" tippelgetést megnehezítsem, a következő videóban 2 idézet is lesz. Tehát az első, aki mindkettőt kitalálja, az nyer. Az egyik közepes nehézségű lesz, a második…..
Holnap lesz megint egy bejegyzés a második villám nyereményjátékról, de a tényleges videó Szerda este 20:30-kor lesz látható abban a bejegyzésben.És jó nehéz részletet fogok kiválasztani! (Mondjuk ezt hittem múltkor is)Ja és az előzőnek a nyerteseit a hétvégén fogom tudni…..
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..