Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisdanka

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..
Most kaptam újra egy üzenetet, hogy valami "freddi" nevű nagyon okos gyerek továbbra is azt állítja, hogy ő én vagyok az indavideon és úgy kommentál. Például ittSzeretnék tisztázni valamit. Ha már voltam ilyen ügyetlen, hogy amikor sikeres lett a blog, nem változtattam…..
Amint látjátok valahol itt ->Vagy itt ->Na mindegy. Ott jobb oldalt beraktam linkeket (külső segítség rulez), használjátok. Ha ezzel elérem, hogy egy Fraps kérdéssel kevesebbet kapjak már megérte :)Valamint indítottam egy részleget a nemrég indult Indafotón, nagyon jókor…..
Kicsit túl jóra sikerült a videó bejelentésem (Nem volt vicc, tényleg várni kell még heteket, de hangsúlyozni akartam, hogy nem voltam tétlen. Ne legyetek türelmetlenek, nem egy megszokott videó lesz, megszokott szerelésben), úgyhogy inkább gyorsan berakok valamit a blogra.BODzA…..
Kisdanka 2007.11.07 21:00:32
4.
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
Aki látta a Mesterlövész IV 3/4 videómat tudja, hogy Stellát bizony megszállta az ördög, és a fejével megmagyarázhatatlan dolgok történnek. "korogyi" egy hasonló, nagyon érdekes jelenetet fedezett fel a FIFA 08-ban, érdemes a bíróra figyelni! Köszönöm a videót!..
CubeTimer Sok-sok hibajavítás 2007.05.21 13:34:00
CubeTimer v0.2.2.1Rengeteg hiba kijavítása után itt az új verzió! Most úgy tűnik, néhány apróságtól eltekintve úgy működik, ahogy én akarom.Újdonságok: - Bugmentes keverésszerkesztő ;)- A felhasználók szerkeszthetőek- Session-rendszer, ami lényegében az aktuális állapot…..
Épp új bugparádét készültem blogra rakni, mikor megnéztem az e-mailem, és ezt kaptam. Megint csak azt tudom mondani, nagyon meglep Friedrich népszerűsége, de ha ti imádjátok, annak én csak örülök :) Szóval itt van "Pozor" videója egy alternatív SpongyaBob intró :D…..
Kisdanka 2007.10.22 22:13:48
11.
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
Kisdanka 2007.10.20 16:55:19
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Igen, jól olvastátok. Rengeteg ember írt nekem, hogy van Mesterlövész 2. És erre a PS2 játékra gondoltak, aminek a borítóját láthatjátok. Ennek a játéknak valóban Sniper 2 a neve, de pár dolog nem stimmel.A főhős nem Dominick (A vadász), hanem Harry SpencerA manus egy volt CIA…..
Kisdanka 2007.10.01 16:03:36
Látom, nem hagyott benneteket sem nyugodni az igen férfias hableány képe, kaptam rendesen saját verziókat. A legjobbakat megcsodálhatjátok itt. Beküldte: Norba,Latka-X,Bálint,Roly,Froster,Shirin,NaccsanyiEDIT: Na ez az utolsó a témával kapcsolatban, de ExtremE beküldött egy borítót,…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Álljon itt tetted örök emlékeként e oldal, hogy sose mosd le magadról amit tettél!..
Kisdanka 2007.09.27 15:43:02
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
A játék, melytől a Call of Duty csak tanulhat...Soundtrack:Insane - Set it on meMicheal Jackson - Bad..