Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyar ember teli szájjal

0 bejegyzést írt és 1854 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pangea Mit brennender Sorge 2014.09.28 21:48:41
"It is easy to see how Luther prepared the way for Hitler." Dr. William Temple, Canterbury érseke 1941, London  A második világháborút követően kialakult általános nézet szerint a katolikus egyház és a Vatikán legjobb esetben is Hitler kollaboránsai voltak, akik semmit sem…..
Általában a fák és a helyben lakók azok, akik útjában vannak a nagyívű fejlesztéseknek és a környezetünk szépítésének, ezért nem is csoda, ha lépten-nyomon irtják és félreállítják őket az építők.    Az I. kerületi facebook oldalon számolt be róla egy kerületi…..
Ma este magyar idő szerint 22 órakor megkezdődik az idei év leginkább várt esport eseménye, a League of Legends világbajnokság! A tavalyi 14-hez képest idén már 16 csapat küzd meg a végső győzelemért négy csoportban. A 16-os mezőny 3 amerikai, 3 európai, 3 koreai, 3 kínai, 2…..
  Az ember olyankor harapja meg az enni adó kezet, ha hirtelen felindulásból mérges, hülye, elég erősnek érzi magát, hogy legyőzze és ő váljon a kézzé, mely enni ad, a kéz bántja őt, és ő -- sértve / védekezésből -- harap. Hogy S. Lajos beleharapott, hónapok…..
magyar ember teli szájjal 2014.09.15 14:20:04
Aligha számított az egyik legnevesebb divatlap szerkesztője arra, amit lapja kapott az egyik cikk miatt, amely azt taglalja, hogy hivatalosan is elérkezett a „nagy fenekek korszaka”. Most tényleg rasszista lenne a Vogue? Kim Kardashian Az ominózus cikket (We're Officially in the Era of…..
magyar ember teli szájjal 2014.09.15 11:11:20
Egy cikket olvasok a Trade magazin 2014. július-augusztusi számában. A cikk címe az, hogy Hölgyeké az elsőbbség, és arról szól, hogy a jóléti társadalmak elnőiesednek. (Mintha ez baj lenne.) De nem erről akarok írni, hanem egy gondolat ragadott meg belőle, ami egyébként már…..
Amikor szerdán véletlenül megláttam Hajdú "nyálgép" Péter műsorában Norbit és Rékát, már beugrottak a korábbi hírek arról, hogy a legvisszataszítóbb sztárpárok versenyében örök dobogós Schoberték tőzsdére kívánják vinni részvényeiket. S valóban, csütörtökön…..
A hétvégén biztossá vált, Herman Van Rompuy jelenlegi Európai Tanács elnököt Donald Tusk lengyel miniszterelnök váltja az EU csúcsintézményének élén. Az uniós állam- és kormányfőket, valamint a mindenkori Bizottsági elnököt tömörítő intézmény tehát mostantól…..
Közeledik szeptember elseje, sok fiatal első munkanapja. Az iskola elvégzése után a legtöbben még szabadon töltik az utolsó nyarat, és a munkaerőpiac is lelassul ilyenkor. Így évről-évről a legtöbb fiatal szeptember elején áll munkába életében először. A LIGA Szakszervezetek…..
Nagyot robbantott a 444.hu, amikor tegnap hírt adott egy „neves jogvédő szervezet”, a Human Rights First magyarországi helyzetről szóló jelentéséről. A dokumentum ugyanis nem áll meg a szokásos liberális nyöszörgésnél a „demokratikus jogállam leépítéséről”, a „romák…..
Még mindig nem értik. A baloldal még mindig nem érti. Annyira egyszerű pedig: bedobnak nekik valamit, ők meg ostobán rácsapnak, mint gyöngytyúk a takonyra. Tépik, marcangolják. Acsarkodnak itthon és külföldön. Körbejárja az összes ostoba,gondolkodásra képtelen ballib…..
A Jóisten segedelmével, de főleg butaságok elkövetésére hajlamos énemnek köszönhetően részt vehettem az új Fradi stadion avatásának ceremóniáján. Be kell vallanom, sem fanatikus szurkoló nem vagyok, sem a politikai agymosás kifinomult műfajainak nem vagyok kedvelője. Éppen…..
Az elmúlt hetek egymást sűrűn követő légikatasztrófái nyomán a világsajtó természetesen azon rugózik, hogy veszélyesebbé vált-e a repülés. A válasz egyértelmű nem, de van pár dolog, amit különösen érdemes kiemelni. Ezek közül a legfontosabb: Európában fapados…..
magyar ember teli szájjal 2014.08.10 11:58:08
@Fillér B. Gusztáv: adatokat légy szíves, ha "időszerű" volt
magyar ember teli szájjal 2014.08.10 11:59:29
@Mercel: nem, itt butaság volt, ha tanultál valaha is statisztikát, amit kétlek, akkor tudnád.
magyar ember teli szájjal 2014.08.10 12:00:56
@KaPé: google a barátod
Az EU átlaghoz képest tartós felzárkózó pályára került a magyar gazdaság, és a régiós gazdaságokhoz képest is megállt az évtizedes leszakadás. Végre egy ütemben fejlődik Magyarország a visegrádi országok átlagával. Igen, ez a helyzet kedves olvasók! Mi, a Nívó blog…..
magyar ember teli szájjal 2014.08.02 12:40:05
@Sexual Harassment Panda: Bizonyára Albániát és Moldáviát kellene gyakrabban emlegetni, és nem Svájcot meg Norvégiát. De ettől eltekinttve csudijó lenne.
magyar ember teli szájjal 2014.08.10 11:56:34
@Sexual Harassment Panda: Nem mondott ilyet szerintem, de ő nyilván azért lépne ki, mert ŐT fogja vissza, az ő hatalmát. És azért maradunk bent mert onnétt jön a lóvé.
A következő sorozatban a testsúly körüli kérdéseket vesszük szemügyre. A téma hatalmas és nagyon sokan feldolgozták már sok megközelítésben, így joggal gondolhatnánk, hogy amit e téren le lehetett írni, az le van írva – és ez gyakorlatilag így is van. De... csak az elmúlt hetekben tucatnyi témába…..
Ebben az országban mindenki mindenkinek az ellensége, rosszakarója, kioktatója. Ebből annyira elegem van már, mint amennyire neked abból, ha nem süt a nap (vagy süt a nap). Soha semmi nem jó. Bloggerként ezerszer megkapom a kommentekben, hogy mennyire balibsi hantabanta vagyok, mert…..
magyar ember teli szájjal 2014.08.08 17:22:16
Az Én, a robot című filmben Will Smith karaktere azért gyűlölte a gépeket, mert egy korábbi autóbaleseténél, mikor egy tizenéves kislánnyal együtt a vízbe zuhant, a segítségükre induló robot gyors kalkulációja alapján az ő megmentésének volt nagyobb esélye, így ő tovább…..
magyar ember teli szájjal 2014.08.08 10:24:09
@lydocain: szerintem pont fordítva lesz, le fog fagyni a picsába épp akkor amikor nem lenne szabad, aztán majd mindenki mossa a kezeit mondván hogy az eulában benne volt hogy te vagy a hibás.
Nespresso kávéfőző, X-box játékkonzol, HD televízió, és itt még közel sincs vége. Ilyen lakásban húzza ki egyetemi éveit egy külföldi, avagy egy olyan magyar diák (illetve mivel Budapestről van szó, vélhetően jobb módú vidéki), aki a pesti belváros legközepébe…..
magyar ember teli szájjal 2014.08.05 16:11:54
Feleim, bántsák a Viktort! Ámerika bántsa a Viktort. Rendre jönnek, vagdalkoznak: Washington Post, The New York Times, és most már a Wall Street Journal is. És hát ugye az a baj, hogy ezek mind nem a Magyar Hírlapot és a kurucinfót összekötő tengely mentén elhelyezkedő…..
Orbán Viktor miniszterelnök Tusványoson kijelentette, hogy "illiberális" állam épül Magyarországon. Ez ijesztően hangozhat a társadalom műveltebb tagjai számára, de van ennek a kijelentésnek alapja vagy esetleg csak egyszerűbb fejjel kéne gondolkoznunk? A következő cikk ennek a…..
A szabadalmi oltalmat a tudományos fejlődés és ezen keresztül a társadalmi jólét alapjaként szokás kezelni, amely megkérdőjelezhetetlenül minden jogrendszer részét kell hogy képezze. Vajon ez a paradigma mennyire igaz? Minden találmányra egyenlően az? A fejlődő országok…..
Rendszeres olvasóink bizonyosan emlékeznek még egy 2012-es cikkünkre amiben annak jártunk utána, hogy Újbudán 2012-ben egy copy/paste-el elfogadták Székesfehérvár 2008-as informatikai stratégiáját. A plagizálás elfogadott módszer lehet a jelenlegi kerületvezetés részéről, hisz…..
magyar ember teli szájjal 2014.07.18 06:35:05
Menüztetni vagy nem menüztetni? Valljuk be őszintén, nagy dilemma ez egy étterem életében, és marketinges szemmel megértem az összes pro és kontra érvet is. A hosszasra nyúló viták vége pedig szinte mindig ugyanaz, vagyis egy étteremnek a legtöbb esetben azért érdemes…..
Isten létezésének kérdése több évszázad óta foglalkoztatja a filozófusokat és a teológusokat. Néhány hónappal ezelőtt két európai matematikusnak egy számítógépet, és az osztrák matematikus Kurt Gödel kapcsolódó tételét felhasználva sikerült matematikailag…..