Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nidal

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha te is lélegzet visszafojtva követted Csikós Ponton vásárlási saga-ját, akkor könnyen megnyereted ezt a szuper KTM motormodellt. A kérdés mindössze annyi, hogy: Melyik hónap melyik napján rekedt Csikós és a Ponton Puttgardenben? ..
Nidal 2010.12.11 15:31:54
Dension pulcsi, Michelisz sapka, Dension nanotartó, Dension egér. Csábító mi? Ha láttad a Dömsjő filmet, az fél siker, de a válasz nem a letöltött bitek között lakik, hanem a papírfüzetben, ami a DVD tokjában van. Maga a mű roppant szórakoztató, most is hangosan kacarászva…..
Nidal 2010.12.11 15:21:19
Nem tudok sokat hozzátenni csodás Rabszolgánk, Stump Bandi kérdéséhez: Milyen színű volt az a tesztautó, amelynek ülései kapcsán trubadúr levelezés bontakozott ki Winkler és a PR-es között? Na értsenek félre, nincs nekeünk semmi bajunk, nettó elmebetgségi alapon kérdezgetünk…..
Nidal 2010.12.11 14:21:36
Ha valakinek most a Tankcsapda ugrott be, az felejtse is el egész nyugodtan, a feladatnak semmi köze nem lesz hozzá. Az égvilágon semmi. Itt most kemény munka lesz ám, meg kell dolgozni a koncért rendesen, nem csak úgy bajszot rajzolgatni a fehérnépnek: Egy korai kisautóblog posztban…..
Egy vérbeli Mercedes-majom elvből sem válaszol erre a kérdésre, és nem azért, mert nem tudja rá a választ, sőt, elég valószínű, hogy csak a Mercedes-majmok sejtik majd igazán, mi is a csízió – de egy igazi Mercedes-majomnak nincs szüksége sem chevrolet-s pólóra, sem…..
Nidal 2010.12.11 13:31:31
A karácsonyi hiéna első és talán egyetlen csajos ajándéka ez az aranyos fondue készítő szett. Lepd meg barátnőd, hogy finom csoki fondue-t készíthessen neked! Persze te sem maradsz ajándék nélkül, jár hozzá egy fehér Instant get póló XXL méretben. A kérdés…..
Nidal 2010.12.11 13:21:15