Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elektorkalandor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1,85-ös szorzót érő hazai győzelemmel ér véget a Premier League hétfő esti rangadója, a Manchester City–Chelsea mérkőzés. A West Ham elleni döntetlen után José Mourinho, a Chelsea menedzsere a rivális „XIX. századi futballja” miatt hőbörgött, hétfőn viszont alighanem…..
Elektorkalandor 2014.02.03 19:00:13
@drani: Nem az a cél, hogy nyereségesek legyenek a tippek! Csak az számít, hogy hányan regisztrálnak a Bet365-re innen átkattintva. Minden egyes ember, akit sikerül a blog írójának átközvetíteni, 50%-át megkapja az ott elbukott pénzéből.

Ezért nem cél a nyereséges tippek közlése, sőt szerintem direkt olyan eseményeket választ, ami népszerű de nagyon rizikós. (például ez a meccs is, nagy rangadó, 2 legjobb formában lévő csapat, bárki nyerhet.)

Véleményem szerint a blog írója vagy abszolút amatőr sportfogadó, vagy direkt nem akar értéket közzétenni, és a zsebét akarja csak megtömni.
A Skype pár órája kitolta az Android Marketbe ingyenes alkalmazását. Úgyhogy nem kell többé béna kényszermegoldásokat választani ahhoz, hogy androidos mobilon is utolérhetőek legyenek skype-os ismerőseink. A csetelés mellett a wifi-n és mobilneten keresztüli Skype-to-Skype…..
Elektorkalandor 2010.10.06 10:33:10