Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eximer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a B125-ügyben szinte mindenki, aki nem motorozik, félreért mindent. A leggyakoribb megjegyzés, amit hallottam a B125-ös kezdeményezést aláírni nem akarók részéről: nem kell több közveszélyes őrült az utakra. Ezt mondták a barátaim, ezt mondták a feleségem kollégái, ezt…..
Eximer 2011.02.24 22:02:36
@ps3peter: A mai motor oktatás színvonalával hasonlítjuk össze azt az időt,amely idő alatt megszerezhető a jogsi? Akkor az annyit tenne,hogy bemegyünk, megmondjuk,-akarunk jogsit,-oké, 5perc...fénykép, pénzt átnyújtod, oké, viszlát.

Sok Pestinek biztos ismerős: Segíthetek? ;)

augustiener: Még nem gondoltad végig ;)
Eximer 2011.02.24 22:58:05
@Perillustris: Nem csak azok!Pontosabban, ugye az van,hogy a mostani kreszvizsgában nem lehet belenyúlni... pl... nah ez is hülyeség.. nem hiába buknak ott is sokan.. tapasztalat, és hogy miért? Amikor A kategóriára vizsgáztam, KRESZ-en, NEM a kategóriához megfelelő kérdéseket kaptam, hanem vegyesen...C-ből is! 11.hibaponttal meghúztak... milyen érdekes, az,hogy a következőn 0hibapontom lett...és közbe nem készültem rá...annyi az egész,hogy a kategóriához kapcsolódó kérdéseket kaptam, és pl. nem C kat. kérdéseket! Aki nem érti mit akarok ebből kihozni,kérdezzen:)
Eximer 2011.02.24 21:50:18
Üdvözletem Emberek!(?)

A hozzászólások 95%-át elolvastam, a maradék 5%pedig még arra se méltatom!Tudom, egyéni szocpróbléma.

Amit Dr. Úr ír van benne valami, vidékre elég, DE, van aki nem alföldön lakik, és nem sík út van... hanem van, ahol van domb... Személy szerint mióta B-s jogsim van,azóta motorozok. Igazából nem is akartam motorozni, de kipróbáltam, megfogott. Először 50ccm-es csodával... ELSZÖRNYÜLKÖDTEM, és nem azon,hogy nem megy többet 60nál, HANEM azon, hogy az autósok így nem foglalkoznak a motorossal? Letolnak, Ledudálnak NEM EGYSZER majdnem,hogy árok a vége mert nem tud várni...érdekes, autót is vezetek,még is várok, segítem a motorost. Rengeteget mentem motorral is, autóval is! De hamar rájöttem, hogy a kis 50ccm-es motorral, a maga pár Le-jével nem hogy haladni nehéz (NEM,NEM CSAK BOLTBA JÁRNI!) de kb. életben maradni is! Persze, már van A kat. jogsim is, és így is ba.sznak sokszor az autósok ránk... EZT AZ ÉRZI ÁT AKI MOTOROZIK! NEM CSAK AUTÓT VEZET!Én se hittem még nem kezdtem motorozni! A másik.125ccm nem egy nagymotor... APUKÁM az egy kismotor majdnem,hogy... ( NEM,NEM A KIHEGYEZETT 125re értem!)De azzal lehet haladni, ÉN IS jobban örülök,hogy nem kell kerülgetni, Te is, MINDEKI! Sajnos, a kommentek között rengeteg az, aki egyáltalán nem rendelkezik motoros tapasztalattal! Lehet beszólni.. anyám bírja a csuklást! Sajnálom, komolyan, hogy egy ilyen országban születtem, ahol sok ember nem látja a fától, az erdőt! Én aláírtam, mert EMBERI érzéseket táplálok, mert motorozok ÉS! autót is vezetek (még azt is kétlem,hogy a kommentelők között sok a jogsis) , és mert nem vagyok irigy... SOK SIKERT HAJRÁ!