Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nelke

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt pár linket találnak azokról a helyekről, ahol eddig legfinomabb lazackaviárt találtuk: Először is: CMAK orosz bolt: www.cmak.hu (mert legszélesebb a választék) WASABI sushi éttermek: www.wasabi.hu Bambuszliget sushi bár: www.bambuszliget.hu   Ha ti is láttatok valahol, várjuk a…..
Lazackaviárral töltött tojás nem csak exkluzív étel, de nagyszerű zakuszka (előétel) is, mely különlegessé teszi az Ön ünnepi asztalát. Recept 4 személyre:Hozzávalók:4 tojás, 28 g. lazackaviár, 20 g.teavaj, 2 teakanál citromlé, 4 szelet citrom, 4 szelet kenyér, salátalevelek.…..
Gorbusa lazackaviár - az egyik leggyakoribb lazackaviár fajta. Narancssárga, középes méretű szemcsék.         Keta lazackaviár - legnagyobb szemcsékkel rendelkezik, és nagyon finom különleges ízzel. Cári kaviárnak is szoktak nevezni.…..
Lazackaviárt lazacféle halak kaviárjából készítik (gorbusa, keta, nerka, semga,kisutch, tshawytscha) só és tartósítószerek hozzáadásával. Tartósítószer nélkül csak különleges megrendelésre készül a kaviár, de a nagy forgalomban levő, üveges, ill.dobozos kaviár mindig…..
A bevásárlás lehet egy unalmas dolog, de nem ezekkel a bevásárló szatyrokkal :)..
Kaviár - nem más mint a vízi állatok által lerakott tojások nagy mennyiségben. Leggyakrabban ezt a kifejezést használják a halak és néhány kétéltűekkel kapcsolatosan. Első pillantásra a "tojás lerakás" arra utal, hogy a halak nem nagyon szeretik a gyermekeit és…..