Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gluid

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Mennyi is az annyi? 2007.01.15 15:24:00
Nem szívesen lopunk a Színes Bulvár Laptól, Pécsről Budapestre utazva azonban megütötte a szemünket egy cím, amiben azt kürtölték világgá, hogy egymilliárdot kaszált a Nox, vagy valami hasonlót, erre azért felfigyeltünk, kaszinóban jártak, bejött a fekete?Nem, mint…..
New Yorkban ezen a hétvégén mindenki a NextFesten van, aki Wired-olvasó, vagy csak egyszerűen érdeklődik a jövő iránt, amiben a technológia segítségével elmosódik a virtuális és a valóságos közti különbség, az elektronika szórakoztat, meglepő és látványos, és mindenek…..
Hát igen, várható volt, hogy a Daily Show is le fog csapni miniszterelnökünk coming outjára, Jon Stewart nem szokta az ilyen magas labdákat kihagyni. (Mellesleg Stewart második lett az M0-ás hídszavazáson, tehát szakértője kis hazánknak) A videóban ugyan a beszédből pont nem azt a…..
Így a nyár végére érdemes összefoglalni, hogy mi történt az elmúlt három hónapban. Az összeállításhoz - mint mindig - a megbízhatatlan és erősen torzító, bár trendeket viszonylag jól jelző Alexa adatait fogjuk megnézni. Elsőként nézzük a blogszolgáltatók versenyét. Ha…..