Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dugi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebook vagy a wikipedia által fémjelezhető Web 2.0 megoldások vállalati alkalmazásai miért és milyen területeken lehetnek előremutatóak a hazai vállalatok tudásmenedzsmentjében? Milyen hátrányai lehetnek e megoldásoknak az alkalmazottakra? Inspirációként:…..
dugi 2010.11.25 21:19:31
Üdv!

A Web 2.0 es alkalmazas arrol szol h a vallalatok egyik legfontosabb celja ,hogy a koltsegeit minimalisra redukalhassanak.nem csak anyagi helyzeten fognak javitani hanem az idot is tudjak sporolni.A csapat munka ami onmagaban is eleget elarul.De ami a vallalaton beluli kommunikaciot is eleg gyorsan elosegiti es persze a megoldas is konnyebben jon.Ez sokkal hatekonyabb mint az email.Itt mindenki latja h mien hirt kapunk igy ezaltal mindenki tud hozzaszolasait beleirni vagy esteleg munkajukat megosztani.. igy a fonoknek lathato lesz h ki mien munkat csinal es utolag is megtudja nezni hogy kihez forduljon a kapcsolatban .Ezen kivul mindenkinek van naptara es idozitest is tud keszinteni. A munka megosztas is gyorsan menni fog ezaltal..
A masik ami elonyesebb, hogy a vallalatnak igen fontos a fogyasztok mennyisege meg minosege. ha a sajat termeket nem sajat maga hanem masok marketingoljak akkor elonyosebben foghatni mint sajat maga a vallalat..Itt pl arra gondolok h kozossegi oldalokon masok irkalnak rola vagy esteleg reklamozzuk…igy nem kell a vasarlokkal kitoltogetni papirokat vagy esetleg eloben megkerdezni szemelyes velemenyet.
Vallalatoknak belso kommunikaciokent jo ez a halozat..de mint szemely aki hasznalja ezt a kozos oldalt nem biztos h jo oldalat fogjuk latni mivel az emberek a sajat velemenyet irjak le gatlastalanul hasznaljak persze az ismerosei kozott..pl sok amerikai iskola ugy felveteliztet h mielott felvennenek a leendo diakot elotte megnezik h milyen kozossegi oldalakon vannak es persze h korul belul mien szemelyiseg..Igy sokan kint nem a sajat nevuket hasznaljak ilyen oldalakon hanem mas nevet amit csak a baratai hasznaljak vagy esetleg kitalaciot.Mivel ez igen is befolyasolhat barkit a donteseben ..ugy mint a termeket is ..Termekrol pedig ezaltal sokat tudunk meg,hol javitsunk meg persze a vasarlok igenyeirol..