Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foggi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltam volna, hogy ebből tényleg vita fog kialakulni, de sokan a mai napig úgy gondolják, hogy az Air egy netbook. Mintha ez eldöntendő kérdés lenne, mintha egyéni preferenciákon, és nem viszonylag jól körülhatárolható (bár némiképp rugalmas) definíciókon múlna, hogy…..
Foggi 2010.11.23 19:43:14
@Lord_M_: Ezt most nem tudom feldolgozni... Te programozó vagy(/szeretnél lenni/-nak hiszed magad) és nem látod leírva, vagy legalább tapasztalatból, hogy mekkora baromságot írtál le?

Hogyan lehet a két felbontási arányt ilyen általánosítva összehasonlítani? Ez nem úgy működik, hogy: van nekünk 2,07millió pixel, és ezt milyen arányban osszuk el a hd szabványhoz? mondjuk legyen 16:9 és így lett az 1080p-s fullhd (meg a Chocapic). Ennek nagyon sok oka van, hogy így alakult ki, inkább erre úgy kell tekinteni mint ahogy korábban írták, hogy ez egy feature: értsd: választhatsz, hogy 1440x1080p (4:3) illetve 1920x1080p (16:9) arányú a képed, és ugye milyen tök jó, hogy szélesebb(még egy properties vagy class view elfér a képernyőn) és ennek lehet örülni.

Aki meg a 16:9es tévét az alapján ítéli meg, hogy a 4:3as felbontású tévéadások miatt felbontást kell állítani rajta, vagy szarul néznek ki... hát izé... valóban sajnos a fekete-fehér filmek sem sem lesznek színesnek sajnos attól, hogy plazmatévém van, sajna ez már csak ilyen szemétség.
Pénteken este a Tv2 nagy levegőt vett, és megpróbálja mégiscsak sikerre vinni a Megasztárt. Hétköznap este a Barátok közttel száll szembe, majd a Helyszínelőket kell legyőznie, a nézettségi verseny részeredményét szombaton délelőtt már tudni lehet majd, de teljes, átfogó…..
Foggi 2010.10.16 12:14:27
@BLovi: Most csak a tisztázás kedvéért: te úgy vagy vele, hogy az ég világon minden fenn van a zinterneten, kivéve a sport meg különböző rendezvények (mondjuk itt a populárisabbakat érted remélem nem pedig olyat ami egy nagyon kis szubkultúra rendezvénye) élő közvetítése? :) Úgy tűnik neked sem barátod a gugli...
Két hónappal az amerikai premier után, november 18-án indítja el az AXN a The Defenders című szériát. A csatorna Facebook oldalán hirdetett címadó versenyt a sorozatnak. A játékosok az eredeti előzetes és a magyar leírás alapján tehettek tetszőleges számú javaslatot a széria…..