Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pignon

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autópályán jön a külföldi tőke, majd az országutak kátyúiban elfolyik a pénz. Ön hol bukdácsol? Mai cikkünk blogposztja...
 A reductio ad absurdum (latin: visszavezetés az abszurdra) az érvelés egy igen szellemes formája, amely során az érvelő elfogadja vitapartnere állítását, majd annak logikája mentén továbbhaladva kimutatja, hogy az állítás képtelenséghez vezet. Így bizonyítja be az eredeti…..
Pignon 2010.09.15 15:49:31
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

De ahogy te is írod, cigánybűnözőkről van szó és nem cigányokról! Tehát mondjuk Galambos "Lagzi Lajcsi" Lajos nem cigánybűnöző! Akikről mi beszélünk, azt a réteget bárki könnyen behatárolhatja és ha személyesen kapcsolatba kerülnének velük, egyből máshogy, bizalmatlanabbul, félelemmel telve viselkednének velük, mint egy nem cigánnyal. Csak amíg személyesen nem tapasztalta ezt, mondjuk nem él születésétől kezdve cigányok lakta területen, annak magyarázhatod, hogy miért is nem szeretjük a cigányokat. Vannak kivételek, mint ahogy fentebb is írtam, de az 1000-ből 1.

Rasszista gyorsteszt: kuruc.info/r/22/64112/

Kíváncsi lennék, hogy a sok liberális fasz közül, hányan ültetnék melléjük a gyereküket az iskolában.
Pignon 2010.09.15 16:07:47
@millesei: Tegyen érte, hogy ne nevezzék annak. Dolgozzon, öltözzön fel rendesen, ne ordibáljon, viselkedjen normálisan, ne öljön embert cigiért.

Másik példa: hajléktalanok. Ha látsz egy hajléktalant, akkor miből tudod, hogy ő hajléktalan? Megnézed, hogy van-e bejelentett lakása?
Bárki kerülhet ilyen helyzetbe. Mi a megoldás? Tennie kell ellene.
Cigányokkal mi a baj? Nem tesznek az ellen, ami miatt megvannak különböztetve. Sőt, egyre jobban lerontják a helyzetüket és a megítélésüket. Ebben nagyrészt a kormány is közrejátszik. Addig itt nem lesz rend, amíg a jelenlegi, elsumákolós, elhallgatós, liberális rend uralkodik. Keményen fel kell lépni! Azt hiszitek, hogy Orbánék csinálnak valamit? Nem! Semmi eredménye nem lesz Pintér hatalmas ígéreteinek.
Az még érthető is valamennyire, hogy a tisztességes, normális cigányokat sérti ez a megkülönböztetés, de nem ezzel van itt a gond. Azzal van baj, hogy a kormány, az összes liberális média, bizottság, stb. a cigánybűnözőket védi és nem a cigányokat!
Pignon 2010.09.15 16:15:41
@Avatar:

Erre a "cigánynak tartja magát" dologra lennék kíváncsi, hogy ez mégis hogyan működik. Tehát akkor egy szőke, kék szemű, 2 méteres germán azt mondja magáról, hogy cigány, akkor ő cigány?
Vagy mondjuk egyetemek/főiskolák, stb. rengeteg kedvezményt, támogatást, stb. kínál cigány hallgatóknak. Megnéztem, ehhez kell a cigány önkormányzattól egy igazolás, hogy az illető cigány. A cigány önkormányzat ezt mégis mi alapján állítja ki? Ők nem rasszisták?
Cigányokról Mi a cigány? 2010.09.13 13:07:00
Mielőtt bárki félreértené, a kérdés abban az értelemben szól, ahogy a „Mi a magyar” kérdést szokás feltenni. Miben áll a cigány lét, mi teszi a cigányokat egymáshoz hasonlóvá és a többiektől különbözővé? Nem azért fontos ez a kérdés, hogy Magyarország…..
Még 2007-ben Bogár László előadást tartott „A hálózatok világuralma. Magyarország a globális rendszerben” címmel a szentendrei Fidelitas híveknek. Ő már akkor rámutatott, hogy mi a különbség a multik által irányított és uralt porszemország helyzete és az…..
Pignon 2010.09.07 23:51:03
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
Pignon 2010.09.03 15:08:37
Nem szabad packázni Steven Slaterrel, a JetBlue nevű légitársaság - most már csak volt - utaskísérőjével, mert bepöccen, és indul a motherfuckerezés. Egy bunkó utast ledorongolt, még a gépen felmondott, majd a vészcsúszdán távozott. A Facebookon már istenként kezelik, sokak…..
Pignon 2010.08.12 01:07:29
Az érkezés előtti egy óra nagyjából azzal telik, hogy fürdőskurva módjára vinnyogok, hogy vajon mit vegyek fel, hallottam valami dress code-ot és hát ki tudja, hogy a wannabe-elit bástyájával van-e nekem egyáltalán kompatibilis pólóm meg farmerem legalább, ha már az ingeim…..
Olyan meleg van a városban, hogy szinte beleolvadunk a forró aszfaltba séta közben. Ilyenkor nincs szó szabadtéri programokról, kellemes vacsorákról, eszem ágában sincs előadásokról, kirándulásokról beszélni, ilyenkor egyetlen célja lehet a városlakónak: a túlélés.Több olyan…..
Debbie Harry az amerikai rocktörténet egyik legellentmondásosabb karaktere: bár egyetlen gyermeknek sem adott életet, mégis megérdemelten hordozta évtizedeken át a MILF titulust. És bár hősnőnk az utóbbi időben jelentős mértékű Holle anyósodáson ment keresztül (melyet 65.…..
Pignon 2010.05.19 12:46:05
Az egészestés mesék mellé már régen ideje volt egy nem a dizni, de matinék által sugárzott rajzfilmnek a nosztalgia jegyében. Ez a fantasztikus északi kaland mindenkinek ott volt az életében, és Szmöre, a róka neve legalább olyan származtatott becenév pályát járt be mint a…..
90 E-rotic - Max Don't Have Sex 2010.04.01 16:03:00
Év: 1994Nemzetiség: német Igazi minimalista, mégis feledhetetlen klip az évtized legbefolyásosabb szerelem-nagyköveteitől. A E-rotic bátran felvállalta a témát, olyannyira, hogy mással nem is nagyon foglalkozott. Mindezt azonban igazi pajkos hangnemben tette, miközben teljesen…..
90 Amber-This Is Your Night 2010.03.25 21:14:00
Év: 1996 Nemzetiség: német Kétféle ember van. Az egyiknek a What Is Love a Diszkópatkányok, a másiknak a This Is Your Night. Haddaway már volt, Amber még nem, így a szombat esti buli felé közeledve hallgassátok ezt a számot, mert ha modoros lennék azt írnám, a szombat a te…..
Csak a szokásos: újabb jobbikos popó, barátságon innen, vagy túl, ezúttal egy miskolci jelölt mutatta meg egyszerre mindkét arcát a kamerának. Csak 18 éven felülieknek! Egy régebbi helyi urban legend szerint korábban egy középkorú borsodi exgárdista hölgy is rakott fel magáról…..
Pignon 2010.04.16 23:46:03
Van egy határ, amit szerintem még egy szélsőjobboldali pártvezér esetében sem szabad átlépni. Gábor úgy lépte át ezt a határt, hogy a nyomában most is kiszakított, véres agyvelődarabkák repkednek a levegőben. Olvasónk a jól ismert taktikát alkalmazva a…..
Pignon 2010.04.16 15:11:54
Régebben szerettem sokat kirándulni, persze most is, csak az anyagi vonzatai elég erősen befolyásolják a mennyiséget manapság. Már akkor is voltam annyira kényelmes (barátaimmal együtt), hogy ne kempingben, sátorban szálljunk meg, hanem valamilyen "falusiturizmusos" kiadó…..
Pignon 2010.03.30 02:31:44
@Mocca: Itt nem kell semmit kiegészíteni, max a bloggernek javítania a bejegyzést. Írja hogy nem kell hozzá áram, utána meg hogy mágneses indukcióval melegít.
Ritka pillanat, ha műfajteremtő piaci szereplőt köszönthetünk a Homáron. Köszöntsük tehát hosszú, ritmikus tapssal az Év Marketingötletének kitalálóját, a bodméri Balogh sírkövest. Emberünk valami olyasmit művelt, mintha egy plasztikai sebész kitalálná, hogy ezentúl nem…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Pignon 2010.03.16 00:58:00
@Bál: Én is ismerek ilyet, ráadásul egyetemi tanárt. Ezek a szánalmas emberek olykor nyíltan elkezdenek zsidózni tanítás közben úgy, hogy vannak a tankörben zsidó hallgatók...
Na ennél kevés ocsmányabb dolog van!
Pignon 2010.03.16 01:12:23
@Srek: Ez a tipikus "Tyúk vagy a tojás". Mindenesetre szerintem ott is a cigányok kezdték, mint mindig, végül kevesebben lettek (vajon miért...) aztán most meg már hogy nincsenek elegen, így már nem igazán akarnak verekedni.
Pignon 2010.03.16 01:48:02
@Viktus: Egyetértek!

Én például többre tartok egy rendes, dolgozó cigányt, mint egy utolsó mocsok, alkoholista, focihuligán, kövekkel dobálózó, a fél várost lezúzó "Magyart"...
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
Pignon 2010.03.10 15:56:29
@/ /: Figyelj csak! te miféle utolsó egy patkány vagy? Anyádék szóba állnak veled te mocsadék zsidó patkány? Másra nem tudok következtetni.
Annyit mondjál még meg, hogy mi a kurva anyádat keresel akkor Magyarországon és miért magyarul írsz és nem héberül te metélt buzeráns?
Az "Este jó"-t talán ismeri mindenki, aki volt gyerek, a gumimacikat meg szintén, ráadásul kaptak már szerepet a blogon is, igaz, nem mostanában. Mutattunk belőlük egy kristálycsillár-utánzatot és asztali lámpát is, utóbbit a Jellio kínálatából.Most is a Jellio oldalán…..
Pignon 2010.03.05 22:35:37
@marlechka:

Mi a rákkeltő benne? Mondjál már egy példát!
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
Pignon 2010.02.09 00:52:25
90 Szerzők; Bettie Page 2010.01.23 13:48:00
A makulátlan úriemberek után következzen oldalunk ragyogó gyémántja, a blog férfiszíveit rabul ejtő Bettie, akinek páratlanul alapos csajos cikkei remekül egészítették ki a mecsboxdominanciát. Nick: Bettie Page Születési év/hely/ovis jel: 1982/Budapest/babakocsi Az 1988-2001…..
  Dübörög a választási kampány, a politikusok csúcsra tekerték az ígéretpotmétert. Ezekben a pillanatokban ért véget Mesterházy Attila, Steiner Pál és Kovács László közös sajtótájékoztatója, ahol a három politikus kijelentette: a Magyar Szocialista Párt…..
Bevallani, hogy az eddigi termékünk pocsék volt, kidobni a szemétbe, és előállni egy vadiújjal – a New Coke bevezetése óta (legalábbis Amerikában) minden kisiskolás tudja, hogy nem biztos tuti nyerő marketinges lépés. Bevallani, hogy a régi pizzánk ízetlen volt, a sajt nem…..
Yoo Jaechang, a képeken látható objektum megálmodója a 30. századra teszi a tisztán szintetikus bolygók megjelenését. A terv persze még inkább csak gondolatkísérlet, de ahogy a Föld tartalékai és még le nem betonozott területei fogynak, nem árt nekihasalni a tervezésnek. A 3D…..
Sziasztok :)))Biztosan sokan vagytok, akik már várják december első hetét, amikor kiderül, ki Magyarország 50 legcoolabb embere! Nektek már nem kell tovább várnotok, hiszen tavalyhoz (és persze 2007-hez!) hasonlóan most is elindul végre a visszaszámlálás, péntekig egyesével…..