Regisztráció Blogot indítok
Adatok
α

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alfa tőzsdés blogja Algorithm Zoo 2011.10.24 21:41:00
Az Algortihm Zoo egy blog, ahol veszélyes tőzsdei algoritmusokat nézegethetünk kedvünkre. Ha nem félünk, akár még alkalmazhatjuk is némelyiknek az alapötletét egy-két saját algoritmus összeeszkábálásához. A gondozó azt tanácsolja, hogy óvatosan az állatokkal, mert a seggünkbe…..
Nézzük, hogy egy hónappal ezelőtt hogyan kellett volna a BÉT bluechipjeit besúlyozni, hogy ma egy kisebb vagyonnal legyünk gazdagabbak. A legkevésbé kockázatos portfólió 8.51%-ot hozott volna és a következő összetételű: OTP 0%…..
Csak annyira hazudtam, amennyire egy jó short poziról szoktak hazudni a squash klubban. Nem shortba van, hanem longba és nem nyerő hanem bukó. Tehát, nem az összes historikus adat tölthető le, hanem egy nap, de ez is igazi csemege az adatturkászoknak, mint jómagam. A cucc innen tölthető…..
A squash klubban hallottam ezt-azt arról, hogy emberek milyen elfajzott módszereket használnak a tőzsdei kereskedéshez, ebből nyújtanék egy kis ízelítőt:Armandó és Géza a technikai elemzőkArmandó pizzafutár és ráérő idejében technikai elemzéssel foglalkozik. Armandó szerint…..
Laudator temporis acti Depontanus 2010.11.06 14:13:00
A minap akadtam a címbeli szóra, egy 18. századi tudós levelében olvastam. Korábban még nem láttam, de rögtön tudtam, hogy miről van szó. A "depontanus"-ban ugyanis a "de ponte" vagyis "a hídról" (le) szókapcsolat bújik meg, valamint az ebből képzett ige, a deponto ("a hídról…..
α 2010.11.06 23:35:15
Ha szeretnénk tőzsdegurukká válni, legelőször is szerződnünk kell egy tőzsdei befektetési szolgáltatóval vagy más néven brókercéggel (tőzsdecápák között broki). A brókercégnél nyitunk egy alkalmas paraméterekkel rendelkező befektetési számlát, amelyet egy online…..
A tőzsde elsősorban egy olyan hely, ahova a legtöbb ember, így én is, a fáradtságos munkával megkeresett pénzét jár elverni különféle digitális jelsorozatok megvásárlásával. Ezt a tevékenységet sokan tévesen befektetésnek tartják. Mi tőzsdecápák nem nagyon különbözünk…..
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
α 2010.10.08 00:34:25