Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mondecaste

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Our life in California Ügyeleten 2013.06.28 10:56:02
...szerda este ahogy kijottem Lilytol, kivert a viz es reszkettem, lefekudtem a kanapen hogy picit pihenek es el is aludtam. Balazs szolt hogy inkabb menjek be a haloszobaba megis csak kenyelmesebb. Lazas lettem, izzadtam es faztam egyszerre, masnap egyaltalan nem voltam jol. Ment a hasam es deltol…..
Továbbra is várjuk olyan TEHETSÉGEK jelentkezését, akik az mellett, hogy egy életre szóló, vidám élményként élik meg a fotózásokat, forgatásokat, szépségversenyeket, a későbbiekben valódi karriert tudnak építeni a szakmában.     Baby és…..
www.mondecaste.hu Ügynökségünk Magyarországon egyedülálló adatbázisában jelenleg több száz fő, 6 hónap - 60 év közötti Fiú gyermek és Úr szerepel.Ezt a létszámot, castingjaink során folyamatosan bővítjük, hiszen megrendelőink köre, létszáma és érdeklődése a férfi…..
mondecaste 2011.04.15 10:08:18
Gyönyörű és huncut a gyermeked?Folyton megállítanak az utcán, hogy megnézzék a kislányodat vagy kisfiadat?A gyerkőc fényképezőgépet lát és már mosolyog is?   MONDECASTE MODELLÜGYNÖKSÉG olyan6 hónapos és 3 év közötti babákat és3 év és 14 év közötti…..
Mondecaste Modellügynökség DUCI HÖLGYMODELLEKET KERES!   Divatbemutatókhoz Katalógus-, Magazin- és Naptárfotózásokhoz Szépségversenyekhez Reklámfilm- és Statisztaszerepekhez KERESÜNK Kezdő és Profi DUCI Modelleket!  Ha mindig is kacérkodtál a gondolattal, de…..