Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ken Adams79

0 bejegyzést írt és 853 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
Ken Adams79 2021.02.19 07:18:25
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
Ken Adams79 2021.02.08 07:14:38
Ken Adams79 2021.02.08 07:14:50
 Folytatódik a "Mit kíván üzen a Magyar Nemzet" sorozatunk, ezúttal Bálint kap szívhezszóló bókokat és herecsavargató kritikákat. Többen úgy gondolják, hogy rettenetesen unalmas, rosszindulatú és okoskodó, egyesek még azt is sejteni vélik, hogy titkon szerelmes Virágba. Bálint cáfol, ő sosem tudott…..
Ken Adams79 2021.02.05 07:49:46
Ken Adams79 2021.02.05 08:47:59
@Gia:
Gondolom egyik társaság kiválasztja Danit (vagy a tulajdonát), ők majd kihívják Mo-t vagy Merdzsót.
1 hétre rá "visszavágó".

Egyébként tényleg most úgy tűnik, hogy egy egész jó kis baráti társaság jött bent össze (már amennyire 7 ember lehet barátja egymásnak... még "idekint" is sok a 7 ember együtt...áskálódás van mindig)
Ken Adams79 2021.02.02 18:56:55
@readonlyvv:
Azért kell képregény , hogy Renátóék is megértsék
Ken Adams79 2021.02.02 19:57:25
@Sepsidzsi:
Dani a macsó, az anyukája és a nagymamája mondta...
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak! Ahogy már tegnap mondtam is, ma társaságban nézzük a VV-t, olyanokkal, akik tudják hogy mi ez, de nem láttak egyetlen percet sem az évadból. Igen Ármándó, van közöttük lány. Live HV-zok, mondom rá a telefonomra az okosságot, aztán ebből…..
Ken Adams79 2021.01.31 10:55:30
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
Ken Adams79 2021.01.19 08:58:13
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Ken Adams79 2021.01.15 08:00:48
@hereverő heverő:
Egy ideális világban, így mondaná az ember a másiknak
Ken Adams79 2021.01.15 08:16:00
@hereverő heverő:
50+ napja össze vannak zárva.
Ahogy Dzsudibi is írta, egymással sem szabadna így beszélni függetlenül a másik nemétől.
És - bár inkább itt olvasom a VV-t - Bálint azóta ilyen Vivivel, azóta ennyire paraszt, amióta esély van arra, hogy Vivi többet érez.
Gondolom még csírájában akarja elfojtani
A módszer nem szép (sőt), de lehet ez lesz hatásos.
Nem véletlenül, hogy bármennyire is jóban vannak, őt küldte volna haza a kutyákért cserébe.
Ez azért senkinek nem esne jól, főleg ha elvileg barátoktól hallja az ember.
Ken Adams79 2021.01.15 08:25:46
@Fu Szekh Li:
Nem gondolom, hogy megütné, de természetesen nem szabad így beszélni senkivel sem!
Agresszív volt ami egy nővel szemben különösen visszás
Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért…..
Leszoktam már arról, hogy Ancsával és Péterrel külön foglalkozzak, egyrészt mert ahogy az idő telik, előbb megszoktam, majd szép lassan megszerettem őket, mára pedig már külön kis szobájuk van a lakásban, ahol a fényképes szentélyük örökös gyertyafényben úszik, és esténként családilag együtt…..
Ken Adams79 2021.01.09 11:30:30
@Ármándójózsi:
Kifért volna, csak eltévedtek az ujjaim közben és rossz helyre nyomtam...
Ken Adams79 2021.01.09 11:35:04
@sztropNat:
Kint hideg van és egyszerűbb egy takarót "magára kapni", mint mindig pulcsit venni

Kb az ilyen "párkapcsolatokban" látszik, hogy ez a nagy emancipa, meg gender meg egyenlőség kb 1%ot érint.
Virágot csak szavakkal alázza Dani, Renátó nagyon a határon mozog a verbális és a fizikális alázás között...Mercike meg magát alázza
Sziasztok EKG csoport, triumvirátus, nekem dolgozó Ppupu, legszebb nicknevű Alice form Madness és mindenki más is, aki a Megtisztelő kiesése után még látja értelmét nézni a műsort, kommentelni és hogyvoltot olvasni. Mert mostantól bizony minden más lesz, de azért nekem is lehet egy véleményem, nem?…..
Ken Adams79 2020.12.14 19:02:21
@Gia:
A zene lehet, hogy ugyanaz, csak mivel össze van vágva az ébredés is kb 30mp -be, a zene meg folyamatos, így lehet kis delay.

Egyébként, hogy ki milyen "erős" odabent, azt kívülről azért nehéz megállapítani, mert mi egy kb 30 percet látunk a 24 órából (mondjuk ha jól látom, ebből 18at ágyon dögléssel töltenek)
Ha a szerkesztőknek valaki nem szimpi, azt simán ki tudják utáltatni csak az öfik alapján
Sziasztok, Fálki vagyok, ezen a térfélen még új hús - de rutinos realityfogyasztó-, remélem a hátralévő hetekben jól fogunk szórakozni az ápoltakon. Csapjunk is bele, PP fogad minket csodálatos genderrózsaszín pulcsiban, ebből ma humor-móka-kacagás lesz, érzem. Buli volt és mit jelent a buli?…..
Ken Adams79 2020.12.12 21:09:26
@Hannibal Gabter:
Köszi
mit jelent az EKG? (mea culpa, hogy nem tudom, régi HV-s létemre)
Ken Adams79 2020.12.12 21:18:55
@Kosztarika:
Köszi!
Ha téged / titeket meg érdekel, akkor 1 - 0 a Realnak :)
Ken Adams79 2020.12.12 21:26:50
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Ken Adams79 2020.12.08 08:47:53
@WICKEDWITCH:
Mondta, hogy -Meg van a tettes, Gábor az
Poénból
Gábor is poénból mondta, hogy a vamzer is megvan.
Erre jött, a - Hozzád meg ki szólt? kérdés, Danitol.
Ha jól értettem
Ken Adams79 2020.12.08 15:17:53
@WICKEDWITCH:

Köszi :)

Daninak valszeg Gábor van becsípődve, nem (csak) a vamzer szó...
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..
Ádám belefutott a kamunak bizonyult asicsfutocipo.com-ba, amit már 2017-ben sikerült egyszer letiltatni, de a kommentek alapján látszik, hogy pár hónapja újra szedi áldozatait. A kamu webshopos csalásoknak nagy hagyománya van, a végén még örülhetünk, ha csak a termékért fizetett pénzt buktuk és nem…..
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
Ken Adams79 2019.09.24 22:05:51
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
Ken Adams79 2019.09.22 21:15:32
@Regina Falange:
Szerelmet végülis akárhol lehet találni :)
csak egy kis szerencse kell hozzá :)
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Ken Adams79 2019.09.21 21:47:09
@MeadowSoprano:
Ez a Puna kicsit, mintha húsosabb lenne (vagy... inkább normál testalkatú)... pont jó :)
Ken Adams79 2019.09.21 21:48:30
@Regina Falange: Hidd el, engem sem. :)

Egyébként a te neved igazából:
Pheobe Buffay
Ken Adams79 2019.09.21 21:55:24
@Regina Falange:
Lebuktam... :( ;)