Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lipilee

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a bátor újságírói kiállás?   A HVG.hu átlépett egy határt. Mert lehet és kell is egy demokráciában kritikával illetni a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lehet újságírói véleményként akár patás ördögnek is beállítani, sőt le kell leplezni -  ha vannak -…..
Appdroid Tasks 2012.07.31 08:00:00
To-do alkalmazás, a jobbik fajtából. Kezdjük a külcsínnel: nagyon látványos a design, sőt nem csak látványos, hanem nagyon fluid. Alapjáraton a világos téma a nyerő - ami hogy, hogy nem, tökéletesen holo-kompatibilis -, de a fejlesztők mellékeltek egy sötét verziót is, hogy…..
A Wall Street Journal értesülései szerint a Google a jövőben több gyártót (5-ről szól a pletyka) vonna be egyszerre a saját készülékeik gyártásába. Ez több szempontból is jó lehet nekünk, egyrészt több gyártó Nexus telefonja közül választhatunk, másrészt ezekkel a…..
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Tutuka azt mondja, ez a baj. Az új City készletek már a képtelenségig kinövik elődeiket, úgyhogy azonos városon belül együtt már nem is játszhatók. Pedig de, csak még több lególiberalizmus kell hozzá: 4209 szállít 6382-t A 6642-est kis híján be lehet pakolni a…..
Bluminak Akik a tökéletes todo solutiont keresik, azok soha nem lehet boldogok (náluk már csak azok nyomorultabbak, akik abban hisznek, hogy létezik minden igényt kielégítő project management avagy ticketing system rendszer). Amikor pár éve berobbant a szcénára a GTD (Getting Things…..
Nekem ma sikerült belefutnom a Google panorámaképeket rögzítő autójába az Izabella-Jósika utca sarkán, egy taxiban ülve. Azt tudom, hogy a VII. kerületben, a belvárosi részeken már jártak. Minden jel szerint most a 8. kerület van terítéken.Ezek szerint a Google Maps utcanézetein…..
lipilee 2011.11.02 15:09:25
@hírbehozó: á, csak egy makett!
A zsűri döntése alapján az Androidportál lett az első helyezett a Goldenblogon IT-kategóriában. Gratulálunk hozzá. Remek blog, jó cikkek, izgalmas tesztek, naprakészek, mi is szeretjük. Olvassátok ti is! ..
lipilee 2011.09.12 16:01:39
Nincs mit hozzáfűzni, 22:00-kor percre pontosan megérkeztek a festő urak, megnézték, megbeszélték, odatették, megmérték, lefújták, kész. Ott van rajta, nem álom, nem délibáb, HIVATALOSAN (értsd: oda van rajzolva) IS ÁT LEHET MENNI KERÉKPÁRRAL A MARGIT-HÍDON! Nem volt egy rövid…..
„A tekintete egyszerre lágy és határozott, mint egy görög hetérának. Továbbmegy. A vegyi árunál majdnem nyomát vesztem, de a pénztárnál újra felfedezem” – gyerekek, ma irodalmi magasságokba emelkedünk egy fiatalemberrel, aki majdnem megszólított az utcán egy…..
lipilee 2011.07.14 11:53:44
Ha talán nem is mindenki, e blog olvasói biztosan tudják, hogy az új médiatörvény július 1-től már alkalmazható az internetes és nyomtatott sajtótermékekre is. A reakciókat látva, most megpróbálunk tisztába tenni néhány dolgot az új szabályozással kapcsolatban.Abban…..
lipilee 2011.07.08 14:03:08
o/
Folytatjuk rövid postos hetünket egy újabb nem túl érdekes inforgrafikával:  Via: Online SchoolsÉs a szokásos kapcsolódó link: Does Social Media Have A Return On Investment?..
Laza őszi program, konyakkal, pezsgővel és táskákkalMegdöbbentő volt látni a következő szezon gyönyörű Givenchy-bőrtáskáit, úgy 500 darabot, kopott asztalokon, szocreál csarnokban, szépen egymásra terítve, halmokban, mikor egyszer körbenézhettem ilyen egy üzemben. 20…..
lipilee 2011.06.15 15:55:53
Új funkció jelent meg a Gmail felületén. Ha emailt írunk vagy olvasunk, a jobb hasábban megjelenik az emailezésben részt vevő kontaktunk widgetje, amiből megtudhatjuk, hogy utoljára milyen témákban leveleztünk az illetővel, online van-e.Így, leírva talán nem tűnik olyan hasznos…..
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
lipilee 2011.05.18 10:01:09
No kérem, úgy tűnik megérkezett a valódi fragmentáció Androidra. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy ezt nem a Google-nak köszönhetjük, de még csak nem is a készülék gyártóknak, hanem az Nvidia-nak. A PC piacon is voltak húzásaik, de most az Android világában is megmutatják a…..
Nos, mostmár tényleg hivatalos: a Motorola Xoom mellett immár a Samsung is a nagy kijelzős, jó felbontású táblagépekben hisz. A Galaxy Tab 10.1 leírása elsőre elég impozáns: a 10.1"-es kijelzőhöz 1280x800 (WXGA) felbontást kapunk, full hd képességgel, Android 3.0…..
lipilee 2011.02.14 13:31:21
lipilee 2011.02.14 13:33:34
@Asszem: Cyanogen Honeycomb már van a 7" galaxy tabra.
Appleblog Itt az átlátszó iPhone 2011.02.07 08:53:00
Amióta Gizmodón megláttam, nem tudom eldönteni, hogy ocsmány vagy cool, mindenesetre állítólag házi barkáccsal, a garancia elvesztése mellett átlátszóvá tehetjük az iPhone-unk elő- és hátlapját.A leírás szerint szétkapjuk a telefont, majd hígítóval leszedjük a festéket,…..
lipilee 2011.02.07 11:12:46
Pár órája élesítette a Google a market.android.com-ot, ami az Android Market desktop böngészőből is elérhető (vagyis szabadon hivatkozható) verziója. Azt most hagyjuk, hogy már az induláskor egy sor Google-accounttal rendelkező felhasználónak nem működött az oldal. A Google-nál…..
Tegnap volt szerencsém ellátogatni a Telenor immáron második alkalommal megrendezett Android Workshopjára. Csalódás volt az egész számomra, ugyanis nagyszerű eseményt hoztak össze! Színvonalas, jó hangulatú, barátkozós. Kifejtem mit is értek ezalatt. Helyszín Merlin. Aki már…..
A közepes erősségű földrengést Magyarországon számos helyen lehetett észlelni. Budapesttől Győrig jelentették Twitteren és Facebookon a magyarok, hogy éppen megmozdult a lámpa a szobában, vagy elkezdtek mozgolódni a bútorok. A Google-on pedig valós időben lehetett követni a…..
lipilee 2011.01.30 15:57:59
en.m.wikipedia.org/wiki/Flashbulb_memory

flashbulb memory. de szerintem ez nem volt annyira meghatarozo. kerdezz meg 5 ev mulva :-)
Tegnap megérkezett a fejlesztőkhöz az iOS 4.3 bétája. Erre leginkább a wifi hotspot funkció miatt várunk, de mint kiderül, más változásokat is magával hoz az update.Persze lesz Personal Hotspot is, ezentúl több Mackel vagy mobil Apple-cuccal szívhatjuk wifin keresztül az iPhone-unk…..
lipilee 2011.01.13 09:21:49
@DetoX: nem tudom, nekem kb. 5 másodperc google azért belefért. tehát talán a tanulság az lehet, hogy vagy csinálsz fact checket, vagy nem írod le fogalom nélkül, hogy sokkoló mennyiségű újítás. (másik irány: ha leírod, akkor legalább írd le azt is, hogy várhatóan lesz 500 újítás, ebből 5-öt emelnék ki.)
na mindegy, csöndben kussolva leülök, és a következő kommentemnél remélem megszavazol nekem egy 2-est.