Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tsabee87

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tales from the blog Újra indulunk! 2011.08.28 20:09:46
Jó hírem van azok számára, akik szeretik a jó híreket... 1-2 héten belül újra indul a blog, új külsővel, részben átalakulva, részben a régiben. Egyébként ezzel egy időben szerkesztőségi tagokat is keresünk, olyan emberkéket, akik szívesen írnának ajánlókat, kritikákat…..
 "We want the Health Magazine!" - ezzel a felkiáltással vonult utcára több tízezer kisnyugdíjas az Egyesült Államok több pontján. Kitartásuk pedig meghozta a várva várt sikert: Obama kikérte tanácsadói, valamint a mindig vidám elnöki külön ló véleményét, és…..
Pont jókor néztem meg a filmet (jó már elmúlt, de aznap láttam), ugyanis Halloween éjszakáján játszódik a történet, és természetesen szörnyűséges, ahogy azt illik, és valahogy így néz ki: Lelkes fiatalok egy elhagyatott, rejtélyes és kellően hatalmas házban múlatják az…..
Az van, hogy a Dark Floors egy finn horrorfilm, igazából a legdrágább eddig finn horror és tulajdonképpen egy nagyon jól sikerült alkotás. Volt benne minden, mint a mesében, bár azért sajnos akadt pár dolog, amibe mindenféle rossz érzés nélkül beleköthetünk. Viszont mielőtt ezt…..
Mindig is tudtam, hogy a vonatok gonosz dolgok. Thomas döbbentette erre rá még régen - tudjátok a kis mozdony - mert szerintem az, hogy egy vonat mosolyog az nem normális, legalábbis nálunk, ahol a MÁV dolgozók nem teszik ezt soha. Szóval ez már elég horrorisztikus volt és talán ezen…..
Tales from the blog Altitude (2010) 2010.10.28 12:01:00
Az Altitude trailer-ét elnézve az lehetett az első gondolatunk, hogy ugyan az a polip, hogy a picsába tud repülni. Az a helyzet, hogy majd erre is választ kapunk. Úgy ültem le megnézni ezt a filmet, hogy nem sok mindent tudtam róla, tényleg csak a trailert néztem, abban meg ott ültek a…..
Télapó itt van, leng a szakálla, meg az ökle is, egyenesen az arcunk felé. Valami ilyesmi a Santa's Slay című mókás kis horror. Ez került legutóbb a kezeim közé, aztán meg a lejátszóba és tulajdonképpen jót szórakoztam rajta, habár nem teljesen erre számítottam. Azt hittem…..
Az önkritika jó dolog. Valami ilyesmit gondolhatott Bruce Campbell is, amikor úgy döntött belevág a My Name Is Bruce című filmjébe és tulajdonképpen saját magának mutat fricskát. A kalapokat pedig lehet emelni, mert baromi jó filmet sikerült tető alá hoznia. Habár inkább…..
Sokféle városi legendát ismerünk. Ott vannak például a New York (ugye New York?) csatornáiban élő krokodilok, vagy a fogtündéres fog-helyett-pénzt trükköt is szerintem nyugodtan ide sorolhatjuk. Nos Amerikában egy Albino Farm nevű legenda is létezik, ami leginkább az Ozark hegység…..
Megint csak egy zombiktól hemzsegő filmet hoztam, az of-os szerkezettel ellátott holtas filmek kategóriájából. A dolog érdekessége, hogy egy szerb filmről van szó. Úgy bizony. Őszinte leszek ez volt az első szerb horror film amit láttam (mondjuk túl sok nincs is, de túl régóta…..
A nyócadik csapás. Csak, hogy jól megkapjam, hogy nem tudok helyesen írni (ez egyébként sajnos igaz, de gyakorlom). 4 évvel ezelőtti kis fura filmecske, amit már pár héttel korábban láttam, és igazából várnom kellett azzal, hogy akármit is pötyögjek róla, mert nem is tudtam hova…..
Ugye 2 azaz kettő  évvel ezelőtt volt egy a Mirrors-ra keresztelt horror film a mozikban. Kiefer Sutherland-del a főszerepben, meg Alexandre Aja-val a rendezői székben (meg egyébként társ-forgatókönyvíróként is, amit lehet nem egybe írnak). Aja bácsihoz remek kis filmeket…..
Mi megnéztük, te ne tedd. A The Quick and the Undead meglehetősen felejthető darab. Mit felejthető. Egyenesen borzalmas.  Viszont az is biztos, hogy lehet inni annyit, hogy jó legyen. Viszont lehet az is jobb, ha csak iszol annyit és nem nézed meg. Mindenesetre a filmről készült elrettentő…..
A hírnök című film nem volt kimagasló. Nem nyújtott igazán felejthetetlen filmes élményt. Azonban kis pénzből össze lehetett hozni a folytatást, amivel aztán DVD-n szerencsét lehetett próbálni. A főszerepet Norman Reedus kapta és az biztos, hogy nem rajta múlik, hogy a folytatás is legalább annyira…..
Annak idején a Tales from the Blog-on található első filmes írásunk a Fekete halálról szólt.  Sean Bean és Eddie Redmayne főszereplésével készült egy brit alkotás, ami a sötét és borzalmas pestis járvány idejére kalauzolt bennünket vissza. A Fekete halálról készült írásunkat a Horror-Filmek.hu…..