Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kirkezoa

12 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mert, az világosan látszik, hogy nincs a tudatánál. Miből gondolom? Nos, az MTV „Az este” című műsorában március 22-én arra a kérdésre, hogy mit szól az április 9-re tervezett szakszervezeti tüntetéshez Szijjártó Egybites Péter olyat mondott, hogy majdnem…..
kirkezoa 2011.03.29 22:36:57
Piroslap Fehérlap 2010.12.02 17:13:00
                        A Piroslap is csatlakozik a MaNcs és az ÉS kezdeményezéséhezA decemberben parlament elé kerülő, a médiaszolgáltatásról és a kommunikációról…..
kirkezoa 2010.12.02 13:05:05
@R-l@nch: Szemetek, írták a blogokhoz is hozzá akarnak nyúlni, lassan megszólalni sem szabad majd
kirkezoa 2010.12.02 14:07:52
@Secnir: Társulok
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No komment a médiatanácshoz:(
Azért Gyurcsány Feri tovább húzta sztrájkok nélkül, bár Vitya ellen tény, hogy kevesebben tüntetnek. Azonban decemberre megérkezhet az Orbán-kormány első sztrájkja, kapásból a főváros bénulhat meg, hisz a BKV-sok fontolgatnak munkabeszüntetést.Az ok piszok egyszerű, az…..
kirkezoa 2010.11.30 13:49:41
@szocdemman: Áruld el nekem ha netán tudod, azt akit nem érdekel az írásod miért olvassa??? Én azért olvasom mert tetszik a stílusod és érdekel amit írsz, de azokat akik itt gyűlölködnek nem értem, miért olvassák?

Erre élveznek? Ez nyújt nekik kielégülést? :) másra már nem tudok gondolni:)))
 A kormány nyugdíjvédelmi megbízottja elmondta: a kabinet "eltökélt szándéka volt", hogy a reálhozamot adó- és járulékfizetési kötelezettség nélkül lehessen felvenni, egy összegben. "A jogászok azonban felhívták a figyelmet arra, hogy ez nem lehetséges,…..
kirkezoa 2010.11.29 15:35:47
@ariete: Teljesen normálisnak érzed magad? Mert tuti nem vagy az, hülyeséget beszélsz. Egyik oldalról a diktatúrát tiltanád / komcsik, szocik/ másik oldalról meg ha a Fidesz teszi tök jó. Tuti skizofrén vagy beszéld már meg az énjeiddel mit is tartasz jónak:))))
Elég sokan fizették tisztességgel a nyugdíjjárulékot, hogy annak egy része biztosan a saját jövőbeli nyugdíjuk alapja lesz. Ez jövőre félretett megtakarítás a bér 8 százaléka. Azonban hiába gondoltak sokan arra, hogy ezt megtakarítják, most úgy járnak, mint Vágási Feri,…..
A Fidesztől nem távol eső Hírtelevízió Célpont című műsorában bemutatásra került a Magyarországi egyházakról egy körkép. Tény, hogy igen könnyedén lehet ma vallást alapítani, és mint általában sajnos mindennel a magyar ezzel is visszaélhet. De kisegyházak, azért mert…..
Ma délután döntött az OVB az MSZP magánnyugdíjpénztárakról szóló népszavazási kérdéseiről. Ezek az ülések nyitottak mindenki előtt, gondoltam ott a helyem, kíváncsi voltam, hogyan is működik a testület, és milyen érvek hangoznak el ebben a vitában. Kétségem nem nagyon…..
kirkezoa 2010.11.16 13:52:40
@borovi: Ne tessék már bántani a banánosokat:)))))
kirkezoa 2010.11.16 13:58:13
@Battlestar Galactica: Teljesen igazad van, már most megkezdődtek az áremelések, csak sokan nem veszik még észre, az új adóval meg azok akik eddig is csak normál 100- 150 ezret kerestek vagy még annyit sem rosszabbul járnak, és sajna ha gyermekük van akkor sem jobb:((( Ennél a bérnél nem tudja igénybe venni a gyermekek utáni kedvezményt, így valójában ugyan annyit kap mint idén , de az árak meg nőnek a gyerekeket etetni kell a számlákat fizetni....A multi és a többi cég is ránk veri a ráeső adó részt, vagyis rosszabbul fogunk élni mint most...
  Szép számmal megjelentünk a szerkesztőségből a Demokratikus Charta tüntetésén november 2-án, hiszen mi amolyan házitudósítójuk vagyunk, szinte minden eseményükről részletesen beszámolunk. Úgyhogy egy ilyen gyurcsányos, baueres, (több) ezer fős tüntetés igazi…..
kirkezoa 2010.11.04 14:10:31
@Bobojsza:
Teljesen igazad van, sajnos nem veszik észre, hogy mi történik, én is kint voltam, és nem azért mert szeretem Gyurcsányt, vagy mert MSZP tag, vagy szimpatizáns lennék, hanem azért mert érdekel a demokrácia, még ha sokaknak nem is számít semmit! De nekem igen, és az is , hogy a gyerekem demokráciában nőjön fel, ne diktatúrába, még ha bujtatott is.
Kispesten az ötös számú választókörzetben ismételték meg a választást. Bár október 3-án 4 szavazattal Kránitz Krisztián, az MSZP jelöltje megnyerte, mandátumát a helyi Fidesz megtámadta. Bár a választási bizottságok nem hagyták helyben a felebezést, zavaros körülmények…..
kirkezoa 2010.10.31 11:02:08
@orbánmentesítő:
Higgadtan kell, nem gyűlölködve, és reméljük észre tér a nép! A demokráciánk a tét!
A napokban történelmi események zajlottak. Magyarország első igazi nagy politikai gangbang partija, a csoportos politikai beszívatás, és minden, ami ezzel járhat. Résztvevői: Kövér László, Kósa Lajos, Meggyes Tamás és az egész esztergomi Fidesz-frakció.-Csitu van Tomi, há' de…..
kirkezoa 2010.10.30 13:00:36
@Denevéres Hurka:
Ha nem tetszik nem kell olvasnod! Tudod olvashatod a Bibliát is:)
kirkezoa 2010.10.30 13:07:41
@Don Bandi:
Ti vagytok egyre humorosabbak azzal , hogy mást sem tudtok csak komcsizni, hány éves is vagy????? Mennyit éltél te kommunizmusban? Bár hazánkban szocializmus volt, kommunizmus a ruszkiknál volt, itt élhető életet lehetett élni Kádár alatt....
Nem kellett félteni minket gyerekként, most meg próbáld a gyereked elengedni valahová...drog, alkohol, bántalmazás...nem tudom miről beszéltek, akkor nem volt az hogy féltünk hogy nem lesz mit enni, legalábbis a 70-es években mikor én gyerek voltam. Nem vagyok komcsi sőt szocialista sem, de veletek ellentétben Hülye sem...
Megpróbálok értéksemlegessen és tárgyszerűen mérleget vonni. No pláne higgadtan. Szóval mit ért el a Fidesz ezzel az alkotmánybírságot sújtó retorzióval?Először, hogy mindenki számára világos legyen tegnap az alkotmánybíróság nem egy jelentős költségvetési tételt…..
A napokban Alkotmány ellenesnek találta az Alkotmánybíróság a 98%- os különadót, amit a kettő millió forint feletti végkielégítések esetén kellene befizetni. Valójában bizonyos szempontból egyet értek az Alkotmánybírósággal, mivel különbséget kellene tenni az alanyi…..
 Uganda és a homoszexualitásBár eddig olyan témákról írtam ami hazánkat érintette, de szerintem jó érzésű ember nehezen hagyja szó nélkül azt ami Ugandában történt és történik.Az Ugandai Rollig Stone című lapban  megdöbbentő hírt olvashattak az olvasok.Az újság…..
 A napokban megszületett a Fidesz családbarát új adórendszere, próbáltam értékelni és rájönni mi benne a család barát, és rájöttem csak azoknak az akik már most is jól keresnek, aki most keveset keres az ezután is gyerek számtól függetlenül keveset fog keresni.Vagyis…..
  Az emberi elvakultság Magyarországon egyre nagyobb méreteket ölt, az emberek nem veszik észre, hogy a kormány által hozott döntések rájuk is kihatással lesznek, a következményeit a NÉP-nek kell majd viselnie.Nem értem miért gondolják, hogy semmi hatása nem lesz az…..
 Mit is nevezhetünk bujtatott diktatúrának? A válasz nagyon egyszerű, azt ami hazánkban jelenleg folyik.Mit értek ez alatt?Az alkotmány biztosítja a szólás szabadságot, a kormány megszabja mit közvetítsen ebből számunkra a média, bár lehet merő jó indulatból teszik,…..
Napok óta a legfontosabb hír hazánkban , hogy mi a helyzet a vörösiszap tározókkal és a környékükön.Orbán Viktor és az országgyűlés a tegnapi napon a MAL ZRT élére katasztrófa védelmi biztost nevezett ki, sőt azt mondhatnánk az egész parlament egyet értett vele hisz csak egy…..
A tüntetés Facebook-oldalát erre a linkre kattintva érheti el. Geréb Ágnest tegnap rendőrök vitték el a Napvilág Születésházból, miután az általa levezetett születésnél komplikáció lépett fel, és az újszülötthöz mentőt kellett hívni. Nem tudni, hogy a baba hogy van - de…..
kirkezoa 2010.10.06 14:34:01
@kicsiben:
Részben egyet értek, de nem mindenben, mivel én is szültem tudom miről van szó. De nem értek egyett azzal, hogy addig legyen otthon szülés amig annak nincsenek megteremtve a biztonságos feltételei, mivel nagyon fontos, hogy mind az anya mint a baba biztonságba legyen.Geréb Ágnesnek nem ez az első esete, sajnos volt már halál eset is a keze közt, és ezért ha nem tudja a biztonságot szavatolni akkor ne vállaljon ilyent. Az orvosoknak meg nem kell fizetni, hisz mindig van bent orvos, és szülni a nőnek kell, és ez a nők hülyesége hogy kemény 10 vagy akár 100 ezreket fizetnek a semmire, mivel nem a doki szüli a gyereket, és mivel hármat szültem tudom miről beszélek. Annak aki fizet ugy kell, és ne sirjon a szája...
kirkezoa 2010.10.06 14:49:30
@Életszagú:
Hát azért nem egészen így van, mert dönteni bizonyos dolgokban igenis legyen lehetősége egy anyának, de mint fentebb írtam jelenleg én sem értek egyet az otthon szüléssel, mert úgy érzem ennek a biztonságos feltételei nincsenek megteremtve hazánkban, és erre egy szabályozás magában kevés lenne.
kirkezoa 2010.10.08 13:47:21
@Aba Sámuel: Jelenleg már az tapasztalható a kórházakban, hogy mindent igyekeznek megtenni a stresszmentes szülésért, ezért nem kell otthon szülni, már messze nem úgy van mint 20 évvel ezelőtt, így nem is értem a nőket miért is vannak annyira oda, hisz a fájdalom otthon is fájdalom és a kórházban is, csak ott esetleg megfelelő segítséget is nyújtanak, amit otthon nem tudnának. Az orvos meg amúgy is csak az utolsó negyedórában van ott, többit a szülésznő végzi, azok meg általában lelkiismeretes és kedves együtt érző személyek. Sem nekem sem a gyermekeimnek nem okozott stresszes állapotot az, hogy tudtam biztonságban vagyok és ha kell szakszerű ellátást kapnak azonnal. Valószínű otthon jobban stresszeltem volna, mert nem lehet biztos az ember hogy ha gond van ott helyben megoldható, és nem azért hordja ki az ember a gyermekét, hogy szülés közben veszitse el.
 A mai napon érdekes hírt olvastam, gondoltam megosztom veletek is:))) "A Fidesz megóvta az esztergomi választási eredményt - értesült a Népszabadság. A párt beadványában arra hivatkozik, hogy „bűnben fogant hatalomszerzés történt Esztergomban”. Tétényi…..
Most, hogy lezajlottak a választások jöhet az érdemi munka, és mint az MTI által megjelentetett cikkből ,megtudtam 76 fideszes parlamenti képviselő lett polgármester.Persze ezek az emberek nem halmozzák az állásokat, csak két helyen dolgoznak egyszerre, és gondolom még pár…..
Lassan két nap eltelt a katasztrófa óta, de még mindig az események hatása alatt állunk. Elhangzanak nyilatkozatok, de ezektől nem lesznek az emberek nyugodtabbak, mivel okos emberek mondanak még okosabbnak tűnő dolgokat.Egy kis ízelítő ezen okos nyilatkozatokból:-Soha ilyen jellegű…..
 A tegnapi napon ökológiai katasztrófa történt hazánkban, sajnálatos módon több halálos áldozatot is követelt ez a katasztrófa.Mégis a híradások elsősorban az ökológiát érintő pusztulást említik első helyen, természetesen nagyon fontos dolog , hogy óvjuk a…..
Sajnálatos módon az utóbbi időben rá kellett döbbennem , hogy az emberi hülyeség határtalan....Első döbbenetem áprilisban volt, amikor a Fidesz megkapta a választó polgároktól a két harmadot,a második most a választásokkor, és ne tessék a kedves olvasónak azt hinni, hogy én…..