Regisztráció Blogot indítok
Adatok
granturismo-s

3 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Freeform néven jelentkezik januártól az ABC Family, első bemutatójuk pedig egy rém népszerű tinifantasyregényfolyam (tuti nem jó így, de nem érdekel) a The Mortal Instruments sorozatadaptációja lesz, a Shadowhunters. Namármost, ezzel már a moziban megpróbálkoztak, a Csontváros…..
granturismo-s 2015.12.01 13:57:58
Nem más lesz az egyik Running Wild With Bear Grylls-epizód vendége, mint Barack Obama amerikai elnök, az adásból pedig az NBC most be is mutatott egy részletet. Obama és Grylls Alaszkába utaztak három napra és a felvételen látható, hogy az elnök megéhezik, ezért próbálnak valami…..
Több olyan rangos hazai, magyar érdekeltségű és nemzetközi sporteseményt rendeznek meg szinte egy időben május 30-án, melyek közvetítési jogait a Sport TV birtokolja. Az NB1 (bohócliga) zárófordulójának mérkőzéseit a megszokott program szerint a Sport1 közvetíti 15.45-ös és…..
aeon flux trailer: cake (2014) 2014.11.25 23:45:00
Tom Hanksnek bejött anno a Philadelphiával, Bill Murray is begyűjtött egy jelölést az Elveszett jelentéssel, és teljesen fel voltunk háborodva azon, hogy az Akadémia negligálta Jim Carrey-t A Truman Show kapcsán, de a lényeg a lényeg: minden szuper népszerű komikus/komika…..
A sorozatban Penny karakterét alakító színésznő az egyik azok közül, akiről meztelen képek szivárogtak ki, mert feltörték Apple-fiókját, pontosabban iCloud-tárhelyet, ahol a férjének szánt pucér képeket tartotta (vagy ahová az iPhone.-ja automatikusan feltöltötte). A fenti…..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
granturismo-s 2014.08.12 18:48:42
@aszucs: Úgy látom nem érted.
1., Ez bődületes _szakmai_ hiba. Hat óra késés az elektronikus médiában egyenlő azzal, hogy a sofőr nem csak berúgott, de el is aludt és _egyáltalán_ nem jött a busz. A CNN 00.50 körül tette közzé a hírt, ergo ezt már akkor el lehetett fogadni hiteles infónak. Mi a szart csinált az ügyelet 06.30-ig? Simán körbe lehetett volna járni az ügyet, és ne kezdjük azt, hogy nem volt rá ember...

2., A magyarázat egy szánalmas, mondvacsinált hazugság.

3., Mindkét dolog elfogadhatatlan az adófizetők pénzéből működtetett közmédiában, és tökéletesen bizonyítja az MTVA szakmai inkompetenciáját.
Az volt eredetileg a terv, hogy az évadról írok és nem az évadzáróról, mert egy húszperces szitkomnál úgysem számítanak maguk a részek. Viszont eddig ez volt a legerősebb évadzáró (és egyben az első kétrészes is), úgyhogy ez a rész valamennyire azért mégis számított. A…..
A piszkosul jó és kemény Az utolsó műszak után David Ayer hamarosan újabb zsarufilmmel jelentkezik, az Arnold Schwarzenegger és Arnold Schwarzenegger új fizimiskája főszereplésével készült Sabotage-zsal, de aztán szakít a jelenkorral, és egészen a II. világháború végéig megy…..
Verebes elküldte a francba a Blikket, harsogja örömmámorban úszva a Blikk a nyári uborkaszezon közepén. A bulvárlap eredetileg csak a 65. születésnapja alkalmából akarta felköszönteni, de a Heti hetes egykori Darth Vadernek "dörmögő hangja valósággal dörgött", amikor elküldte…..
23:18 És Pál Dénes megnyerte, ahogy azt vártuk. Megérdemelte. Jóccakát. 23:16 Baszki, tartják az adásmenetet, 23:21-kor kell befejezni, be is fogják.  23:15 Nádor Dávid a harmadik, ez sem túl meglepő. Az sem, hogy nem túl boldog. 23: 12 Weisz Viktor a…..
Brandi Cochran 2002 ás 2009 között a Price Is Right című amerikai tévévetélkedőben dolgozott, mint díszítőelem: az többszörös egykori szépségkirálynő dolga (Miss Idaho Teen USA, Miss Teen USA, Miss Idaho USA, Miss USA) a műsorban nagyjából annyi volt, hogy minél…..
granturismo-s 2012.11.23 12:44:38
A Breaking Bad című sorozatban Bryan Cranston színész személyesíti meg Walter White-ot, a methamfetamint főző kémiatanárt, akit Vince Gilligam készítő nem egy valós alakról mintázott - pedig tehette volna. A Huffington Post egy nagyon vicces hírt közölt le ma hajnalban: Alabama…..
Az Apple szombaton kiadta az iOS 5 legújabb bétáját, ezzel egy időben az XCode és az iTunes is frissítést kapott. Egy rakás frissítés, változtatás érkezett, de ami minket felhasználóként leginkább érdekel, az ez:Ez a kép ugyan még nem a mostani bétában található, de egy…..
Appleblog Végre van elég iPad 2 2011.08.02 16:37:00
Amikor befutottak az első szállítmányok, hiába gyártottak le milliós tételben a tabletből, négyhetes várakozási időbe simán bele lehetett futni az Egyesült Államokban. Érdekes módon sokáig Magyarországon rövidebb átfutással lehetett iPadhez jutni, mint odahaza, de most az…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.20 09:30:00
Leköszönt posztjáról Dick Ebersol, az NBC Sports elnöke. A network ettől függetlenül pályázik majd a 2012 utáni olimpiák közvetítési jogaira.95 millió szavazat érkezett a héten az American Idol három versenyzőjére. A döntősök (ketten) jövő héten kedden ütközik meg…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.17 09:30:00
Immáron hivatalos: február 28-án folytatódnak a Két pasi meg egy kicsi felvételei. A tervezett 8 helyett tényleg csak 4 részt engedélyez a CBS.Na, kellett Billy Ray Cyrusnak panaszkodni, hogy a Hannah Montana tönkrevágta a családját érzelmileg, Dr. Drew, a trashreality-pszichiáter…..
 Az iPhone 2007-es megjelenése óta rohamos mértékben terjednek az érintőkijelzős mobilok. Mivel csak nem régen szereztem be egy ilyen telefont (lecserélve a jó kis E52-t), eléggé felemás érzéseim vannak ezzel a technológiával kapcsolatban. Azon kezdtem el gondolkodni, hogy…..
 Jogos a kérdés; miért foglalkozik egy szélessáv blog egy e-book olvasóval? Nos először is szögezzük le; egy fillért nem kaptam az Amazontól (sajnos), tehát a teszt elkészítésének egyetlen oka, hogy igencsak figyelemre méltónak tartom magát a készüléket, valamint az…..
Hétfőn este (19:00) a Mythbusters egy különleges epizódja kerül képernyőre. Adam Savage és Jamie Hyneman a magyarul Állítólag… címet viselő, kvázi tudományos műsorban Barack Obama kérésére azt vizsgálja meg, hogy van-e valóságalapja Arkhimédesz mítikus…..
 Mit adott nekünk a szélessáv?   Nemrégiben ünnepelhettünk egy csendes, szerény kis évfordulót; 15 éves volt a magyar Internet. Szép évforduló, azonban az igazi fejlődés inkább az elmúlt 10 év során zajlott, mert ez volt az az időszak amikor egyrészt a széles tömegek…..
Legutóbb közel 530 ezren voltak kíváncsiak a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a lengyel csapat elleni háromgólos győzelemmel zárult összecsapásra. A világbajnoki döntőt is majdnem ennyien nézték a Sport1-en. A kitűzött hetedik hely és az olimpiai selejtezőn való…..