Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChGeri

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
ChGeri 2010.06.08 23:46:52
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség V. Lászlót, akinek a parancsnoksága alatt szolgáló rebiszes alosztály rendőrei több kirívóan durva 2006. őszi túlkapás miatt is bíróság elé kerültek az elmúlt években. Egykori beosztottja vallott a rendőrtisztre...
Sosem felejtem el első egyedül utazásaim egyikét, amikor a Délibe mentem, és Kelenföld után már az előtérben utaztam, ahonnan majdnem kiestem. Kedves utastársam elfelejtette maga után becsukni az ajtót, ami a menetszél miatt kinyílt, majd a váltónál úgy megdőlt a kocsi, hogy…..
PTinfo Újabb varsói tender 2009.08.23 07:48:00
A megatender lezárultával újabb tender végeredményével ismerkedhetünk meg hamarosan Varsóban. Ezúttal azonban nem a városi villamoshálózat üzemeltetője, az MZK, hanem a WKD, egy kevéssé ismert varsói szolgáltató szeretne 14 új szerelvényt beszerezni. A WKD ma mindössze…..
Még ilyet! Hirdessen a Holdon! 2009.07.22 10:31:00
 A „Moon Publicity” a Hold 44 régiójában helyezne el a Földről is látható hirdetést - a Hold porába robotokkal szántott árkok és bakhátak rajzolnák ki a szöveget vagy/és ábrát. Persze egy csomó kétely merül föl a megvalósíthatósággal kapcsolatban, amelyeket…..
ChGeri 2009.07.22 15:28:02
A Lányokhoz jár a férjem? c. poszt és a folytatása úgy tűnik, felébresztette a gyanút néhány feleségben. Vajon merre kódorog az uruk, amikor váratlan értekezlet, munkavacsora külföldi ügyfelekkel vagy csak szimpla túlmunka szerepel az otthonról való távolmaradás…..
Rég nem volt rendőrhorrorsztori, pedig mindig akad kismillió. Legújabb kedvencem a csávó, aki elnézést kért a rendőrtől, aki mellbe lőtte, amiért kábítószeres ügyével terhelte. Derek Copp bűnszövetkezetén márciusban ütóttek rajta a kommandósok, miután 3,3 gramm marihuánát…..
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
Balázsnak ezúton is boldog születésnapot kívánunk, annak meg külön örülünk, hogy a temetkezési vállalkozók egy darabig még nem gazdagodnak rajta. 2009. március 28-án, (ami egyébként pont a 20. születésnapom, lett majd a halálom dátuma is) a képen látható furgon vezetője…..
Ki gondolta volna erről a szimpatikusan selypítő celebszakács, hogy a brit konyha és nem utolsó sorban az ország iskolai menzáinak megreformálása után éppen ő kerülhet majd egy társadalmi célú kampány középpontjába, mint maga a szalonnaszarvakkal acsarkodó ördög. Merthogy a…..
Nagy szerencséjük volt azoknak a fehérvári bűnözőknek, akikre néhány gramm fű átadása közben csaptak le a rendőrök. Azért volt iszonyatos mákjuk, mert az akcióban még véletlenül sem jutott eszükbe, hogy az autót sebességbe kapcsolják, így legalább nem lőtték le őket. A…..
Jobban teszi ezentúl minden jogkövető meg nemkövető polgár, ha a földre hasal, amikor rendőrt lát. Bármilyen ellenkező esetben a rendőr azt feltételezheti, hogy a vele szemben álló/ülő egyén az életére tör, ezért testre célzott lövésekkel igyekszik ezt elkerülni. Ha csak…..
  Nem akarok elhamarkodottan ítéletet mondani, mert olykor amúgy egész jó fej diktatórikusrelikvia-gyűjtők is akadnak (ott van például Lemmy). De azért az ember mindig kicsit távolságtartással kezeli az olyan személyeket, akik tömeggyilkos-fejjel díszítik a szobájukat.…..
A Homár a civil életben, ha ügyfélszolgálatra keveredik, leginkább mulyának, sőt megalkuvónak mondható, de arra azért még én is hevesebben reagáltam volna Jénél, ha egy pénztáros egyszerűen kettétöri a bankkártyámat, majd eszébe sem jut kárpótolni érte. A hülyeség és…..
Munkahelyi (T)error Kaja terror 2009.02.13 00:07:00
Aki kitalálja, mivel kezdem mai bevezetőmet, az meghívhat egy sörre :). Na jó, csak vicceltem, de tényleg itt a péntek és ennek nagyon örül valaki... Atir9 levelét olvashatjátok a hét utolsó munkanapján, aki a munkahelyi étkezés szabályozását nehezményezi. Kedves Elnyomott…..
Ha már ütöttetek el állatot, tudjátok, milyen szörnyű érzés, hogy nem tehetünk semmit. Ha az állat azonnal elpusztul, a legtöbben valószínűleg otthagyják. De mi van, ha menthető? Mit tehetünk, ha közvetlenül vagy akár közvetve ilyen helyzetbe kerülünk. MM egy hasonló eset…..
ChGeri 2009.02.11 11:59:16
@theutat villám: Az elméd nem beteg? Állj meg te az M1-M7 közös kivezető szakaszán, a középső sávban, miután elb@sztál egy nagytestű kutyát, szabályosan, 70-nel haladva! Azt mondom, hogy tetszik - nem tetszik, még a többieknek is keresztül kell menniük a tetemen, mert ott kerülgetni, megállni, kihozni a tetemet: NEM LEHETSÉGES.
Aki tud segítsen! 2009. január 24.-én elveszett Kecskeméten a Ladánybenei ut (TESCO áruház) környékén egy 4 éves szuka magyar vizsla.Valószínüleg valakik befogták, mert már régen hazajött volna. Tavaly nyáron több nap után az egyik háznál bezárva egy kenelben találtam…..
Munkahelyi (T)error Szarban a haza 2009.01.30 00:04:00
Kedves Mindenki! Péntek van végre,hamarosan lehet pihenni, de a kommentelést természetesen nem szabad hanyagolni :).Ma Kata levelét olvashatjátok, aki gondolatait/tapasztalatait osztja mg velünk.Szia Despota, üdv mindenkinek! Rengeteg levelet olvastam el a blogodban és annyi minden…..
ChGeri 2009.01.30 10:15:07
Filmdroid Micsoda dolog 2009.01.29 12:01:00
A dolog  John Carpenter egyik legjobb filmje (imdb-n is 173 legjobb), félelmetes, izgalmas és...jó régen volt már. Korábban is pusmogtak már valamilyen folytatásról, amelynek Carpenter nem örült túlzottan (és szerintem senki nem örül annak, hogy elcseszte a karrierjét), főleg…..
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..