Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falcon.1

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlanul jó ütemben, és az előzetes terveket tartva zajlik az Andrássy út átalakítása. Az idei tavasz amúgy is jól indult a bicikliseknek, simán lement és nagy tömegeket vonzott a Critical Mass, folyik a Biciklizz a munkába projekt, mennek a biciklis reggelik. És hamarosan kész…..
Ideje továbbgondolni a regisztrációs adó, illetve a rendszámok kérdését, nem pedig hetente új ötletekkel rettegésben tartani az autósokat. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Azt hittem, már semmilyen motoron nem tudok meglepődni, de ma mégis: a Yamaha SR400 hír kommentjei között bukkant fel ez a hirdetés. évjárat: 1992. 10. hó okmányok: okmányok nélkül futott: 0 km lökettérfogat: 494 cc teljesítmény: 34 LE szín: fekete feladva: január 20.…..
A Facebookon keresik a dél-pesti cserbenhagyásos gázolót, aki az Üllői úton trafált el egy szabályosan közlekedő biciklist. Az egy hete történt balesetben a kerékpáros elvesztette eszméletét. A kerékpár állapotából sokkal súlyosabb sérüléseket is kinéznénk, mint egy…..
falcon.1 2012.01.23 13:54:57
Robogó Robogó parasztoknak 2011.10.01 12:13:00
A Motra név nem tájszólás, vagy nyelvbotlás eredménye: a Honda nevezte el így az 1982 és 1983 között gyártott munkagép jellegű minibike-ot. Olyan benyomást kelt, mint a kutyák közül a mopsz - a legtöbb ember szerint csúnya, akinek viszont van affinitása, az nemhogy szépnek…..
falcon.1 2011.10.03 20:45:43
Pont tíz éve jelent meg a God Hates Us All című Slayer album, ami így indul (élő verzió a War At The Warfield videóból):..
falcon.1 2011.09.11 18:15:42
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Egy stresszel nehezített, önvédelmi, buszos szeminárium után beszélgettünk Pintér Mártonnal, és Tóbiás Mátyással, krav-maga stílusú, Expert 1-es (mester szintű) oktatókkal.               Fighter Blog: Mi játszódik le bennünk, ha buszon…..
falcon.1 2011.07.20 11:04:16
@fegyvervideoponthu: na ez hasznos volt. ez az igazi krav maga. verekedni lehetőleg továbbra is az edző teremben.
falcon.1 2011.07.20 12:38:23
@Wisey: én azt próbálom elmondani, hogy még nagyon sok ideje versenyszerűen űzött különböző stílusú küzdősportok (higgyétek el a verseny az egy nagyon kiélezett stresszes helyzet) után sem állnék szívesen oda kés vagy több ember de még egy ember elé sem. bármi megtörténhet. persze a muszáj az nagy úr. pláne ha elhiszed magadról, hogy tudsz védekezni az hamis biztonság érzet=nagyobb baj. inkább (ha már védekezni akarsz és miért ne) szerezz be olcsó, hatékony önvédelmi eszközöket. gáz spray, gáz pisztoly vagy a nem engedett sokkoló. ezek mind hatékony eszközök. mindenféle egyéb küzdő sportot, harc művészetet, varázslást az edző teremben kell használni.
falcon.1 2011.07.20 14:12:50
@Bambusznyárs: biztos így van, de "vita" meddő, mert úgyis mindenki a saját rögeszméit védi (én is). de azért érdekes volt. remélem se nektek se nekem nem kell krav magát, küzdő sportot, önvédelmi eszközt használni! "adjon az ég..."
 A Magyar Nemzet arról értesült, hogy a kormány tervei szerint nagykorú gyermekeket kötelezheti az állam: tartsák el szüleiket, ha azok önhibájukon kívül nem képesek erre. Az egyelőre halovány ötlet részleteit még nem ismerheti a közvélemény, ám az elgondolás olyannyira…..
Egy iráni férfi, Madzsid Movahidi még 2004-ben öntött le savval egy lányt, aki nem akart feleségül menni hozzá. A súlyosan megcsonkított nő a tárgyaláson úgy vélekedett, a férfit meg kell büntetni, hogy a hozzá hasonlók is megtanulják: nem önthetnek savat a lányok…..
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
Nívó Jó precedens született 2011.03.21 22:24:00
Mégis lehet áramot vezetni egy telken belüli kerítésbe a termény megvédése céljából. Akár ilyen olvasata is lehet a tegnapi bírói ítéletnek a kesznyéteni gazda ügyében. Nagyon helyes! Már az elsőfokú ítélet után is kinyílt a bicska a zsebemben, amikor is felfüggesztett…..
A nagylátószögű lencse nem adja vissza az arányaitÚgy tűnik, senki sem akar nekem pálinkát eladni. Talán a fejem formája APEH-os, a mimikám pénzügyőrös vagy a karikás szemem miatt balhés alkoholistának néznek – hiába házaltam a faluban és sáros tanyákon, nem tudtam…..
falcon.1 2011.03.20 10:30:09
Kis gyors technikai infó annak, aki még nem hallotta volna: most egy darabig a balkézzel gépelési skilleket fogom fejleszteni, így jó eséllyel kicsit rövidebbek lesznek a posztok. Na meg a héten mindent lájkolni fogok, így: (További lélegzetelállító szenzációs meghökkentő…..
Több orvosi szaktanulmány állítja, hogy a szenvedélyes kerékpározás hosszú távon rossz hatással lehet a férfiak szexuális teljesítményére, és akár terméketlenséghez is vezethet. Egy spanyolországi vizsgálat szerint a triatlonisták között azoknak volt a legrosszabb a spermium…..
Napi Maflás TÚL A SPORTON 2011.01.25 07:41:00
 Már több kommentben szóba került a sportszerűség. Mindenkinél másutt húzódik a határ. Az ökölvívásban sportszerűtlennek számít a rúgás, a Muay Thaiban a földharc, a judóban, birkózásban az ütések…a szabályok mindig keretek közé szorítják az embert, és…..
falcon.1 2011.01.25 22:16:24
@az igazi Sipi: Bocsi! krav maga=ha ha ha, azt azért megnézném mikor rúgsz nekem 2x ugyan arra a helyre , nemhogy 3,4,5x. Ha már élesben (és nem azt jelenti, hogy az utcán) mondjuk egy sima full kontaktos küzdelemben kipróbáltad, akkor tudod, hogy csodák nincsenek. Márpedig 3x ugyanoda rúgni egymás után büntetlenül, képzett ellenféllel szemben ,na az csoda.
Hiába, no, ha az emberre hazafelé menet farkasok támadnak, csak nem kezdhet el védekezni a Cheri Cheri Lady-vel, egy ilyen hiríghez keményebb cucc kell, mondjuk a Creed. Nem viccelünk, egy ilyen eset tényleg előfordult Norvégiában, mégpedig a havas úton bandukoló 13 éves Walter…..
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
falcon.1 2011.01.07 10:24:26
granturizmó! 15 gyilkos úticél 2010.11.25 08:05:00
Kezd úgy igazán beköszönteni a hideg, szeretünk ilyenkor melegebb vidékekre látogatni. De vannak olyan helyek, amik olyan forrók, hogy talán mégis jobb lenne otthon maradni. És a klímaberendezés sem segít, ha a probléma emberevő vadállatokkal, vagy könnyen agresszívvá váló…..
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
falcon.1 2010.11.23 20:00:34
Október végén furcsa "hirdetés" jelent meg a Klubrádió oldalán, amelyben azt kérték a hallgatóktól, hogy jelképesen fogadjanak örökbe 12 klubrádiós percet 12 ezer forintért. Nekünk sajnos akkor nem sikerült választ kapnunk a miértre, de az mmonline.hu-nak sikerült…..
falcon.1 2010.11.10 14:42:12
Tisztelt Cím ! Egy biztos munkahelyet hagytam ott komoly referenciával, egy német-magyar vegyesvállalat szakmai kihívásokat támasztó projektvezetői pozíciójáért. A krach már a 3. héten beütött. Mint a logisztikai szakterületért egyetemlegesen felelős vezető, leparancsoltam a…..
Mikor bementem ma reggel a közelebbről meg nem nevezett téglagyárba, ahol a napi nyolc órámat szoktam elüldögélni, már benn volt a postaládámban a céges hírlevél a kolontári ökológiai katasztrófáról. Na mondom fasza, megmondják a sok rabszolgának, hogyan lehet segíteni…..
A fenti mondat a South Park 14. évadjának promójában hangzik el, melyet nemrég dobott ki a Jalopnik. Cartman, - kedvenc figurám -, ezúttal egy versenyautóban ül a rajtrácson, Butters pedig a boxutcából kérdi tőle: - Biztosan meg tudod ezt csinálni? A válasz: - Ne aggódj, megtanultam…..
falcon.1 2010.10.06 21:16:41