Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovolaci

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt héten több olyan cikket olvashattunk a hazai sajtóban, amelyek azzal a hírrel foglalkoztak, mely szerint a rendőrök túlóráit a jövőben kizárólag csúsztatással (körülményesebben megfogalmazva: szabadidőben történő megváltással) lehet ellentételezni, vagyis kifizetéssel nem. Mivel ahogy…..
Kovolaci 2018.07.22 17:45:17
@nonolet: Az USA-ban nincs kevesebb rendör ember! Csak! Van az állami, városi, szövetségi stb......és megfelelöen el van osztva a hatáskör, feladat! A francia rendvédelem meg tulajdonképpen momentán életképtelen, pedig ott még csendörség is van!
Vajon miért nem talál olyan sok pasi magának társat, ha reggeltől estig fent vannak a társkeresőkön, és ahol csak lehet ismerkednek? A leginkább releváns választ pont azok tudják megadni, akikkel szeretnének megismerkedni, a nők. Éppen ezért figyeltem a kommenteket, kérdeztem a nőket, hogy vajon…..
Még nincs itt a nyár, de lesz idén is! Sőt, utazni, szállást keresni addig is lehet. Ehhez jöhet jól egy kis Booking.com-os szállásfoglalási okosító. Kedves Tékozló Homár! Idén két baráti családdal foglaltunk szállást a horvát tengerpartra, az Apartments Petricbe. A reklámszöveg:..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Belsőség Heti merítés 2013.12.08 08:54:53
Robotizált rettenet Magyarországon az automata váltóra sokan értelmetlen amerikai őrültségként gondolnak. Jellemzően azok vélekednek így, akik még soha nem vezettek automata váltós autót. Jómagam azonban biztos voltam benne, hogy saját használatra kizárólag ilyen váltóval…..
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Egész szép. Egész jó. Jézus-Mária, mi lesz még itt?! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..