Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uhrindam

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta lázban tartja a rajongókat az a kérdés, hogy mégis mikor fog játszódni a Wolverine film. Megjelent egy hivatalos kép a projektről, ahol Rozsomák látható de nem a jól megszokott adamantium karmokkal, hanem csont karmokkal. Ez több kérdést is felvet, így megszólalt az…..
IDDQD Nyerj Kratost! 2011.01.07 17:00:00
Azt hittétek, hogy csak vicceltünk, amikor azt mondtuk, hogy 2011-ben is lesznek nyereményjátékok? Máris itt az első, egy csodás Kratos akciófigurát lehet nyerni (lásd lent). Ő a God of War sorozat főhőse, ebből már sejthető, hogy a Sonytól kaptuk a figurát karácsonyra (isten…..
uhrindam 2011.01.08 12:02:57
uhrindam 2011.01.08 13:45:27
@Stöki: Ja, hogy sorsolva lesz.. :D Azt hittem ti választjátok ki a legjobb(ak)at. Köszi a választ! :)
Kommentválogatásuk után jöjjenek az elmúlt év legszórakoztatóbb keresőkifejezései. Ezeket május vége óta figyeljük (mert csak akkor jutott eszünkbe, hogy óbazz, nem kötöttük még be az Analyticset a blogba), és néha hangosan röhögünk rajtuk. A toplista elején persze a blog…..
IDDQD Na ERRE jó a Kinect 2010.12.28 09:44:32
Oké, elég sokszor jelentettük már ki, hogy na hát erre találták ki valójában a Kinectet, meg nem is, hanem arra, és persze az ilyenek nagy része marhaság meg szexjáték volt. Most a Georgia Tech College of Computing kutatói megtalálták azt a felhasználási módot, ami nem is…..
..., az nem más, mint Á. Zoltán, majdnem 150 jelentkező közül. Gratulálunk neki, a nyeremény postán jut el hozzá. A többieknek köszi a részvételt, a Nintendo Magyarországnak meg a nyereményt...
uhrindam 2010.12.21 16:14:38
Ez most kicsit alibiposzt lesz, marha sok dolgom volt az elmúlt napokban, nem nagyon volt időm retrózni. Remek alkalom viszont ez arra, hogy elővegyük a magyar tévésorozat-gyártás egyik gyöngyszemét, ami itt már több kommentben is előjött – és hogy ellenőrizzük, mennyire van…..
IDDQD Fluxuskondenzátor unboxing 2010.11.04 09:30:00
Jó három héttel azután, hogy megrendeltük, végre megérkezett az Ebay-játékon vásárolt utolsó ajándéktárgyunk is, a hat darab Nixie-cső, amiből valami elképesztően cool kronométert fog hegeszteni leendő tulajdonosa, O. Mihály nevű olvasónk. A csomagnak annyira megörültünk,…..
Utolsó születésnapi játékunk egy screenshotrejtvény volt, 16 játék címét kellett kitalálni. A helyes megfejtés az volt, amint a lenti kép mutat, de ha a pontos sorszám nem stimmelt, de a játéksorozat neve jó volt (tehát ha például Silent Hill 5 helyett Silent Hill 2-t írt…..
uhrindam 2010.10.24 11:36:15
...1, 5, 13. Le is fényképeztem a kedvetekért. Eredetileg vágatlan videót akartam a kockadobásról, mert több olyan felvetés jött levélben és kommentben, hogy esetleg megbundázzuk a számhúzást, de a fényképezőm olyan béna, hogy videóban nem tud rendesen közelre zoomolni. Szóval…..
Folytatjuk múlt heti születésnapi nyereményjátékaink eredményhirdetését, ma azt áruljuk el, mit vettünk nektek azon a 200 eurón, amit az eBay adott nekünk, hogy reklámozza magyarországi szolgáltatását (és Jóljár Jolánt, ugye). Irgalmatlanul nehéz dolgunk volt, mert rengeteg…..
uhrindam 2010.10.13 21:13:48
Szülinapi hetünk utolsó nyereményjátéka következik. Erre most sok időtök lesz, jövő vasárnapig, azaz október 17. éjfélig várjuk a megfejtéseket. A lenti képen látható 16 játékhős, akiket screenshotokról és artworkökről gyűjtöttünk össze. A feladat a 16 játék…..
Ígértem, hogy szülinapi nyereményjátékaink között lesz agyatlan szerencsejáték is, most jött el ennek az ideje. A játék neve D20-lottó és külön erre az alkalomra találtuk ki. Kell hozzá három húszoldalú dobókocka (ez van nekünk) és extra adag mázli (ezt ti szerezzétek be…..
Tök véletlenül esett a mai születésnapra, hogy az eBay felkért minket, vegyünk részt egy kedd éjfélig tartó, nagy nemzetközi pénzköltő játékban. A játék lényege, hogy négy másik bloggal együtt kapunk 200-200 eurót, amit elkölthetünk az oldalon ruhára vagy tech cuccokra.…..