Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sniffí

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
***+++*** csak erős idegzetőeknek, köntörfalazás nélkül, a Valóság képem."nagybetűvel írnám mint a reklámokat szokták , hogy a divatértelmesek is olvashassák.A *Lét*=folyamB folyam=összetettC tudat>tudatosul>tágul=kialakul az információ áramlásD *itt és most*, nem…..
OxigénhiányKözölte velem(nagyon kedvesen)egy barátom,akit nem nevezek meg(de csigákba göndörödő haja van)Hogy a helyesírásom megdöbbentő, és csoda, hogy bárki, aki olvassa ezeket a blogbejegyzéseket, voltaképpen képes megérteni engem...A probléma az,hogy én úgy írok, ahogyan…..
sniffí 2014.07.20 08:23:20
:)
Végre eljött az ideje, hogy az Élesztő is hozzátegye a maga gondolatait a sörforradalomhoz, így nekiláttunk, hogy megteremtsük a saját söreinket. A sok tervből erre a Főzdefesztre végül 3 sört sikerült megvalósítani. Kezdem a legkönnyebbel: a MEDVETÁNC onnan származik, hogy…..
A kezdetektől fogva hangoztatjuk, hogy nem specifikusan az Orbán-kormány ellen vagyunk, nem ezért jöttünk létre, és akkor sem fogunk feloszlani, ha nem ők lesznek hatalmon - beleszólási követeléseink a mindenkori kormánynak szólnak, így mindenkor hallatni fogjuk a hangunkat. Ezt…..
Orbán Viktor szombaton délután a Főváros egyik legdivatosabb szórakozóhelyén találkozott néhány fidelitasos fiatallal, és rövid egyeztetés után két és fél perces videó-üzenetben a helyszínen adta elő a teljes magyar felsőoktatás átalakításának legfrissebb…..
Hogyan ötvözzük a léghajót és a házat? ... Így. A nyughatatlan vándorlóknak tökéletes kombó. Otthon, mégis mindig máshol. Azért megnéznék egy ilyen remekművet, hogy hogyan viselkedne a valóságban...
Újra hallatott magáról Gróf Spanyol Zoltán, egy állítólagos vízzel hajtott autó feltalálója. Ezúttal egy (2005-ben!) Nyíregyházán tartott előadásáról készült kisfilm keltett széles körben feltűnést az interneten. Nem új keletű témáról van szó, már több mint tíz éve nagyjából változatlan formában…..
Világnézet Wikipédia hiszekegy 2007.05.04 12:16:00
Amikor az állítóllagos "szabad" Magyar Wikipédiára mentem szerkeszteni, akkor már két éve működött. Minden pápának volt kistufingorozott szócikke, de valahogy a "Tudomány" szócikk addig senkinek nem hiányzott. Így hát létrehoztam. Azon sincs  mit csodálkozni, ha egy egyébként  ateista világnézetű…..
sniffí 2007.09.27 10:03:51