Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marus

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hidegebb napokra ideális választás a North magasszárú modellcsalád, melyben járva a sima, kemény aszfalt természetes erdei talajjá változik. Ezt a modellt én is teszteltem, olvasd el a tesztet itt. Vidd magaddal a természetet a hétköznapokba! A természetes talaj minden…..
marus 2011.09.26 13:05:23
@brambi: @Enquist: Valahol középúton van az igazság! A gagyik azért vannak itt "lehurrogva" mert valóban gagyik! nem az íves talpban van a "varázslat", hanem a talpszerkezetben és kialakításban! ez nincs meg az olcsó kínaikban!
viszont ezt sokan nem tudják....
Ugyanakkor szembeötlő az enquisttel való szubjektivitás, ez tény! és így tényleg kevésbé hiteles ez a blog, valóban nem az, aminek indult, sajnálatos módon.
Egy jó hír az Enquist népes rajongói táborának:Az Enquist Westend City Centerben lévő üzlete mostantól outlet üzletként is üzemel! Az üzletben megvásárolhatók a megszokott modelleken kívül, kedvezményes árú kifutó modellek, egyedi mintamodellek és bármily meglepő, ha…..
marus 2011.07.20 15:52:19
@Newcomer: a rollstepnek vannak cipői egészen 46-os méretig, és ez is magyar márka (nem tudom ez szempont-e).
A következő kétségbeesett hangvételű levelet kaptam egy kedves olvasómtól, melyet megtalálhattok a "Hibás MBT Sepatu White" bejegyzések kommentjei között: Kérlek segíts! Nemrég olvastam Mónika esetét megdöbbenve és tessék a mai napot lett figyelmes a férjem,…..
marus 2011.06.28 15:35:02
@dr. Székely András:

Ez igaz lehet, ugyanakkor szomorú, hogy egy MBT ennyire nem foglalkozik a vevőivel, ahogy olvasom a legfrissebb posztot is! :(
marus 2011.06.30 10:02:53
@St.Peter: lehet hogy kiárusítás van, de hiába a hatékonyság, ha a termék vacak, és ezt még elnézné az ember, ha kezelnék azt!
nagyon negatív dolognak tartom azt az eljárást, amit tanusítanak: tisztában vannak azzal, hogy a termék minősége alacsony (szépen fogalmazva), mégis árusítják azt, majd panasz esetén tesznek rá magasról...
ez legalább nem fair.
marus 2011.06.30 10:03:31
@marus: "és ezt még elnézné az ember, ha kezelnék azt!"
...mármint a problémát.
Egy időben sokat foglalkoztam egy bizonyos MBT cipő történetével, mert egy közeli ismerősöm járt nagyon csúnyán pórul. Akkor az a történet jól végződött, de most egy újabb történet vette kezdetét. Ezt "mentőslány" osztotta meg velünk:Én 2008 óta vagy MBT-s.…..
Egyszer azt írtam, hogy amikor én először találkoztam gördülőcipővel akkor egy "drága, csúnya, vastag talpú, puritán, három betûs logóval ellátott, ívelt talpú cipõ képe" tárult elém. De ki mondta, hogy egy egészséges cipő nem lehet mondjuk trendi, extrém vagy…..
Hazánk egy érdekes szeletet képvisel a gördülő talpú cipők óriási piacából. Bár a piac meglehetősen kicsi, mégis rengeteg márka van jelen Magyarországon. Felsorolni is nehéz lenne egyszerre ezt a több, mint 20-25 márkát, melyek között találunk jobbat, rosszabbat, ismertebbet…..
marus 2011.05.09 16:19:02
@mzanita: Üdv! Bár én "csak" civil felhasználkó vagyok, és nem engem kérdeztél, de azért remélem hogy nem veszed rossz néven, ha én is ajánlok Neked! én Rollstepet használok, és nekem tökéletesen bevált. Nem kell interneten rendelgetni, bár a honlapjukon rengeteg infó van, ott megnézeheted a típusokat, és azt is, hol tudsz hozzájutni. tényleg csak ajánlani tudom, az érvem pedig "csak" a személyes tapasztalatom! amúgy én pont azért választottam ezt, mert magyar, így ha problémám lenne, egy hazai céggel könnyebb "egyeztetni", illetve fellépni, ha esetleg úgy adódna a helyzet.
2011.03.28.-án Major Balázs meghívásának eleget téve a Gördülőcipő Blog stábja a gödöllői RynShop-ban járt. A RynShop üzletlánc első tagja volt ez a barátságos kis üzlet. Innen az üzletlánc számára az út a Mammut Üzletházba, majd a budakalászi Cora-ba vezetett. Ez…..
marus 2011.04.07 16:38:37
@maeszter: valóban, sok a ryn-es poszt, több, mint a más márkáról szólók, de azért lehet itt találni mást is, rollstep-est, mbt-ről szólót is, kínai vackokról is lehet olvasni. igaz, a ryn-ről inkább bloggazda ír, a rollstepek meg inkább "civil" vélemények, de a doktorúr is próbált ki batz-féle gördülőtalpast. sőt, vannak árfekvés szerint összevetve is cikkek.
én mondjuk nem tartanám rossz ötletnek az összehasonlító teszteket! 1-1pár cipő, más más márkából, ugyanazon tesztalany, és milyennek véli azokat különböző szempontok alapján.
Tegnap fantasztikus napot zárt a blog látogatottság szempontjából, és ezzel ez volt a legforgalmasabb nap a blog hét hónapos fennállása óta. Íme az elmúlt néhány nap számokban:327 egyéni látogató és 933 oldalletöltés egyetlen nap alatt! Mikor érjük el az 500 látogatót és…..
marus 2011.04.05 16:29:46
@dr. Székely András: Kedves András! Szomorúan olvasom, hogy nem írta meg a tapasztalatát egy márkáról, amit próbált is, és nem tetszett Önnek. Én kíváncsi lettem volna rá!
marus 2011.04.06 10:33:32
@dr. Székely András: Ön írta, hogy próbálta már a chung-shi-t és nem tetszett önnek, és ezért nem is írta meg, a kommentben válaszolta ezt.
marus 2011.04.07 09:55:08
@dr. Székely András: Remélem nem voltam félreérthető, ám ha mégis, elnézését kérem! nem számonkérés akart lenni, sem rossz indulat! csupán a gördülőtalpas cipők iránti kíváncsiságom szólt belőlem! :)
Amikor az MBT megalapozta a gördülőcipők piacát, azzal a szlogennel kezdék reklámozni termékeiket, hogy az visszaadja a természetes, egészséges, mezítlábon történő mozgás, járás élményét. Azt nem tudom, hogy a híres olasz vállalat, a Vibram milyen szándékkal fogott bele a…..
Megjelent az első gördülőcipős iPhone app. Természetesen a program nemcsak az iPhone-on, hanem több kompatibilis iPod-on és még az iPad-en is működik, de a legtöbbet akkor tudunk kihozni a programból, ha készülékünk GPS-szel is rendelkezik, és így az iPhone-ra szűkül a kör. A…..
marus 2010.12.10 15:09:54
@dr. Székely András: főleg hogy a magyar informatikusok elég jó szakemberek, világviszolnylatban is szerintem.
Kárpáti Zoltán meghívására legutóbb a Batz Hungary telephelyén jártam Pomázon, ahol megtekinthettem a RollSTEP raktárhelyiségét, illetve lehetőségem nyílott némi szakmai megbeszélésre a cég tulajdonosával. A telephelyet egy kissé nehezen találtam meg, mert még a GPS-em sem…..
marus 2010.12.01 16:41:26
@St.Peter: akkor tehát nincs bizonyitéka?
marus 2010.12.06 11:45:19
@dr. Székely András: Kedves András! elnézést kérek hevességemért!
a beszélgetés tartalmát pedig nagyon sajnálom, hogy nem tudhatjuk meg, hisz azontúl hogy látjuk a környezetet, a lényeg az lenne, legalábbis számomra:( persze igy sem kár a posztért:)
A legfrissebb Szerencsi Hírekben (2010. november 12.) "Gördülőcipő az egészségért" címmel egy rövid cikk olvasható a Gördülőcipő Bloggal kapcsolatosan. Mivel a lap kéthetente jelenik meg, ezért a következő szám megjelenéséig csak egy rövid részletet szeretnék itt…..
marus 2010.11.30 12:12:39
@dr. Székely András: Köszönöm az info-t alig várom!
Jobban mondva a párom próbálta fel, mert ez esetben egy RollSTEP Athen Black női modellt veszünk górcső alá. Én korábban egy RollSTEP Amsterdamot próbáltam. Első ránézésre ez a modell is nagyon jó érzetet kelt. A felhasznált anyagot kiválóak, az illesztések szépen…..
marus 2010.10.04 11:52:15
@sammy_: @dr. Székely András: Először is, gratulálok a Bloghoz! Nekem még nincs gördülőtalpas cipőm, de szeretnék! Nagyon kíváncsi lennék Sammy tapasztalataira is, mert a Rollstep termékek nagyon korrektnek tűnnek, és a blog is ezt az érzésemet támasztják alá.
marus 2010.10.05 15:25:12
@dr. Székely András: @sammy_: Köszönöm! úgy gondolom, hogy ha a Dr. Batz gyógypapucsokra és talpbetétekre nem lehetett eddig panasz, akkor a gördülőtalpas cipőjükkel sem lehet komolyabb probléma! nagyon kíváncsian várom az ítéleteket, mert számomra nagyon korrekt terméknek tűnik.