Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luvnyaevagy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
luvnyaevagy 2009.07.29 12:33:58
@aaaakos:
Édes fiam, te akkora egy idióta vagy, hogy azt tanítani kellene.
Nem az a baj, hogy a véleményeddel nem értek egyet, hanem az, hogy folyamatosan hülyeségeket beszélsz. Lapozz fel egy általános iskolás biológiatankönyvet, a genetika legalapabb alapjai abban is benne lesznek, a középiskolásban talán már több is. Egyébként te vagy a legveszélyesebb állatfajta, amelyik mindenféle tudás és alap nélkül bezsél balfaszságokat. Buzik lesznek 5000 év múlva is, de a te fajtád talán tényleg kipusztul addig.
luvnyaevagy 2009.07.29 13:02:26
@idunn: Nem hiszem, hogy kopaszmercist kellene védenem, de a kommented alapján te vagy az ostoba bunkó (ha már minősítgetünk, kedves kulturált barátom).

Azért van olyan baromság, amire reagáni kell:

kopasz: 'Az emberi tortenelem soran sokkal tobbet volt divat a poligamia mint a monogamia, a legsikeresebb legosibb fajok es taplaleklanc csucsai is hordakba rajokba kozosen nevelik a csalad gyermekeit, nem apuka anyuka szerep.'

Dunn: Azám, az őskőkori társadalmakban és az állatoknál. Csakhogy az ókortól kezdve mindig is a család szentsége volt a társadalom alapja, de lehet, hogy ez neked nem jutott el az agyadig, mert túl korán kikerültél a törzsfejlődésből.

A nagy faszt. A család szentsége maximum a zsidó-keresztény kultúrkörben volt a társadalom alapja. De ott is csak mértékkel. Az, hogy Európában most a zsidó-keresztény kultúrkör az uralkodó, az nem a fejlettségének, hanem az agresszivitásának köszönheti (meg a szerencsének). Lehet, hogy hamarosan az iszlám lesz az uralkodó. Aztán meg mondjuk a taoizmus. A monogámia-poligáma szintén genetikailag determinált, semmi köze ahhoz, hogy egy kultúra éppen tiltja vagy engedi (egyébként a poligámia (abból is a több nő-egy férfi) elterjedtebb, mint a monogámia. Nem emberszám, kultúraszám szerint (de ezt nem fogod érteni).

Egyébként tudtad, hogy a világ lakosságának nagy része egyáltalán nem keresztény (a több évszázados agresszív terjeszkedés ellenére)? Mondd már meg, ők a pokolra jutnak?
Na kérem szépen ez a korrekt munkaerő, vegyük megtiszteltetésnek, hogy kallernéne nagyasszonyság le méltóztatott ereszkedni hozzánk, alávaló, pór utasokhoz. Remélem kirúgják.... Sziasztok! Ismét vonatoztam egy jót a Máv kultúrban.Kilóméteres sor, szervezés 0 , bunkó…..
Új MÁV blog Mozdonyvezető beint 2008.01.04 07:01:00
Masiniszta integet, mert nem akar fényképen lenni ...   Tisztelt MÁV START Zrt.! A következőkben leírt eset vélhetően nem a MÁV START Zrt. illetékességi körébe tartozik, így ezért arra kérem Önöket, hogy a Gépészeti Üzletág, januártól MÁV TRAKCIÓ Zrt. felé…..
luvnyaevagy 2008.01.04 09:29:42
"Na most nehogy már jogdíjas legyen a mozdonyvezető! Nem az ő mozdonya, közalkalmazott (ha úgy tetszik állami), közterületen. Ilyen erővel kimegyek valami sporteseményre és ha egy sportújságban meglátom magam a tömegben akkor jogdíjat kérek."

Na akkor gubancoljuk ki az elírásokat.
A szerzői és a személyiségi jog két különböző dolog. A kép szerzői joga minden esetben a fotósé, ő kérhet jogdíjat a képeiért. A személyiségi jogai meg a vasutasnak sérülhetnek, ő az, aki perelhet.

A vasút területe nem közterület (mint ahogy se a pláza, se a bank, se a te lakásod nem az), ott akkor sem lehet korlátlanul fotózgatni, ha nem merülnek föl személyiségi jogi problémák. Ha közterületen fotózol valakit, és az illető felismerhető, akkor a képet nem közölheted a hozzájárulása nélkül. Ha az adott személy egy tömeg része (ahogy írtad), akkor nem sérülnek a személyiségi jogai. A mozdonyon viszont úgy látom nem volt tömeg. Kérdés, hogy mennyire látható a mozdonyvezető, azonosítható-e a kép alapján. Ha igen, akkor jogosan perelheti be a fotóst, de ha esetleg nem, akkor is parasztság olyan embert fotózni, aki nem engedi meg (a magatartása erre utalt).

Ha engem fotózna munka közben valami vigyorgó kis pöcs, én is bemutatnék neki. Ha a figyelmeztetésem ellenére sem kopna le, akkor jól pofán is basznám. Nem tehetem ugyan meg, de ő sem tehetné, hogy a beleegyezésem nélkül fotózik. 1-1.
A Homár tavaly csodálkozott rá a Bakker virágkereskedésre, akik akkoriban tulipánhagymás favödröt ajándékoztak vásárlóiknak. Kata az idei szezonban már digitális fényképezők közül választhatott. Elméletben: Édesanyám néha a Bakkertől rendel virághagymákat. Kapva kaptunk…..
luvnyaevagy 2007.09.25 15:49:40
luvnyaevagy 2007.09.25 15:51:50
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..