Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Typoon

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
Typoon 2013.01.25 16:08:54
@Nínó Karotta: Az a Drag Thalia komoly? Egy kicsit írjál már róla(persze csak ha a gazdája hozzájárul).
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
Typoon 2012.12.19 18:38:21
@Nínó Karotta: Alig várom, mikor a Dyno padon elrúgod neki 8000-ig. :)
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
Typoon 2012.12.14 14:35:20
@Nínó Karotta: Remélem miután kész lesz a Hangyász, írsz majd Áki későbbi munkáiról is. Jól járna vele Áki is, mi pedig pláne.
Lenne egy kérdésem: a segédkeret amin a stabilizátor van az nem lesz lekezelve valami korrózióvédő csodaszerrel?
Typoon 2012.12.15 09:20:49
@nagyonnagyon: na ehhez kéne Karotta utánozhatatlan stílusa, és a képek egyből életre kelnek.
Amúgy köszi a linket.
Könnyebb, mint gondolnák. Piactérképezésünk napi szintű, ilyenkor át-átnézzük a legforgalmasabb hazai használtautó-oldalt, jó tudni, minek mennyi az ára, hiszen - többek között - rengeteg használtautó-vásárlással kapcsolatos kérdés fut be hozzánk és különben is: a piac…..
Typoon 2012.12.12 22:31:18
@JMC: Azért egy dízel motorral, legalább a flotta eladásoknál lenne esélye. A baj az, hogy egyik modelljük sem az európai piacra van kihegyezve.
Typoon 2012.12.12 22:37:40
@Sayniqua: Legalább tesztre hoztak volna első kerekes kézi-váltósokat. Németbe 6.5 - 7 milla körül árulták(árulják).
Szombaton viziteltem. Nem is mentem hiába: segíthettem eldönteni, hogy a kormánymű rögzítésekor melyik ujjunkba harapjunk. A rögzítés elvileg már kész volt: korábban direkt erre a célra szolgáló fülek kerültek az első keresztmerevítőre. Csak valahogy elfelejtődött, hogy a…..
Typoon 2012.11.13 17:28:51
@powered: Ha kész a Hangyász remélem a Hacsiroku(ae86) is hozzád kerül egy kis frissítőre.
Mondjuk egy kis turbósítás ráférne. :)
Most bánom csak igazán, hogy ellógtam a gépelésórákat annak idején. Ha nekem 16 éve azt mondja valaki a Külkeren, hogy gyakorold rendesen az asdf-jklé-t, büdös kölyök, vagy nem fogod győzni a tempót, amivel Powered Áki a Nissan 350Z-motoros Datsun Z-det építi, biztos hozzávágok…..
Annyi jó hírem van, hogy degeszre tömi az internet. A Hangyász projekt nemhogy folytatódik, de egyenesen olyan, mintha egy Saturn V-re szigszalagozta volna a jóisten a sorsát. Ha szívesen bambulsz zenére, tekintsd meg a videót, amit készítettem a költözködésről.  Most pedig…..
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
Mindennél súlyosabb tiprás van, amióta a Hangyász megérkezett az OMG és Lajcsi kezei közé. Mivel bő három hét van hátra a hivatalos debütálásig, és az érdemi összeszerelés el sem kezdődött, Lajos éjszakába nyúló munkanapokon át szabja, alakítja és fényezi az új…..
Typoon 2012.08.23 22:20:59
@Nagyon türelmetlen vagyok, de tényleg!: Teljesen egyetértek, én is így vagyok vagyok vele. Ha kész lesz csak abban fogok bízni, hogy Karotta belevág újabb kalandba.
Többen is megpróbálták az idei Pikes Peak hegyiversenyt elektromos autóval teljesíteni, és nem is voltak esélytelenek. A Toyota prototípus hatodik ideje mutatja, mennyire nem. Azt viszont sosem gondoltam volna, hogy ekkora csalódást okoznak. Amikor a 80-as évek végén először…..
Typoon 2012.08.17 00:15:20
www.youtube.com/watch?v=vSOmHc8Dd7k&feature=related
Hát hangot levéve nem az igazi a videó, na de feltekerve....
Typoon 2012.08.17 08:42:25
@protézisesh: Na de a hang az nem éppen villanyautós. ;)
Anyám, ez az első bejegyzés, amit már te is olvashatsz. Tudom, egy keményen túlszívott Woody Allen sem szorong egy fiát féltő anyánál különben, de ennyi vas közt talán már nem tereh látni egyszem magzatod. A múlt héten gazdagon termett a fémfa. Alighogy elkészült a rendes…..
Hű, na, nem próbálnám meg egyesével megválaszolni a sok hasonló kommentet, legyen ez egy afféle válaszgyűjtő-komment, egyben külön poszt. Kérem kacagni az ironikus hangvételen, igazából nagyra értékelem, hogy ilyen marha sokan követitek az eseményeket, és hozzászóltok. A…..
Rendkívüli Hangyász hétfőnket látják. Az elmúlt héten válságlevelezést folytattunk. Ennek eredménye az alábbi videós összefoglaló, ahol mindaz megismerhető, amit eddig elértünk. A legfontosabb, hogy a Hangyász mostantól egy szigorúan határidős projekt. Határidős hangyászt…..
Belsőség Dezső a műtőasztalon 2010.10.03 07:49:00
Először is, magyarázattal tartozom. Amikor normálisan autót veszek, legalább három, de inkább tíz kocsit meg szoktam nézni élőben, mindezt annak ellenére, hogy impulzív vásárló vagyok. A legdrágább kocsi, amit vettem, 850 ezer forint volt, és a szívinfarktus kerülgetett, amikor…..