Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fleishmen

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tihanyi Emma Csak fürdetés! 2011.05.13 23:01:44
Ma 32 hetes Kicsi Emma és elmondhatom, átestem a tűzkeresztségen. Igazából már tegnap megtörtént a nagy esemény. Ugyanis Eszter a barátnőjével végre „csajos” napot tartott. Nem igazán értem, hogy ez mit takar, és miért van rá szükség, de olyan lehet, mint nekünk…..
Encsen töltöttük az ünnepeket. Szerencsére az ügyeleti beosztásom is úgy alakult, hogy elég hosszúra nyúlt a hétvége. Már pénteken el tudtunk indulni, igaz egy kis szervezési, pakolási gikszer miatt kb. 1 órás csúszással.  Igazából ezt nem is nagyon értem, mert csomagunk…..
Tihanyi Emma Karácsony, az első! 2011.01.01 18:24:00
A bejegyzések gyakoriságából is látszik, egyre több elfoglaltságot nyújt nekünk ez a pici lány és ez most a karácsony közeledtével csak fokozódott (mivel régóta nem írtunk, visszamenőleg leírom, mi történt). Mondhatom, nagy büszkeséggel és boldogsággal töltött el…..
Először is nagyon szépen köszönjük Emmácska nevében is a sok névnapi köszöntést!  Sajnos estére elég rendesen elfáradunk mind a ketten, így elég hosszú ideje nem történt friss bejegyzés a blogba. Babuka most már szinte minden nap megajándékoz minket valami…..
Több fontos esemény is történt a mai napon. Hogy a legfontosabbal kezdjem, elköszönt tőlünk köldökmanó. Védőnő azt mondta, 6 hétig nyugodtan maradhat, addig nincs gond. Eljött a hatodik hét, le is esett, se előbb, se később. Na, de most nagy kérdés, mit csináljunk vele?…..
Tihanyi Emma Alakuló napirend 2010.10.31 21:32:00
Rettentő gyorsan telik az idő. Már eltelt egy hét azóta, hogy utoljára kórházba kellett mennünk. Lassan feledésbe is merülhet ez a kezdeti rémálom és már csak a boldog perceknek adunk helyet. Tehát inkább azt mondom, Emmácska betöltötte az első hónapot. Mivel…..
Tihanyi Emma Mit? Hogyan? 2010.10.20 20:47:00
Igazából nem is tudom mit írjak, vagy hol kezdjem, mert ezt az érzést nehéz szavakba ölteni. Emma nagyon segítőkész, jó kislány. Semmiért nem panaszkodik, egyedül csak akkor ha éhes. Akkor bizony keservesen sír, és Bige Zarándhoz hasonlóan Emma sem hiszi el, hogy nem fogjuk…..
Tihanyi Emma Üvegfal mögül! 2010.10.12 21:57:00
Az esti látogatás idején újra nagy hír fogadott bennünket. Nagy lendülettel mentünk hátra Emmácska felé és döbbenten láttuk hűlt helyét. Szerencsére csak pillanatok teltek el, szinte még fel sem fogtuk rendesen a történéseket mire szóltak, rossz helyen járunk, ugyanis…..
Kicsit összejöttek a dolgok, ezért nem jelentkeztünk egy pár napig. Nem, nem nincs semmi gond Emmával. Sőt. Tegnapra elérte kezdeti súlyát, ami 3760 g. Ez csúcs. Igazság szerint azt is mondhatjuk, eddig nem történt semmi, fussunk neki még egyszer. De, hát mindez már múlt, mert ma…..
Tihanyi Emma Végre itthon 2010.10.08 22:10:00
Először is elnézést kérek mindenkitől, úgy látszik, próbálkozásaim ellenére csak-csak marad olyan orvosi szakszó, minek jelentése nem mindenkinek teljesen világos. Igyekszem erre odafigyelni. Haemokultura segítségével lehet kimutatni a vérben lévő bakteriális kórokozókat. Na…..
Tihanyi Emma Egy hét tapasztalat 2010.10.08 00:02:00
Most, hogy eltelt lassan egy teljes hét a büszke mellett a tapasztalt jelzőt is megszereztem. Sajnos nem mindenben. Számítottam rá, hogy nehéz lesz, persze a kollegáknak és kedves barátoknak is köszönhetően, mert az utóbbi időben mást sem hallok csak: "még most aludj, míg…..
Tihanyi Emma 2010.10.01. A kezdet. 2010.10.03 22:44:00
Az egész már nem is tudom, hogy kezdődött. Érdekes, hogy mi férfiak teljesen értetlenül állunk a dolgok előtt, mikor jön a nagy hír: " Drágám pozitív lett a teszt, gyermekünk lesz!" De, hát mikor, kivel, ez biztos? Megismételted már a tesztet...? Csak úgy…..