Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani7 (törölt)

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Drága Hölgyeim és Uraim! Elnézést az elmúlt napok takaréklángos blogolásért, de Londonban voltam, ahonnan ezt a szép szuvenírt hoztam a Nyájas Olvasóknak. A piros telefonfülkék tényleg a birodalom szívének szimbólumai (nem véletlenül választotta New York példaképnek a…..
Appleblog Megjelent a Safari 4 2009.06.09 13:11:00
Az Apple tegnap bejelentette, hogy elkészültek a világ leggyorsabb böngészőjével ever. Ismerjük a képességeit: 7,8-sor gyorsabb az IE8-nál (IE7-ről most ne beszéljünk), a 64 bites mód miatt 50 százalékkal sebesebb JavaScript, és persze az Apple büszkesége: a 100 százalékos…..
Appleblog Mit esznek az Apple-nél? 2009.05.30 19:07:00
Zseniális, a Gizmodón találtam ezt a tippet: vedd a kezedbe az iPhone-od, írd be a Safariba, hogy menu.apple.com, válaszd ki az Apple öt főhadiszállása közül valamelyiket, és megnézheted, milyen étlapról választhatnak aznap a dolgozók (update: már nem, az Apple ugyanis…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Nahát, egyre több a verekedés a Joshi Bharat show-ban is, csodálkozik rá a Bors. Nem is ez a vicces, hanem az, hogy Joshi azt nyilatkozta a bulvárlapnak, hogy szerinte nem nézőcsalogatásról van szó. Ráadásul ő maga is hüledezve néz: "Ártatlannak tűnő beszélgetések fajulnak…..
Dani7 (törölt) 2009.05.23 20:16:50
@akyyy: Ha ez tényleg igaz én pakolom a cucaimat és húzok el nyugatra. :)
Dani7 (törölt) 2009.05.23 20:17:32
Tudjuk, hogy a motorháztető alatt mindent megbütyköl az Apple, az új operációs rendszer okosabb lesz, gyorsabb, stabilabb, a hivatalos közlemények szerint azonban a dizájnhoz nem nyúlnak. Egy ideje viszont tudjuk, hogy ez nem igaz, hiszen kikerült már egy-két olyan fotó a Snow…..
Dani7 (törölt) 2009.05.20 19:35:58
Belsőség Koreai nepperűzők 2009.05.18 16:44:00
Azt mondják, németül nem lehet igazán jól káromkodni. Tény, hogy a magyar nyelv lenyűgözően változatos kifejezéstárával nem vehetik fel a versenyt, van azonban néhány nagyon praktikus szavuk, melyek egészen összetett dolgokat sűrítenek néhány karakterbe. (Persze igaz ez…..
Meglepő ötlettel rukkolt elő a New Scientist egyik bloggere: Jo Marchant szerint, ha az LHC részecskegyorsítója bármekkora veszélyt is jelentene az emberiségre, egy katódsugárcsővel, egy dobozzal és némi vákuummal mindent megoldhatunk.Szeptemberben indul meg újra Genf közelében a…..
Rénhírek (renhirek.blogspot.com) kollégának és néhány társának ki kellene már találnom egy új címet, mert az RJB (ami három beküldéstől jár) már kevés lesz nekik így a tizedik közelében:Hétfőn (ápr. 6.) a Nyomtalanulban (VIASAT3) megszorító végzésról beszéltek,…..
Kit érdekel a Palm Pre, ha már van Pénisztelefon! Kicsi, könnyű, és az egész világon el fog terjedni, állította Hugo Chávez, Venezuela elnöke. Azt hittem, Chávez már nem tud meglepetést okozni, de megtette. Vergatario (lefordítva pénisz) néven mobiltelefont reklámozott a…..
Félrefordítások Hagyj magamra! 2009.05.14 10:57:00
Zebu ismét jelentkezik, a következővel RJB lesz:A 'Two and a half men' sorozat egyik részében láttam az elmúlt héten, hogy Charlie Sheen - miután egy nő folyamatosan cseszegeti - azt találja mondani, hogy 'Hagyj magamra!', majd a hölgy leül mellé. Charlie Sheen persze nem…..
Biztos emlékeztek még arra a képre a Missouri Újságíró Egyetemről, ahol az előadóban egy rakás Macintosh-felhasználó néz farkasszemet a tanárral, csak egyetlen kósza pc-s remeg valahol a tömeg közepén. Konkrétan erre:Már akkor is lehetett sejteni, hogy az oktatási intézmény…..
A Sensation napjaink legnevesebb megaprodukciója a dance műfajban - és be kell látni, hogy jó eséllyel nem csak műfajon belül - a csaknem tíz éve történt holland debütálást követően mára világszintű utazó dance cirkusszá nőtte ki magát, amely minden állomásán fehérbe…..
Dani7 (törölt) 2009.05.12 15:17:58
@miss.flash: "mayday, loveparade tök más dimenzió... " - mi is ezt mondjuk.

Ha valakinek a jégkrém volt idáig a legjobb amit evett akkor arra esküszik. Viszont amennyiben evett már eredeti olasz fagyit is akkor tudja, hogy nem a jégkrém a legjobb.

De rövidre zárva a dolgot ahogy mondtad ez egy show .Ha a pénzetekért ez kell és elégedettek vagytok, nincs probléma.

Nektek a techno egy megvehető termék (mégha konkrétan ez a tipusú nem is a legjobb), nekünk viszont egy életérzés. Nem kell ezen dühöngeni. Picit idősebb lennél és átélted volna azt a zenei forradalmat ami anno ez a stilus inditott, akkor te is ezen a véleményen lennél. Részemről ennyi.
A Bambiban egy ismerősöm asztalánál egy köpcös fiatalember ült. Bemutattak neki, annyi derült akkor csak ki, hogy az SZDSZ egyik fontos embere s állítólag Fodor Gábor tanácsadója. Sajnos nem jegyeztem meg a nevét, de ki fogom nyomozni.(Update: a srác Fodornak _volt_ a tanácsadója.…..
Dani7 (törölt) 2009.05.05 17:13:12
@Lastres: köszi!!! Elég jó képei vannak fent, de amint olvastam sajna már foglalt. Ezt is elhappolták előlem... De okos csajszi ahogy olvastam az életútját, kár hogy politikus lett.
Szerdán eltávolították az AppStore-ból azt az alkalmazást, ami egy nagyon beteg módját választotta az időtöltésnek. A képernyőn állítólag egy kisbabát láthattunk, akit a telefon rázásával sokkolhattuk, amíg meg nem hal. Ez volt a játék célja."Ez az alkalmazás nagyon…..
Dani7 (törölt) 2009.04.26 19:46:25
A kis kurva ugrott egy nagyot, és az Egyesült Államok keleti partjára vitte a sors, meg persze Ciró mellényzsebe. Az előtt a Fehér Ház előtt pózol, ahol a Mac-júzer Obama látja el a feladatait Amerika legnagyobb és legbefolyásosabb sajtóosztályán. Az elnök egyébként nem…..
Dani7 (törölt) 2009.04.26 00:15:33
@stevejobs: Mióta megy a blogod azóta olvasom - olvasgatom. Az elején még olyan józan mac-es cucc volt aztán később ez is olyan beszéljükmac-es lett. Sajnos. Szóval tudom mi megy itt úgy általában, ha már nem is járok errefelé csak elég ritkán. Az utóbbi pár évben az Apple már annyira nem "innovál" úgyhogy érdekes blogot se lehet róla vezetni ez meglátszik itt is, de ezért nem hibáztatlak. Viszont másként is be lehetne tölteni az érdekességek helyét paraszt hangvétel helyett. Ami vonatkozik a reakciódra is. De ez már a te dolgod.
Dani7 (törölt) 2009.04.26 19:40:34
@stevejobs: Tényleg nem haragszom rád, mint ahogy nem is a személyedet,hanem a megváltozott stilusodat kifogásoltam. Természetesen nem elfelejtve azt a tényt, hogy ez a te blogod ahova azt irsz amit akarsz, max elmaradnak az olvasók.
Részemről ennyi.
midi.blog.hu Harmincéves a CD 2009.03.10 11:57:07
A Gizmodo nagy lélegzetű, jubileumi írásban emlékezik meg a ma már nagyon elavult zenei hordozóformátum történetéről. A CD-t a nyolcvanas évek elején a zenei ipar megváltójaként, a legvégső zenei lemezmegoldásként, a földre szállt tökélyként mutatták be kiötlői, majd…..
Belsőség Menekül az AAA? 2009.02.27 11:11:00
  „Teljesen új idők elé néz az AAA Auto” – tette hozzá, de ekkor még nem tudta, hogy úgy áll bele a földbe az egész biznisz, mint lezuhanó meteorit. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Idén is sajtótájékoztatót tartott a MÁV Start az Utazás kiállításon. Kozák Tamás vezérigazgató az elért eredményeket és a terveket vette sorba. Ezekről a Kötött pálya olvasói általában már értesülhettek (Az azért érdekes lehet, hogy a vezér a járműfejlesztési…..
Bigyóblog Klingon-billentyűzet 2009.01.16 14:52:00
Ez csak és kizárólag a legnagyobb Star Trek rajongóknak van. A többiek úgysem értik. 44 fontért klingon nyelvű billentyűzetet vásárolhatunk, hogy aztán eredetiben másoljuk Shakespeare műveit, mert mint tudjuk, "eredeti klingon nyelven a legélvezetesebb".Via BB Gadgets..
Dani7 (törölt) 2009.01.16 15:51:04
star-trek-fonts.fanspace.com/

Ha valakinek csak ez hiányzik a boldogságához itt találhatóak Klingon és egyéb más nemzetek betűtipusai - INGYEN.
44 font, eh .
Többhetes sorozatunk lezárásaként rögzítjük, melyik mezterv tetszett a legjobban olvasóinknak. És ahogy ígértük, bemutatjuk a Nike tervei közül kiválasztott jövő évi vázlatot is. Egy pirosat és egy fehéret, mindkettőt elölről-hátulról.A szavazás elején élre állt és…..