Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pmedia

5 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest pozitív címmel nyílt az a kiállítás a Mai Manóban, ami alapvetően azt próbálja bizonyítani, hogy a főváros tökéletesen élhető. Kutyaszarral, béna tömegközlekedéssel, lerobbanó részekkel együtt. Jó a kiállítás is, jogosan kérdezhetnétek, hogy miért nem írtunk…..
  „Én azzal sem értettem egyet – és ez a privát véleményem –, hogy a diploma átadását – néhány szakot leszámítva – nyelvvizsgához kössék. (...) Budapest, vagy inkább Buda elitgimnáziumaiban meg a két tannyelvű gimnáziumokban…..
pmedia 2011.08.18 15:33:01
@nemjogasz: nem csak ez a helyzet. Egy KATEDRA nyelvtanfolyamon ugyanakkora csoportban miért tanul meg jobban az ember? Elárulom: mert ott nem iskolai tanárok vannak, nem olyan fizetéssel és tudással. Nálunk, a suliban van 3-4 tanár, aki profi szinten beszéli és tanítja a nyelvet, a többiek meg oroszból átképzett, semmire se jó egyének, akiknek régen el kellett volna tűnniük a süllyesztőben. Felsőfokú nyelvvizsgám van 1,5 éve, 17 éves vagyok, több napot fordítok, tolmácsolok rendezvényeken, és azt tapasztaltam, hogyha az iskolán múlt volna, sehol se lennék... főleg az általános iskolás oktatás egy vicc. Röhej.

A törvénytervezet meg szintén egy égbekiáltó nagy hülyeség. Miaz, hogy ne az angol legyen az első nyelv? Biztos ez is valamilyen szocialista találmány, amit le kell győzni... az angol az ELSŐ. Vegyészmérnöknek készülve tudom, hogy a leendő munkahelyemen azt kérdezik meg: "az angolon kívül még milyen nyelvet beszél?" Ha az angol nem megy, a többi egyáltalán nem fogja érdekelni őket.
pmedia 2011.08.18 15:52:48
@bz249: egy olyan osztályba van szerencsém járni, ahol 2-3 emberen kívül (a 33-ból) mindenki tanul és szeretne tudni. Ebben az esetben a hiba szvsz egyértelműen a tanár képzetlensége/nem akarása.
A tegnapi posztunk folytatása. Rex Weyler, a Greenpeace egyik alapítója szedte össze, milyen téveszmék tartják életben az atomenergiába vetett (maradék) bizalmat. Az első rész - köszönhetően az index-címlapnak- igen nagy olvasottságot ért el, aki nem akarja végigolvasni…..
Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint ma országszerte hétvége várható. Országszerte hétvége, többnyire vasárnap várható, elszórtan fordulhat csak elő hétfő, és az is többnyire éjfél után – olvashatjuk az OMSZ honlapján. Hajnalban felszakadozik a szombat, egyre…..
Ritkán fordul elő velem, hogy többször, jó alaposan elolvasok egy pártközleményt, most mégis ezt tettem az elmúlt percekben. A Jobbik szóvivőjének nyílt leveléről van szó, amely egy olyan beszélgetésben elhangzott mondatra reflektál, amelyben magam is részt vettem. Az ügy eleve…..
pmedia 2011.07.26 19:45:17
@bájgúnár: ki hozta a nyakunkra a bolsevikokat? Csak nem a nácik? Kik ölték meg többszázezer honfitársunkat? Csak nem a nácik? Gondolom, hogy én vagyok a hülye, hogy hamarabb adnám milliónyi zsidó kezére magamat (akik mindemellett bőven lehetnek magyarok), mint olyan "magyarok" kezére, akik az én magyarságomat vonják kétségbe és gyűlölnek ki, mert én nem vagyok olyan, mint ők.

"Az első terrorista csoportok megalakulása is a zsidókhoz köthetők."
Vörös terror, fehér terror - kapizsgálod? Csúsztatsz, nagyon csúsztatsz.
pmedia 2011.07.26 20:06:44
@Jerky_Master: hatalmas +1.
pmedia 2011.07.26 20:27:03
@bájgúnár: és? Ez miben befolyásolja a tettek súlyát? Az évszámokkal tisztában vagyok, csak azzal nem, hogy mégis miért számít, hogy mi volt hamarabb.
p-diary The End 2011.04.29 17:50:03
Összeomlik az egész világ. Befejezem a blogot, nyilván senki nem olvassa, aki miatt létrehoztam, annak írni bármit meg már teljesen felesleges. Utálom ezt az egészet.. és fel nem foghatja senki, mert az ilyet csak az érti meg, aki meg akarja érteni. Én meg nem próbálom tovább…..
A Petőfi Csarnok melletti égő csipkebokor képében mondott köszönetet Isten azért, hogy szerepelhet hazánk Alaptörvényében. „Szerepeltem már a Bibliában és számos más remek szent könyvben, de külön megtiszteltetés számomra, hogy a magyar nemzet is gondolt…..
pmedia 2011.04.24 12:36:53
@IGe: Minden, amit az első hozzászólásodra mondani tudok: mindenki magából indul ki, mint ahogy te is, a hasadt elme vonatkozásában. A beteg képzeteidet nem kell általános igazságként feltüntetni.. vitatkozni meg nem érdemes veled, "gyöngyöket a disznók elé" nem szívesen dobálok.
hat*után: kultúra bárhol! Tavasz 2011.04.03 16:00:00
Kivételesen most nem kerül elő semmilyen konkrét javasolt program, ez csak egy örömteli képes jelentés arról, hogy megérkezett a tavasz. Budapesten is. És Berlinben is, ami nagyon kezd a világ egyik legjobb városává válni a sokszínűsége miatt... ..
Azt adom! Egy lány reakció :) 2011.03.30 14:50:00
 ..
Még a haszonélvezők többsége is tiltakozik; a kormánypárt a kiskorúak szavazati jogának kérdését ugyanúgy vezette a közvélemény elé, ahogyan tette azt több más jó és/vagy szükséges ötletével - sehogy. Az elsőre valóban teljesen őrültnek tűnő gondolat mögé pedig…..
pmedia 2011.04.02 17:50:42
@altimus: a példa, amit felhoztál, éppen azt igazolja, hogy jóval korábban vezetnek rá a kötelességek útjára, mint a jogokéra, ami abból a szempontból érthető szvsz, hogy aki éveket leél úgy, hogy csak jogai vannak, közel sem biztos, hogy a kötelességeit is teljesíteni tudja majd, erre szerintem láthatunk számos példát az életből is, nem kell a szavazati jog kérdésére nézni...
Nagyon rákattantam egypár filmzenére, valamint klasszikusra, és újra meg újra arra kell rájönnöm, hogy vannak emberek, akik hatalmasat alkotnak: Hans Zimmer, Beethoven, Chester Bennington, John Cooper, és még sorolhatnám.. csak csodálni tudom őket :) Az Eredet filmzenéje az egyik…..
p-diary Activity2011 2011.01.10 21:18:00
Mivel múltkor elveszett a bejegyzésem valamilyen hiba folytán, ezért most írom újra, ezzel kívánva mindenkinek boldog új évet :)Év elején olvastam egy szakaszt Jeremiás könyvéből, a 32. fejezetből, mikor Jeremiás földet vásárol Isten parancsára, miközben egy börtönben ül,…..
p-diary Aranyvasárnapi bonyodalmak 2010.12.20 16:48:00
Hát túl vagyunk ezen is - gondolok itt a karácsony előtti utolsó hétvégére. Vegyes érzelmek, mert valóban szép volt, ugyanakkor van egypár dolog, ami egyszerűen csak nem fér a fejembe. Ezek a dolgok érthetetlenül állnak a többi ember előtt is, és valahogy nem értik meg, hogy…..
p-diary Feltámadás - a kezdet 2010.12.20 16:47:00
"Két éve nem írtam naplót és nem hittem, hogy valaha még visszatérek ehhez a gyerekes szokásomhoz. Pedig nem is gyerekes szokás volt a naplóírás, hanem beszélgetés önmagammal, azzal az igazi, Istentől való énnel, amely minden emberben él. Ez az énem hosszú ideig aludt, s…..
kredit Ne fogd vissza magad! 2010.10.02 16:46:00
Nem a tehetség, hanem a hozzáállás, a motiváció és a kreativitás a lényeg. Bennem ez a mondat fogalmazódott meg az idei KreDiT alatt. Kreatív Dicsőítők Találkozója. Szóval nem számít, ha épp nem tanultam táncolni, nem volt még kamera a kezemben, vagy sosem írtam…..