Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GM8

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vakvágány Állítólag 2011.02.13 04:06:00
Tudod én úgy vagyok jó fej, hogy elhiszem amit mondasz. Én nem vagyok jó a bájolgásban, meg az enyelgésben, és a helyzet az, hogy bár ezt nap mint nap megsínylem, valójában nem hinném, hogy a világunk jósági mutatóin nem javítana, ha ezeket elhagyhatnánk végre, és a…..
Vakvágány Hajnal 2011.02.11 14:59:39
Egy korszak lezárultát jelzik nekem a hajnali dögszagra gyűlő démonai megbomlott elmémnek. Túlvilági dalokban zengik kölcsönbe elhasznált holnapom előre visszhangzó jajveszékelését.Csatakiáltást ásítok. Az életről most éppen nincsen semmi mondanivalóm ezen kívül, s talán…..
Vakvágány RIP logic 2010.12.26 13:57:00
A logika halála nem azonos a logikus gondolkodás halálával. {Triviális...} Az utóbbi az, hogy kétségbeesetten el akarom mondani valakinek, hogy soha többé nem akarok beszélni vele. Az előbbi az, hogy mégis megteszem. Igen, megöltem. Újra. Az egyetlen társam, aki elkísér. RIP...
Vakvágány Falra hányt borsó 2010.12.21 21:00:00
Me: A Nesteával lehet nyerni vagy milyageci? Számozva van belülről a kupak. He: google Me: skynet He: kruton Me: Tim Kurton a neves film berendező arcberendezését átformálta egy váratlan napfolttevékenység. (részletek a 6. oldalon...) He: részletek a tartalomjegyzékben Me: ördög a…..
Why don’t you ever get the point You’re much too slow for me Why don’t we ever flip our coin Reliability Some like it a lot Just give a little to me That’s why I sing this song They call us crazy early birds Too early never hurts Warmth is not as dangerous as As dangerous as those…..
A héten Vekerdy Tamás tollából jelent meg egy írás az FN.hu oldalán "Az iskola megbetegít" címmel, melyben az iskola betegítő hatásáról és az iskola miatti szorongásról ír. Ezután nemsokkal erre reakcióként és kritikaként megjelent a Magyar Pszichológusok…..
Összesen 8 millió forintot kell fizetniük annak a két 16 éves fiú szüleinek, akik a megvert társuk halálát okozták azzal, hogy eszméletlen állapotban belelökték egy tóba. (Ezért a fiatalok 14 év börtönbüntetést kaptak.)A bírósági ítélet szerint: "Hiányzott az…..
Vakvágány egymás ideje 2010.10.03 23:16:00
Az eddigi leghosszabb párkapcsolatom két és fél évig tartott. Szakítottunk. Pontosabban én vele. Persze meglehet, hogy szándékosan Ő idézte elő, de ez nem tartozik ide. És hát a lényeges dolog szerencsére nem érzelmes és depressziós, ahogy arra a bevezetőből esetleg…..
Vakvágány Nyitány 2010.10.03 18:34:00
A hasztalan veszteségek kincstára egy olyan hely, ahol reményeim szerint környezetbarát módon lehet majd megsemmisíteni azon tudattartalmaimat, amelyek életképtelenek valamilyen okból kifolyólag...