Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greg!

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
killtheradical A te anyád 2011.01.06 06:37:00
Úgy tűnik, az új sláger egymás szórakozásának elrontása. Oké, annyira nem új, csinálják ezt időtlen idők óta az emberek, de most apropója is van: az új médiatörvény. Bayer Zsolt, miként a Híradó vagy a Való Világ, szórakoztatóipar. A szórakoztatóipar – Howard Stern…..
Alapjáva véve nem tartom magam hisztis nőnek.De nekem is el szokott szakadni a cérna.Biztos tudjátok mire gondolok amikor minden baj ,mindenbe belekötünk mi nők.Na ez nem másért van csak és kizárolag a kielégitetlenség az oka.Mostanában azt vettem észre ,hogy az a sztereotipia…..
Zsíír Blog Igyál, hogy fogyj! 2010.10.27 16:54:00
Mostohán kezelt témakör a fogyással kapcsolatban a napi folyadékbevitel. Általában csak mellékesen említik meg a különböző diéták kapcsán, hogy igyál napi több liter folyadékot. Pedig a szervezet egészséges működésének és a fogyásnak is kulcsfontosságú eleme a helyes…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Figyelem: az alábbi blogbejegyzés alkalmas a nyugalom megzavarására, ezért csak erős idegzetűeknek és 18 éven felülieknek ajánlott.Lego-emberkék most hagyják abba!Mint az tegnap is bebizonyosodott, a Lego nem mindig az önfeledt játszadozásról szól. Elég egy balul sikerült…..
Megmutatom a legkedvesebb készletem. 1979-es ugyan, de hozzám - Magyarországra - csak 1980-ban, vagy legkésőbb 1981 elején került. Gyakorlatilag az első Legóm volt, pedig igazából nem is én kaptam, hanem a bátyám. A szüleink nagy valószínűséggel egy "dolláros boltban"…..
Napi MaszturbáláSokk Puncifotó 2010.05.03 03:00:00
Teddy az utolsó pillanatban begurította a kamera elé...Ez van. Ennyivel kell beérnetek...
Greg! 2010.05.03 09:00:57
Túl vagyunk a 2000. éven, túl vagyunk a könyvön, túl vagyunk a papír-ceruzán. Értekezlet és üzenőfüzet helyett talán okosabb, ha valami ilyesmit használunk ezentúl. Indulásképpen Anna anyukája Bea, és jómagam (Rozi apukája Gergő) irogatjuk ide a friss híreket és…..
Greg! 2009.11.10 19:58:35
@Misimama: ez jó stratégia, valami mindig lesz ;) Máris adok szerkesztői jogot.
Évek tétlenkedése és hezitálása után megvalósult az első olyan fejlesztés, ami a város sajátosságaira épül, de emellett teljesen egyedi, izgalmas és szórakoztató is. A Pécs 2100.hu internetes oldal ráadásul sokkal realistább, mint az eddigi próbálkozások. Számolnak a város…..
Greg! 2009.05.31 09:22:14
Ha valaki elkezd a weben böngészni, akkor nagyon hamar szembesül azzal, hogy a céges oldalakat két nagy csoportra tudja bontani. Az egyik fajtában azok vannak, amelyeknél a tartalom egyszerre csak egy-két képernyőt foglal el, és menüpontok segítségével lehet megtalálni az…..
Minden rendes magyar ember még kóstolás előtt jól megsózza és megborsózza a húslevest.A rántott húst a hagyományos és nemzeti háztartásban a LEGO süti követi:Majd az elkötelezett Jockey Ewing-hívők persze olyan jéggel fojtják le puffadó hasuk, amit viszkibe mártanak:További…..
Az a vicces, motorok iránt elkötelezett, majdnem katonai egyenruhás egyén, korunk Rómeója - természetesen számítógépes programozással foglalkozik, s "nője", Evetke, szintén a programozás, a marketing és egyéb gyanakvásra okot adó szakterületeken…..
A CRM szoftverekkel kapcsolatban elég sok "érdekes" gondolattal találkozom mostanában."Kéne valami partnerkezelő, amiben tudom tárolni a cégadatokat; telefon, e-mail, cím, ilyesmi." Ez lenne a CRM?Ki kell ábrándítsam azokat, akik azt hiszik, hogy a CRM egy szoftver.…..
Greg! 2007.10.09 20:39:01
"Ájtís CRM" mint szitokszó :) Nahiszen. Hadd védjem kicsit a mundér becsületét, hadd szóljak pár szót arról, hogy az it megközelítés nem szükségszerűen szögletes és életszerűtlen. Sőt.

Az olyan klasszikus vállalati folyamatokhoz képest, mint a számlázás és könyvelés, az eladás folyamata szinte megfoghatatlanul bonyolult informatikusi szemmel. A számlázás és könyvelés egyszerű számokon elvégzett egyszerű műveletekből áll, szigorúan meghatározott sorrendben. Egy eladás sokkal kevésbé szabályozott, intuitív folyamat, ahol a sikerhez nem csak számok, de tengersok információ és ötlet is kell, amelyek a valós életben különféle adatbázisokban, cetliken, fileszerveren tárolt dokumentumokban, exceltáblákban, emailekben és emlékezetünkben vannak szétszórva. Mindig is kihívásnak gondoltam egy ilyen zavaros téma informatikai támogatását, különösen akkor, ha nem elégszem meg a rublikák végtelen felsorolásával, ami mérnöki szemmel ugyan megoldani látszik a problémát, de a valóság próbáját sohasem állja ki. A rublikaszaporító szoftverek megérdemelten buknak meg a felhasználók utálatán és ellenállásán.

Az én megközelítésemben egy CRM rendszer olyanformán képes információkkal ellátni a kereskedő munkatársakat, mint egy mindentudó aszisztens. A klasszikus adatkezelő rendszerek a valós életben elhangzó kérdéseknek csak töredékét tudják megválaszolni, mint pl. "hány szerződést kötöttünk ebben a hónapban". Ehhez képest a hatékony kereskedői munkához olyan kérdéseket is feltennénk, hogy "melyik érdeklődő is volt, amelyikkel az xxx konferencián ismerkedtem meg, és a környezetvédelemről mesélt nekem?", vagy "mi most a helyzet X céggel?", vagy "ki a fene az a Kala Pál, mit tudunk róla?", vagy "melyik ajánlatunkba írtuk bele azt a jólsikerült megtérülési kalkulációt?". Ez utóbbi kérdések megválaszolása már túlmutat a pusztán rublikákban gondolkodó strukturált megoldásokon, és ez az, amin Opteamus nevű CRM megoldásunk változtatni akar.
Jason Calacanis még mindig nem érti meg, hogy ha valami bődületes hülyeséget bír beleírni az információs szupersztráda betonjába, plusz ha azt a Techmeme is szétszórja a mindehova, attól még nem fog könnyebben új, értelmes munkát találni.Konkrétan a Web 3.0-definíciójáról…..
Van egy CRM rendszer, amelyik olyan, mint a gumi. Össze-vissza húzható, tágítható, testre szabható. Tényleg rugalmas. Klassz kis „cucc”. Másabb, mint a többi CRM. Olyan dög. És ez a nagyon jó CRM sem jó mindenkinek. Mi az a jó? Önnek mi a jó? Milyen folyamatai…..