Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gym

15 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tőzsdemámor Rémusz bácsi meséi 2013.03.06 08:56:44
10 éve, a mai napon halt meg Mádi Szabó Gábor, Kossuth-díjas magyar színész. Elismert művész, amit mi sem bizonyít jobban rengeteg színpadi illetve filmes, tv-s szerepe. Nekem leginkább, talán életkori dolgoknak köszönhetően Rémusz bácsiként maradt meg az emlékezetemben. Milyen…..
 Írta: Vasas Gizella és Locsmándi Csaba A hortobágyi csiperkét (Agaricus macrosporoides) dr. Bohus Gábor, a Magyar Természettudományi Múzeum Gombagyűjteményének kurátora írta le a tudományra nézve új fajként 1974-ben. Később elhatározta, hogy termesztésbe vonja ezt a gyors…..
1900 körül. Amerikai gyapotfeldolgozó-üzem a Mississippi mellett..
gym 2019.01.21 18:19:31
@rallus: Sőt, még '81-ben is...
1929. Nudista strand Moszkvában..
gym 2018.11.12 18:43:01
@molnibalage: Azok telefonvonalak, csak kicsit ütnek...
Hát az úgy volt kedves NER-társak, hogy a szociális szférából visszaigazoltam az egészségügybe. /Na nem a pénzért... , de ebbe inkább most ne menjünk bele./ Azért kaptam elő a billentyűzetet, így szép karácsony küszöbén, mert mégiscsak szeretnék köszönetet mondani a jelenlegi legjobb barátaimnak :…..
gym 2017.12.23 15:15:36
@Sir Galahad: Ezt azért nem gondolod komolyan, amit írtál, remélem...
Sziasztok. Egy újabb toplistát írok, ezúttal hazai filmiparunk nagy sikerei kerülnek terítékre. Akár hiszitek, akár nem, ezt nehezebb volt összehozni, mint a legrosszabb listát, annyi jó filmet tudott hazánk letenni az asztalra. De nem szaporítom tovább a szót, lássuk az általam szeretett magyar…..
Irodalmi harsona A Hitler-szalonna 2017.06.21 08:54:12
Nem valami szépen csengő neve ellenére, egy roppant kellemes édesség volt. A név onnan ered, hogy II. világháború vége táján, mikor már komoly gondokat jelentett a lakosság és a hadsereg ellátása, valakinek az a zseniális ötlete támadt, hogy ezzel próbálják feldobni az étrendet. Állítólag Hitler…..
gym 2017.06.22 17:13:15
Kiállításon mutatták be, hogy hogyan kell majd helyesen lakni egy kelenföldi panellakásban. Átadták a Csarnok téren a transzformátor-házat. Elsüllyedt a ráckevei vizimalom. Ez történt 50 éve Budapesten...
A világon minden tizedik ember balkezes, vagyis dominánsan a bal kezét használja mindennapi tevékenységei során. Van, aki bosszantó, legyőzendő hátrányként éli meg ezt a tulajdonságát, más egyszerű adottságként, ami semmilyen hatással nincs az életére, és akad olyan is, aki az előnyeit is…..
gym 2016.08.10 16:14:51
@So No: A szerénységet nem írták a balkezesek jellemzői közé, de Te azt is sikeresen cáfoltad. :)
gym 2016.08.11 19:30:38
@Balt: Én nem tudok jobb kézzel vágni. A formára alakított jobbkezes ollót nem tudom használni, de balkezest meg nem vettem, "semleges" ollóim vannak, és bal kézzel használom. Arra viszont csak felnőtt fejjel döbbentem rá, hogy a balkezes olló fordítva is záródik. Ez soha nem zavart...
Mit érdemes tudni, mielőtt bevállalod, hogy ott leszel a gyereked születésénél? Érdemes egyáltalán bevállalni? Milyen érzés ott lenni?  Nem fogok hazudni: a szülés kegyetlen, véres és fájdalmas thriller, de az a fajta, amit érdemes végignézni...
Folyékony Kenyér Kis radlerteszt 2010.08.02 09:02:00
Tipikus lapos vitatéma, hogy a radler sörnek számít-e avagy valami hitvány árulásnak. Ránézel valakire, és előre tudod, mit fog mondani ezügyben. Én ilyesmin rég nem vitázom. A megoldás pofonegyszerű: akkor iszom radlert, ha üdítőre vágyom. Márpedig én nagyon szeretem az…..
gym 2016.06.17 13:38:47
@oszkar00: Így van.
Íme egy elsősegély lista, ami mindig legyen nálad! Nyomtasd ki, tedd a pénztárcádba, hogy bármikor, amikor szükséged van rá, elő tudd venni! Ez azért is fontos, mert amikor szorongsz, az olyan mint egy beszűkült tudatállapot: nem tudsz tisztán gondolkodni, és egyszerűbb, ha nem is kell, hanem csak…..
gym 2016.04.28 21:43:04
@Hóhér az utolsó barátod: Amit írsz a Xanaxról, az finoman szólva is durva általánosítás. Évekig szedtem, nem növekvő adagban (tehát nem volt hozzászokás), és hatásosan kezelte a szorongásaimat. Miután nagysokára javulás állt be az állapotomban, gond nélkül elhagytam egyik napról a másikra. Semmilyen elvonási tünetet nem tapasztaltam. Nyilván lehetnek szélsőséges reakciók minden irányban, függhet a szedett dózistól, de kategorikusan leírni, amit írtál, az hülyeség. Nem akarok bátorítani senkit, hogy ok nélkül szedje, de jobb szedni és normálisan élni, mint szenvedni a szorongástól.
Kiváló prózai színésznők és kitűnő énekesnők is? Van ilyen, Magyarországon is, nem egy, nem kettő. Szubjektív módon összeszedtük és rangsoroltuk a művésznőket...
gym 2016.04.27 18:31:20
Az eldugult lefolyó sokszor gondot okoz, különösen, ha némi ételmaradék is kerül a mosogatóba. A kávézacc azonban erre is kiváló megoldás, annyi teendőnk van, hogy a kávéfőzőből nem a kukába, hanem a lefolyóba öntjük a kávéfőzés során visszamaradt zaccot és máris kitisztul a lefolyó.Ha már teljesen…..
Muszlim fejkendőbe öltözött diáklányok népesítették be a nagyvisnyói Boróka tábort augusztus közepén – számolt be meglepő élményéről egyik olvasónk. Mint leírta, a budapesti Radnóti Gimnázium nemzeti ünnepünk idejére 10 napos tematikus muszlim nyári tábort szervezett…..
gym 2015.08.22 15:32:32
@Desischado: Ijesztően szűklátókörűek vagytok...
Gondoltatok már arra, hogy vajon melyik a 10 legjobb szerelmes film? Én már mindenféle listával találkoztam már. Ezek első ránézésre legalább annyira szubjektívek voltak, legalábbis nekem, mint az én TOP 10 SZERELMES FILMEM. Persze amikor végiggondoltam, hogy mely filmek is kerüljenek rá ezen szép…..
gym 2015.06.23 12:12:09
Nyugodjon meg mindenki, végre megtörtént! Az Index visszarakta az euró és a svájci frank árfolyamot a fejlécbe. Nincs itt semmi látnivaló, már persze azon kívül, hogy egyre kevesebb a hiba, egyre kevésbé nyöszörög a rendszer, és amúgy is, ezentúl akár szexista cikkeink…..
gym 2015.04.13 14:41:59
Az Ignobel-díjat a Harvard Egyetem Annals of Improbable Research nevű tudományos humorlapja osztja ki minden évben 1991-óta, ez voltaképpen a Nobel-díj paródiája. Azok kapják, akiknek tudományos tevékenysége, kutatási eredményei viccesek és/vagy használhatatlanok. Íme néhány szokatlan dolog, melyet…..
Ilyen hidegben másra se tudok gondolni, csak valami melegre, a jó bor pedig a lelkemet is felmelegíti. A forralt bort nagyon sokáig nem szerettem, vörös volt, tanninos, émelyítő, néhány éve viszont a Divinoban sikerült jót inni, az isten tartsa meg jó szokásukat. Node, nincs minden…..
gym 2014.12.02 12:58:54
Közvetlen kapcsolat az autizmus és a növényvédőszerek között - Ha meghalljuk az autizmus szót, sokak inkább csak elfordítják a fejüket, mégis sok leendő anyuka aggodalma, és eddig nem sokat tudunk okairól. Melyek azok a környezeti hatások, amelyek elősegíthetik kialakulását,…..
gym 2014.07.21 13:26:22
@PPJ: De van egy csomó olyan természetes anyag is, amelyik nem "méreg" de pl. allergén, drog, stb. És nem csak élelmiszereknél, hanem "gyógyhatású készítményeknél", tisztítószereknél, stb. is használják ezt a szöveget. Tudom, itt élelmiszerekről van szó, de az allergének ott is előfordulnak, és egy lisztérzékeny nem feltétlenül örül a természetes gluténnak pl.
Magyarország egyik legeldugottabb falujából indulva Istenbe vetett hite kíséri. 2002-ben csatlakozott a Fideszhez, számára a szeretet és a család a fontos, és ha azt egy férfi tudja megadni, akkor ő adja meg. Vívódott, de rá kellett döbbennie: Isten és Jézus tanítása semmi…..
Sziasztok, Csajosok! Atergó Annamari, a tapasztalt, örökké vidám és szókimondó férfifaló újra jelentkezik életvezetési és élvezési tanácsokkal. Ne feledjétek: ha nem tesztek érte, sose kapjátok meg! Ha akarjátok, mondjátok meg, követeljétek, vegyétek el! (Kép…..
gym 2014.06.19 13:56:57
@agent scully: Miért írnánk nagybetűvel?
gym 2014.06.19 13:58:33
Akik Bereményi Eldorádójából ismerik a Teleki téri piacot, ne keressék, mert az már nincs. Készen van viszont az új piac. A bódék fele egyelőre üres, de azért az új épület már kész. Ránézésre működik is minden, aminek van lakója. Végülis volt rá idő. A polgármester meg…..
Zsófi mamája nem érti, miért okoz folyamatosan problémát a kispesti Cserpes joghurtkimérésben, hogy húszezressel akar vásárolni: A Cserpes Sajtműhely kispesti piacán található viszonteladójáról szeretnék mesélni nektek. Itthon mindenki szereti a termékeiket, mivel itt lakunk…..
gym 2014.05.14 17:16:25
@Dezsike: Na, pont ezt kéne használnia reggel az eladónak. Kellő mennyiségű kisebb pénzzel felszerelkezni, és akkor minden ok. Ez a "kisebb nincs?" nagyon tud idegesíteni...