Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spoilsport

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balatonszárszón nyaralok. Gondoltam ezt ne csak a posztok minőségén és ritkaságán érezzék a Nyájas Olvasók, most igyekszem a témaválasztást is ehhez igazítani. Brigi ugyanis felfedezett egy belvárosi kempinget! Legalábbis, ami a hely önmeghatározását illeti - bár az mint…..
Bár még nem foglalkoztunk az új irányzatokkal, ezt ígérem, hamarosan megteszem,  addig egy kis ízelítőt adok abból a hangulatból, amely öltözködésünket 2010 tavaszán és nyarán uralni fogja.Mindezt azért teszem, hogy tudd hogyan válogass a leárazott cuccok között. S most…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
spoilsport 2009.12.30 19:23:09
Tétován álltam a Nyugati tér vadonatúj épülete, az Eiffel irodaház előtt, és nem tudtam eldönteni, hogy mit gondoljak a kockás és csíkos, csupa üveg tömbről. És persze a mellette kialakított, parknak nevezett területről. Zavartan néztem körbe a téren, és megvilágosodtam.…..
Rájöttem! Zöldövezet 2009.07.21 10:20:00
Valamiért az emberek úgy gondolják, hogyha sok pénzük lesz, akkor okvetlenül ki kell költözni a városból a zöldövezetbe. Így is tesznek: kényelmes, jól megközelíthető városi lakásukat eladják, hogy méregdrágán vegyenek házat valamelyik budai kerületben. Arra azonban, hogy…..
Hála istennek a világ kicsi: a Sandokán zenéjét ugyanaz a csapat, vagyis Maurizio és Guido de Angelis írta, mint a Terence Hill & Bud Spencer filmekét, Emilio Salgari kalózregényei pedig állítólag inspirálták Sergio Leonét is sziklaarcú hősei megteremtésében, ki tudja,…..
comment:com Nők a pult mögött 2007.11.30 12:00:00
A Legjobb retró-főcímek-sorozatunkból eddig hülyemód kimaradtak a csehszlovák sorozatok, pedig, pedig. Most belecsapunk a knédlibe és egyből a Nők a pult mögöttel kezdünk. Ha minden igaz, akkor a széria '77-ben készült, a 12 epizódot pedig '78-ban nézhették végig a…..