Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z bácsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy lelkes, hazaszerető olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy szerinte a Westend City Center bevásárlóközpont tavasszal feltűnt és azóta rendszeresen fel-felbukkanó – jelenleg épp karácsonyi vásárlásra buzdító – szpotjai igencsak emlékeztetnek egy texasi…..
Z bácsi 2010.12.13 20:36:08
ihletet kapott, a texasiaknak kb annyit számít, mintha a hangyák nyúlták volna :)

@tejcsokoládé: a divatot, divatdiktátorok irányítják, az eszköz pedig a divatmajom.
Most pl úgy veszem észre, minden áron ránk akarják tunkolni a langyi kalapot.
Lásd Takács Nikolasz, biztos kalapban alszik.
Levélírónk elkeseredetten vadászik a tuti pasira, aki útközben kieszi a hűtőjét és lehetetlen kérdésekkel zaklatja e-mailben. Álmaiban egy 30 év körüli őszinte és egyenes ember szerepel, de egyelőre még csak árnyékokra vetődik. Ma a tökéletes pasi-lelőhelyet keressük.…..
Z bácsi 2010.10.20 21:44:53
@kzolika: a legszebb halál, egy nagy kefélés után kimúlni a világból... végülis ugyanígy érkeztünk. :)
Mikor bementem ma reggel a közelebbről meg nem nevezett téglagyárba, ahol a napi nyolc órámat szoktam elüldögélni, már benn volt a postaládámban a céges hírlevél a kolontári ökológiai katasztrófáról. Na mondom fasza, megmondják a sok rabszolgának, hogyan lehet segíteni…..
Z bácsi 2010.10.07 08:27:20
@laci_52: Hiába a kétharmad feletti kormány, ha a megfelelő helyeken ott ülnek a megkent jó barátok. A Fidesz kicserélt egypár fejest, de azok díszhalak voltak.
Félek tőle, hogy ezek ki lesznek mentve. Valahogy elsiklik minden illetékes az a tény felett, hogy több anyagot nyomtak a tárolóba, mint amire engedélyük volt.
Ha neked nincs engedélyed valamire, kommandósok visznek.
Szóval, vankérdés nincskérdés, előzetesbe velük!
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
Bár ez igazából Twitter-kompatibilis bejegyzés lesz, de muszáj itt is megemlítenem: Tegnap a Fásy Mulatóról átkapcsoltam David Lynch Inland Empire című filmjére. És nem fedeztem fel a váltást.     ..
Katy Perry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.01. Katy Perry közönsége ötszámjegyű összegért vett jegyet az idei ősz egyik legnagyobb reklámkampányára. A dologgal talán maguk sem voltak tisztában, sőt az Arénát elárasztó gyerekeknek ez vajmi keveset számított.…..