Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Acsiséf

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
Most megpróbálom magam visszafogni, hogy ne sikerüljön annyira indulatosra ez a bejegyzésem, mint az előző előtti :)  Nos, a gumi nélküli szex - prostival. Első körben az olyan lányt, aki ezt BÁRMELYIK vendégnek is megengedi  a Dunába kellene lőni, utána pedig azt a…..
Acsiséf 2013.06.02 04:34:32
Érdekes téma ez.Az utóbbi években kezdett elharapózni a natúr becsúszás lehetősége.Egyre több és több lánynál.Semmi extra hanem csak simán beteszik szó nélkül te pedig örülsz és élvezed.Akkor nem is gondolsz a következményekre,persze mindig vigyázva a végjátéknál nehogy bent maradjon.Megjegyezném az elmúlt 15 év alatt egyetlen hivatásos lánytól sem kaptam el semmit még gombát sem ellenben a bulikon szórakozóhelyeken megismert önmagukból kivetkőzött úgymond ÚRI lányoktól már többször is sikerült.
Én a visszajárós beszélgetős nem szerelmes típusú vendég vagyok akit tényleg érdekel mások élete ezért hamar megnyílnak előttem az életek.Innen tudom több lánytól hallva hogy ez a natúrozás piaci kényszer a visszajáró klientúra kiépítéséhez.Nem valóban nem keresik sokan ezt a lehetőséget de a lányok fejében ez van és ezért csinálják nekünk.Mi pedig begőzölt aggyal ha már ott vagyunk a kapuban nem tudunk akarunk ellenállni a lehetőségnek.Az én házas életem és a gyerekek születése plusz a munkában letaposott évek silánnyá tették a szexuális életünket. Így pénzem és lehetőségem lévén de idő hiányában szívesen látogatom a hölgyeket némi újszerűség változatosság okán.Nyilván ahol jól bánnak velem és kielégítik vágyaimat oda sok pénzt viszek havi rendszerességgel.Ezt megtartani akarván kínálják fel a guminélküliséget(és a hiedelmekkel ellentétben nem a dagadt csúnya nők teszik ezt kizárólag)lenyelést arcra kenegetést stb. Én ezért elítélni senkit nem tudok és nem is akarok.Ha elfogadom az kettőnk felelőssége nem másé.Ráadásul ezt még az életkorra sem foghatom mert mostanság rendeteg egyetemista főiskolás lány dolgozik az iparban akik szépek fiatalok és nagyon bevállalósak hála az orbáni oktatás átszervezésnek és a pénzelvonásnak.Egy vidékről jött iskolás lányka simán eltartja magát ebből és tanulmányai végeztével visszatérhet szülőhelyére gond nélkül soha senki meg nem tudja és az önéletrajzából sem hiányoznak majd az évek.Mi középkorú férfiak pedig igen örülünk mert ennyi egészséges ropogós fiatal lányhoz mikor juthatnánk ilyen nyomott árakon mint amik mostanság vannak?Tényszerűen csak Pesten több ezer hirdetőt találni igen nagy a verseny a gazdaság halódik sok embernek akinek pár éve még volt pénze ilyesmire már nincs akkor a meglévő pénzeseket kell megtartani mindenáron.Tehát minden út Budára vezet.
Sziasztok! Eddig írások alapján azért már összerakhattátok, hogy milyen típusú, hozzáállású, kinézetű vendégeket szeretek/szeretünk. Természetesen mivel minden lánynak más KINÉZETRE az esete, ezért a külsőségek nem minden lánynál igazak, de az biztos, hogy ha belsőről,…..
Update: Pattinson az MTV-nek adott interjúban azt mondta, hogy azt se tudta, hogy lesz Fenegyerek reboot és őt senki nem kereste a filmmel kapcsolatban.Tegnap derült ki, hogy David Slade lesz a Fenegyerek (DareDevil) reboot rendezője, az új változat teljesen figyelmen kívül hagyja a 2003-as…..
Csodálatos ház, amihez rossz emlékek fűződnek. Vagy jók, végülis hozzáállás kérdése. Franciaország talán legismertebb énekese, Edith Piaf a képeken látható plascassier-i villában haldoklott és halt meg 1963-ban, viszont elképesztő fordulatokkal, pofonokkal és csapásokkal…..
Acsiséf 2011.02.23 20:47:13
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Orbán Viktornak (papíron) csak egy vacak 1.4-es Golfja van, orosz kollégái viszont sokkal kevésbé szégyenlősek. Az egy dolog, hogy a rossznyelvek szerint a Fekete-tenger partjára Putyin sokmilliárd forintos palotát építtetett, de Dmitrij Medvegyev is igyekszik lépést tartani vele.…..
Nem csak a kínaiak szerepelnek gyakran a Burzsuj blog posztjaiban, hiszen szerencsénkre az arab milliárdosok is igen komoly muníciót szolgáltatnak a posztokhoz. Most éppen azzal kerültek a címlapra, hogy Dubajban megnyitott a világ legmagasabb épületének 122. emeletén az At.mosphere…..
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Vajon mi történt az Alien 5-tel? Jó kérdés, bár kár lenne tagadni a nyilvánvalót: valahol a Jean-Pierre Jeunet-féle Feltámad a Halál tehető felelőssé azért, hogy a széria jó időre jégre került, s 13 évet kellett várnunk arra, hogy egyáltalán felvetődjön egy új…..
Belsőség Dezső a műtőasztalon 2010.10.03 07:49:00
Először is, magyarázattal tartozom. Amikor normálisan autót veszek, legalább három, de inkább tíz kocsit meg szoktam nézni élőben, mindezt annak ellenére, hogy impulzív vásárló vagyok. A legdrágább kocsi, amit vettem, 850 ezer forint volt, és a szívinfarktus kerülgetett, amikor…..
Katy Perry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.01. Katy Perry közönsége ötszámjegyű összegért vett jegyet az idei ősz egyik legnagyobb reklámkampányára. A dologgal talán maguk sem voltak tisztában, sőt az Arénát elárasztó gyerekeknek ez vajmi keveset számított.…..