Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yupi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle James Bond történelem 2010.02.14 09:00:00
Hosszabb cikkünket ismét LuPuS olvasónknak köszönhetjük.A képeket mindenhol linkelve találjátok.Alapos cikket írt, jó olvasgatást kívánunk hozzá.  Őfelsége első számú ügynöke              Vonzó, szexi, humoros,…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
A Guitar World Magazine összeállította minden idők legbizarrabb gitárjainak tízes listáját, és ezt nekünk már csak a nevünkből fakadóan le kell közölnünk. Sőt, minden kedves olvasót megkérünk arra, hogy alul szavazza meg, melyik hangszer néz ki a leghülyébben. Prince-é? Les…..
Végre megtörtént, amiről hónapok óta megy a pletyka, frissítette gépkínálatát az Apple. Mindkét, az átlagembert érdeklő asztali kategóriában nagy vérengzést hajtott végre a cég, megújult az iMac és a mini, de hozzányúltak a MacBookhoz is. A monitoros gépből ezentúl 20…..
Félrefordítások Zene szemeinknek 2009.09.20 11:00:00
Nosztalgikus hangulatban voltam és a gépemen turkálgattam a régi file-ok között, amikor erre a kis drágakőre leletem. Eddig csak amolyan urban legend szinten ment itt a régen lefordították a számcímeket magyarra történet, de íme a bizonyíték. Úgy érzem, elégtételt kaptam…..
jasztreb lőtte:Milyen remek, hogy végre van egy csapat, amiért érdemes keresztül-kasul utazgatni európában. Láthat az ember sok szépet és jót, a távolból olvashatja az aktuális magyar bk-kampány körül kialakult szájkaratét. Aztán körbenéz és mit lát? Megdönthetetlen…..
Reckl Amál blogja Sóher vágta 2009.06.01 20:38:28
Bele se kezdek abba, hogy kevés olyan értelmetlen baromság van Magyarországon, mint ez a fölösleges magyarosch hangulatú Nemzeti Vágta. Kíváncsi lennék, ez miért és kinek üzlet, és hogy mire jó az egész. Mindenesetre azalatt a két perc alatt, amennyit láttam belőle, azért azt…..
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Az Adobe különböző termékei menthetetlenül belopták magukat minden számítógépes képszerkesztéssel foglalkozó ember szívébe. Legyen az grafikus, art director, webdesigner vagy éppen DTP-huszár, ezeket a felhasználóbarát, és csodákra képes programokat szinte mindenki szereti.…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy öreg király, aki nagyon szerette a zenét. Volt neki egy nagy ládája telis-tele lemezekkel, meg egy olyan lemezjátszója, amire egyszerre kettő korongot is fel lehetett rakni, sőt, visszafelé is le lehetett őket játszani. Ezeket az öreg király…..
Hiába rúgott 29 gólt a BL 2008–09-es idényében, hiába küldte haza tavasszal egy ötössel a Lyont és négyessel a Bayernt, a Chelsea ellen csupán 0-0-s döntetlenre futotta a Barcelona erejéből hazai elődöntőjén. Az okokat persze mindenki másban látja. A 95 ezer néző nagy…..
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
Bruhaha, rohannom kell a gyerekekért óvodába, de ezt nem bírom nem megírni két mondatban. Az Index ma vendégvéleménynként lehozta Jeszenszky Zsolt lendületes publicisztikáját, amiben a szerző, aki a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének munkatársa, és az online fájlcsere elleni…..
yupi 2009.04.22 21:20:01
@bigC: Szó szerint igaz!!!!!

Egyébként én szerző vagyok!!!! Alig várom hogy valaki letöltse azt a szart amit a 90'-es évekban írtam, de a kutyának sem kell!! Nem véletlenül!!!
Az Apple lényegében elismerte, hogy az eddig nyilvánossá vált hibáknál is több a baj a fehér MacBookok burkolatával. Korábban tudtunk ugye a sárgásodásról, meg arról, hogy a topcase időnként megreped. Most viszont az Apple bejelentette, hogy márciustól térítésmentesen…..
Aromaboy - Sweet kung fu o'mine [mp3] Guns n' Roses - Sweet Child o' Mine Carl Douglas - Kung-fu Fighting igennnnnnnn igennnnnnnnn ooooh ohh ooohhhhhhhhhhíme az év eddigi legviccesebb mashupja  ..
yupi 2009.03.16 07:44:22
A pletykák szerint az Apple megkezdte a Mac OS X 10.5.7-es tesztelését, rövidesen egy nagy zsáknyi update-et kapunk. A tűzhöz közel állók szerint rengeteg javítás és kiegészítés kerül a Leopard új verziójába, ami elég kövér, 440 megabájtos lesz.Annyit az Apple is elárult,…..
Persze emiatt volt mindig is szerethető. Kijött a 4-es bétája, én meg nyomogattam egy kicsit. És persze mértem az időt. Összehasonlítottam a Firefox 3-mal, és rendesen rávert az oldalbetöltéseknél, akár 30 százalékkal is. Olyan könnyedén csapja elém a weboldalakat, mintha csak…..
w Híd a semmi ágán 2007.05.24 04:00:00
Alkalmam nyílott a múlt héten megtekinteni a Köröshegyi Völgyhidat, nemzetünk büszkeségét. Ez Közép-Európa legnagyobb műtárgya, 1,7 kilométeres hosszával bőven elérne Szántódtól Tihanyig, át a Balaton felett. Misztikus, gondolkodtató hangulat fogja el a magyart, ahogy…..