Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Vik_

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A való életben reméljük, hogy sohasem kerül arra sor, hogy imádott csapatunk a negyedosztályban kezdje meg a szezont, azonban a FIFA-ban pár kattintás, és máris száműzhetőek vagyunk a játék bármelyik bajnokságába. A PL-siker előtt álló, klasszisokkal teletűzdelt csapat a szebb napokat megélt…..
A vasárnap egy szép nap volt.....
Miután a csapat 2-1-es győzelmet ért el a Fulham ellen múlt vasárnap, beköszöntött a kéthetes tavaszi válogatott szünet. Összesen 17 meghívót postáztak Liverpoolba, felnőtt és utánpótlás korosztályokba, s bár sok kulcsjátékosunk nemzeti csapatánál tartózkodik majd, Klopp számára így is népes létszám…..
"...Xabi Alonso kétségtelenül egy világklasszis játékos. Kíváncsi lennék rá, hogy a Real Madridnál mit gondolnak arról, hogy jó ötlet volt-e anno elengedni őt..." - Jürgen Klopp..
Csak a vak nem látja, hogy Alisson Becker személyében minőségi hálóőr érkezett az Anfieldre. Úgy kellett a kapusposztra, mint Virgil anno a védelem tengelyébe, újabb építőelemként Kloppó impozáns Lego-kastélyába. És bár a Liverpool négyből négyes mutatóval kezdett először, amióta Premier League-nek…..
Keita? Oké! Fabinho? Gyere! Alisson? Már vártunk! Shaqiri? Nos… a svájci izomgolyó érkezése kapcsán lehet a leginkább megosztott az egyszeri Liverpool-szurkoló. Az a napnál is világosabb volt, hogy a támadószekciót is csinosítani kell, mert bár a Mané-Salah-Firmino vonal önmagáért beszél, mellettük…..
Sziasztok. Vik vagyok, eddig leginkább a tippjáték kapcsán találkozhattatok a nevemmel, és a negyeddöntő sorsolása előtt is írtam néhány sort, most azonban egy saját cikkel jelentkezek nektek. Vészesen közeledik a BL-döntő napja, a Liverpool ellenfele pedig a címvédő Real Madrid csapata lesz. Ahol…..