Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lukit

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A számok megint csak nem hazudnak. Az a nettó tömeg sehogy sem lesz 100g, ha a papírcsomagolás levétele után a műanyag tálcával együtt is csak 69g a cucc. Betti szóvá is akarta tenni a dolgot, de nem talált emailcímet. Mivel a Président a Parmalat Csoport tagja, így mi náluk rákérdezünk a…..
Kis ismétlés: az úgy volt, hogy nyáron elbontattam egy cserépkályhát és egy konvektort. Így az óra ketyegett, hogy a hideg beálltáig valami legyen helyettük. Gázkandallót akartam, de az elszállni látszó költségek lebeszéltek róla, úgyhogy kikötöttem a klímával való fűtés mellett. Nézzük, jól…..
lukit 2017.01.23 09:08:43
Tudjátok, hol található a Feröer-szigetek legnagyobb és szerintünk a világ egyik legérdekesebb tava? Pontosan ott, ahol a második legnagyobb feröeri tó, a legrégebbi feröeri ház, szigetek a szigetben, számtalan vízesés, 41 hegy és a kábulatba ejtő táj: Vágar a vizek szigete és…..
A Homár sem érti, hogyan érkeztek meg Kiskacsa007 4-et fizet, 7-et kap Lidl-kuponjától az érdi üzletben a 89/ft/darab árfolyamig, de náluk így szokás, vagy a napi akció leverte a központit, vagy nyomdai hiba volt: A napokban tele volt az ingyenes magyar sajtó a Lidl születésnapi…..
lukit 2013.11.11 16:17:48
@opati666: hát nálunk a geci pék 175-ért adja a csokis rúdját. Kicsit drágább, de:
- néha friss
- ez se 90 grammos, csak ...
- alig van benne csoki, gyakorlatilag az egész egy tésztarúd
- tartósítószer és szója ebben sincs.

Van még egy arab vagy milyen pékség is itt, ezt a típus máshol is ismerős lehet. Nagy díszkirakat, sokáig van nyitva, nem épp olcsó és a pékáruban alig van töltelék. Mi csak hiányos péknek hívjuk.

Meg van a lipóti, ami nem ízlik, cserébe cseszett drága. Egyedül a nagy parasztkenyerük kafa.

És a lidl.

Na, akkor hol vegyek és mit?
lukit 2013.11.15 10:28:35
@Jesus on the cross: hol van ez a gyros-os?
Naiv állampolgár hat másik naiv autóssal együtt beragadt egy parkolóba, mert egy külügyminisztériumi tahó fogta magát és megállt középen: 2013. Nov. 10-én 12h körül szerettünk volna autóval elindulni az I. ker Attila út 2. melletti parkolóból, de egy autós úgy állt be…..
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bár számtalan cifra tigázos sztorit hallottunk már - legutóbb pl. óraleszerelés után keletkezett fogyasztás -, egyelőre nem egyértelmű, mi történhetett naiv ügyfél édesapjánál. Arra lettek figyelmesek, hogy a beazonosíthatatlan gázszerelők már harmadszor vannak a lakásban egy…..
Hát azért áldoz a nemzet ezen ínséges időkben erőn felül a parlamenti giccsgárdára, hogy az, midőn hí’ a haza, rejtekében kushadjon? Ha megtörténhet az, ami a minap az ország házában, mi lesz a kivívott értékekkel: a nerrel, a fülkeforral, a zanzarezsivel, a trafik és a…..
Elképesztő vagy teljesen megszokott (?) számlázási gyakorlatot detektált Bea a Diginél. Húgánál fél órára korlátozták az előfizetést, mert lassabban könyvelték le a befizetését, mint ahogy a robot korlátozta, cserébe felszámolták a 4000 forint visszakapcsolási…..
Naiv ügyfél boldogan suhant kedvenc parfümériájába annak jubileumi fennállásának ünneplésére kiadott, havi bontású kuponfüzettel, ahol kiderült, hogy minden kuponos termék épp egy hónapig akciós, ezért egyikre sem érvényes soha az extra kedvezmény. A Müller üzletvezetője…..
Úgy tűnik, sosem volt véget érni Ferenc küzdelme a Lombarddal. Hitelátvállalt autója Cascóját az aláírt szerződésébe nem számították bele, ezért utólag akartak a havi összegen emelni. Ez akkor annyira nem sikerült, hogy a PSZÁF is megbüntette őket emiatt. Ehhez képest most…..
Tegnap az emberek ledöbbenve figyelték, ahogy az FKF emberei reggel 8-ig hagyták, hogy mindent eltorlaszoljon a hó, ma pedig döbbenten tapasztalják, hogy az elkotort hó miatt nem tudnak kimenni a lakásból. Most akkor melyik legyen? A történet meglepő módon nem a hétfői havazáshoz,…..
Régen az Android egyenlő volt a meg nem értett mobilosok fellegvárával, kevés, de kimondottan értelmes és mondhatni tehetős, de bizonyára művelt és tájékozott ember használta, de így 2012-re a népszerűségének és a már olcsón is megvehető Androidos beugró szintű telefonoknak…..
Sokan nem tudják, hogy közeli hozzátartozó halálakor "szabadnapot" vehetünk ki, hogy szeretteinket elkísérhessük végső útjukra. Sokszor azonban a munkáltatók sem tudják pontosan, kinek jár a temetési szabadság és tudatlanságból olykor félre tájékoztatják a…..
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..
A Fogyasztóvédő Alapítvány felmérést indított, hogy pontosabb képet kapjunk a kaotikus törvények még kaotikusabb végrehajtásában. Kinek mennyivel drágult a tarifája az át nem hárított mobiladó óta? Itt lehet kitölteni. Furcsának tűnik, több esetben a szolgáltatók nem…..
Geekblog Cloud Atlas trailer 2012.07.26 09:17:00
Majdnem hatperces trailer a Wachowski testvérek és Tom Tykwer grandiózus, múltban-jelenben-jövőben játszódó, 6 más-más műfajú sztorit elmesélő filmjéhez. Többek közt Tom Hanks, Halle Berry, Susan Sarandon, Hugo Weawing, Hugh Grant, Jim Broadbent játszik - ambiciózus projekt. ..
lukit 2012.07.26 19:08:37
Van abban valami különösen megnyugtató és otthonos, ha az ember nem jár sajtóvetítésekre. Minden tiszteletem az összes kollégámé, de valahogy teljesen más érzés úgy beülni a moziba, hogy nem pár tucat véresre töltött tollal ülő héja várja áldozatát, hanem ezerötszáz…..
lukit 2012.07.22 22:31:07
@kaamir: steril??? Ha az Inception se ment veled haza, akkor veled van a baj.
A strand nem a Homár kedvenc helye, ezért hálás, hogy mások letesztelik helyette ezeket a helyeket. Promontor az agárdi Napsugár strandon állapította meg, hogy napsugár az van, árnyék viszont alig. Andrásék a Tóbíró strandot próbálták be, ám amikor otthagyták a cuccaikat 10…..
Amikor 1953-ban Hulot úr (Jacques Tati) elindult máig legendás nyaralására, még nem sejtette... Azt sem, milyen kalandokba bonyolódik, de azt végképp nem, hogy nyaralás közben is lehetne mobilozni, netezni, roamingolni. Ő talán egy nyilvános telefont használt, ma azonban már egyre…..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
lukit 2012.06.25 13:19:16
@mellékvágány: vagy elmész M6 felé.
lukit 2012.06.25 14:24:53
@Márk vagyok: Akarattya, Polgárdi, Fehérvár északról kerülve a hetest, Fehérvár, Zámoly. Vagy Fehérvártól Seregélyes, M6. Csak a térképet kell előrántani, ilyen egyszerű, zsenikém.
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Az ember nem tudja elkerülni a személyes ügyintézést, ami azzal jár, hogy megkeseredett és undok ügyintézőkkel kell találkoznia. A mosolytalan ügymenet már megszokott jelenség, de a parasztság egy új elem a gépezetben.A helyzet nem szokatlan. Személyesen kell elmenni a bankba, mert…..
Ezt a filmet már sokan kértétek, hogy nézzem meg és írjak róla. Amúgy is megtettem volna, mert érdekelt, annak ellenére, hogy a trailere számomra nem volt valami meggyőző. Végre kellemeset csalódhattam.   Grave Encounters (2011)   Rendezte: The Vicious Brothers Gondolom nem…..
Naiv ügyfeleink eheti jelentései alapján töredékére rövidült a T-Home ügyfélszolgálati rendszerén belül a türelmi idő késedelmes fizetésre. A kikapcsolás ára 4000 forint, ezt már mindenféle figyelmeztetés nélkül akár 12 naptári napon belül képesek meglépni. Akit viszont…..
lukit 2012.04.19 22:11:21
@Bálintka.: Sajnos a csoportos beszedésnél nem véd meg a limit, mert max leemelik 5x a hatezret és cseszheti az ember a 10ezres limitet.
lukit 2012.04.20 08:56:51
@magician: De hogy gátolod meg, hogy ne vonjanak többször? Itt inkább arról van szó, hogy mi van, ha gecó akar lenni a szolgáltató.