Regisztráció Blogot indítok
Adatok
job

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Azért naponta fél órában olyan, mintha meghúznánk egy flakon erdei fenyő illatú Bref Powert (Hanna Sural ajánlásával, persze), de fél perces videókká hígítva nincs is jobb ennél egy szürke délelőtt. A Youtube segítségével ráadásul egyetlen kattintással lezárhatjuk a minden…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
job 2007.01.16 15:11:02
comment:com Fütyi a tévében 2007.01.15 10:51:00
Mindenkinek van egy álma, én speciel kukásautót akartam vezetni gyermekként, később régész akartam lenni, majd pornószínész, végül a családom legnagyobb megkönnyebbülésére más pályát választottam, most meg késő sírni az elszalasztott lehetőségek miatt. Fütyi, a Budapest…..
job 2007.01.15 23:58:21
A lakásmaffia-uzsorakölcsön üzletág sajnos még mindig dívik, gondoljunk csak szilveszter tájékán történt leszámolásos gyilkosságra, amelynek az igazi háttere egyre inkább kezd kibontakozni. A joggyakorlat sajnos azt mutatja, hogy az ilyen módon elvesztett ingatlanokat gyakorlatilag…..
Felesleges küzdeni. Úgysem sikerülhet. Úgyis egy hideg konyhában ér a szilveszter, pár nagykabátban szorongó bölcsész társaságában, akik még az újév kedvéért sem hagyják abba az egzisztencializmus posztmodern kiútkereséséről folytatott vitájukat. Ha mégsem, hát elveszel a…..
w Ah, szabadság nem virul 2006.12.29 11:30:00
Feldobta a csizmát nemrégiben a párttitkárból lett öltönyös fáraó, a tragikomikus feudálkomcsi Nyijazov, minden türkmének Basija, aki magáról nevezte el a januárt, és a kurva anyjáról az áprilist. Hurrá. Szaddám nyakán szorul a hurok; várom Kim és Lukasenko pusztulását. De…..
Általában akkor szoktunk hőzöngeni, ha beraknak műsorvezetőnek egy jócsajt, csak azért, mert a mellével nézettséget fog növelni, egyébként meg agya nincs, beszélni nem tud, és/vagy végigbakizza az egészet. Az viszont ezer százalék, hogy Soma nem…..
w Szigorúan ellenőrzött vonat 2006.12.05 13:42:00
Kádár János puritán ember volt, nem gyűjtött vadászkastélyokat és tavakat. A legnagyobb  méretű luxustárgy, amit használt, a különvonata volt, ami most a Vasúttörténeti Múzeumban tekinthető meg. A speciális vonat intézménye azonban nem szűnt meg. Ma is lehet az embernek…..
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
w Bélát itt ne keressék 2006.11.24 16:13:00
A Magyar Hírlap meghitt olvasótáborának azon még meghittebb szegmensét, amely a szombati számokban elolvasta, netán kereste szerénységem hevenyészett közéleti sziporkáit, ezúton tájékoztatom, hogy ne keresse tovább. A közepet jobbról közelítő lap nekilátott a jobb középről…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..
A Tv2 folyosóin már azt mesélik, hogy szombatról péntekre tette a csatorna a Megatáncot. Persze a csak a jövő héttől, hogy azért még egyszer utoljára, úgy igazán meg tudja alázni a tehetségkutatót a Szombat esti láz. A taktika egyszerű: a Megatánc leginkább a városi nőket…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Fodor Gábor bebootolt, felébredt ezeréves álmából, és szemmel láthatóan SZDSZ-elnök szeretne lenni. Fodorról ugyan csak homályos emlékeink lehetnek, mivel mély csendben töltötte az elmúlt éveket, de az látszik, hogy kivel vagy mivel kell megküzdenie. Két jelölt lesz,…..
A viccmagyarázásnál nincs hülyébb műfaj, úgyhogy rövid leszek. Orosz József beszerzett egy relativizálógépet. Ez úgy működik, hogy mondjuk beírom, hogy holokauszt, aztán kiadja, hogy utolsó mohikán, vagy valami hasonló, de egészen kis hülyeségeket is be lehet ütni, például,…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
comment:com Csintalan szakért 2006.10.01 20:23:00
Meglepetéssel vegyes ijedelemmel észleltük, hogy a Hír TV nem kisebb gondolkodót kért fel a választási műsor egyik "szakértőjének", mint Csintalan Sándort. (A másik két szakértő Horkay-Hörcher  Ferenc von Heti Válasz, és Szerető Szabolcs.) Szóval felmerül az…..
Lépjünk tovább, hiszen túl vagyunk az önkormányzati választáson, nincs itt semmi látnivaló kérem, dolog van, az élet halad, meg egyéb üres frázisok eldurrogtatása várható. De hoppá! Mi történt Szegeden? Miért lett Szegeden szoci polgármester, és mitől nyert a…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
Nem lehet, hogy az MTV megostromolta saját magát? Csak azért kérdezem, mert a Szabadság téri csata óta megállíthatatlan a közszolgálati adó reklámkampánya, egyre érthetetlenebb szlogenek és egyre rosszabb fotók kergetik egymást egész oldalas…..
job 2006.09.27 16:59:41