Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shirin

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
Bigyóblog Rövidhírek az MWC-ről 2012.02.28 09:38:00
Nézzük, milyen telefonokat mutattak be a barcelonai mobilkiállításon. Előljáróban annyit, hogy rmeénykedtem valamilyen dizájnsoabb, kisebb kijelzős mobilban is, de az idén sem sikerült a gyártóknak megugrani a lécet. Jönnek az egyendizájnú, egyenkijelzős…..
Kérdés azon munkavállalókhoz, akik kapnak Cafeteria bérkiegészítést: Szerintetek is egy átláthatatlan, komplikált, teljesen elkapkodott rendszer lesz jövőre? Nem hiszem el, hogy ha már újítanak, miért kell utolsó pillanatban összekapkodni valami ganét, amiről senki nem tud…..
A TCA turné keretein belül nyilatkozta azt az HBO társelnöke,, hogy míg George (mármint RR Martin) ír, addig Trónok harca is lesz, mert nem szeretnének befejezetlen történetet, azt pedig nem akarják, hogy a sztorit másnak kelljen lezárnia. Michael Lombardo, a kábeladó programminggal…..
Shirin 2011.08.02 15:13:45
@doggfather: Gondolom tanultak belőle. :)
Amikor Balázs véletlenül roamingolni kezdett valahol az EU-ban, rémülten vette észre az sms-t, hogy 50MB-ért kedvezményesen 3200 forintot kellene fizetnie. Múltkor azonban már felsejlett, mennyit is kell fizetni kedvezmény nélkül, de a tényleges összeg minden képzeletet felülmúl:…..
A Fem3 videójának megnézése után hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy melyik súlyosabb, ha Pákó "szoros" macskát keres Zsuzsi szoknyája alatt vagy ha Joshi egy A4-esre felskiccelt sorsképlet és egy megrázónak szánt vallomás után kijelenti, hogy Pákó értelmes ember,…..
Oh My God! Tesztelhettük a Galaxy S2 mobilt és levett a lábunkról. Szupergyors, szupervékony és nagy. Ez utóbbi az egyetlen rossz tulajdonsága, így gyorsan letudjuk, hogy aztán zavartalanul lelkendezhessünk. Persze embere válogatja, valakinek bejön a péklapát méret.…..
 A két cég közösen jelentette be, hogy ezentúl a Windows Phone 7 lesz a Nokia okostelefonjain. Stephen Elop Nokia-vezér és Steve Ballmer Microsoft-vezér közös nyílt levelében néhány pontban megfogalmazta a megállapodás lényegét. Eszerint stratégiai döntés a Nokiától, hogy…..
Shirin 2011.02.11 11:31:21
Immár hivatalosan is megerősítették, az LG a barcelonai World Mobile Congressen mutatja be a szemüveg nélküli 3D telefonját, az Optimus 3D-t. A mobilhoz nem kell szemüveg ahhoz, hogy 3D-ben lássuk a felvett képeket és videót. Ráadásul egy kétlencsés 3D kamera is lesz benne. Sok…..
Bár eredetileg úgy volt, hogy december 23-án véget ér A 40 milliós játszma a TV2-n, a csatorna úgy döntött, hogy a két ünnep között mégis folytatódik a vetélkedő. A játszmát információink szerint olyan celebekkel búcsúztatják el, mint Zámbó Árpi, Fekete Pákó, Tvrtko és…..
Shirin 2010.12.21 15:00:59
@Johnny336: mintha eddig inteligen kérdéseken véreztek volna el a versenyzők.
C&H Magyarul Bemutatkozás:) 2010.11.28 13:39:00
Kedves Bloglátogatók! Ez az első bejegyzésem a blogon:) Balázs vagyok és remélem, hogy hasznos tagja leszek a közösségnek illetve, hogy szórakoztatni tudom a blog olvasóit. Már nagyon régóta imádom a C&H-s képregényeket, a blogot is már a kezdetektől fogva…..
Már egy ideje terveztem ezt a cikket, mert úgy érzem, hogy muszáj megosztanom veletek a véleményemet a Rossz PC Junior Blogról. A viszonyulásomról szeretnék írni, arról, hogy hogyan ismertem meg, hogyan lettem tag, illetve hogyan váltak el útjaink eme oldallal. Rise & fall of…..
Shirin 2010.11.24 14:27:03
>>Én személy szerint nem akarom abbahagyni, ehhez értek.
>>akarom abbahagyni, ehhez értek
>>ehhez értek
>>értek
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
Roppant kínos, hogy még csak most tudom kitenni a pályázatokat, ám technikai problémák hátráltattak. Az is elég kínos, hogy a több száz látogató közül csupán öt vette a fáradtságot arra, hogy szerencsét próbáljon a nyereményjátékon, ami egy picit elszomorító, hiszen…..
Pletykaszinten már volt arról szó, hogy Robert Knepper ismét felveszi magára a félkezű déli sorozatgyilkos jelmezét, és szerepel majd a Breakout Kings című sorozatban, amit annak idején a Fox visszadobott, az A&E meg a The Beast kaszája után szívesen látott a műsorrendben.Most…..
Az RBR-mérnök Adrian Newey megtervezte a versenyautók csúcsát, az X1-est, de csak a GT5 videójátékhoz. "Az eredmény borzongató, az X1 a kipróbált technológiák maximális kombinációja egyetlen dizájnban. Ez lenne a jövő, ha nem kötnének a szabályok. Már ma…..
[Update 13:49] Annyit mondott még a Vodafone képviselője, hogy hamarosan náluk lesz kapható a két mobil. Felsoroltak még néhány országot, ahol meg lehet venni a közeljövőben, Magyarország nem volt közte.[Update 13:46] Eddig tartott a hivatalos rész. Most megpróbáljuk a kezünkbe…..
Shirin 2010.09.15 14:24:16
@sDavid: ez az amit nem értek, külföldön bezzeg elfér egymás mellett a htc meg az iphone még a tmobilenál is, de itthon nem.
A Samgung bemutatott egy szemüveg nélkül is nézhető 3D tévét a berlini IFA kiállításon. Meglepően élvezhető, igaz kevésbé éles a kép, mint a szemüveges 3D-s megoldásoknál. Annyi hátránya még van a technológiának, hogy bár minden oldalról nézhető (tehát sokféle…..
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
Bekerültem programtervező informatikus szakra, aminek többek között olyan előnyei is vannak, hogy egy meghatározható szegmensbe kerültem az emberek között. Már nem kezd el gondolkodni mindenki, ha megkérdezik tőle hogy én mit csinálok és/vagy tanulok (többek között én sem),…..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Shirin 2010.07.17 13:50:03
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..