Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kirsten

0 bejegyzést írt és 900 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Ellopott ország! 2013.04.27 13:10:11
Az elmúlt három napban egy olyan folyamatot követhettünk végig a médiában, amire nem volt példa még az országban. A dohánytrafikok újraelosztása és feltőkésítése csak az olajügyekhez fogható eredeti tőkefelhalmozás, de az, ahogy ez a nyilvánosság előtt zajlik, majdnemhogy…..
kirsten 2013.04.27 19:20:56
@Vidéki: A ti homoszexuális amerikai tanácsadótok 2005 óta mit pofáz nektek. Úgyhogy jobb volna ha kussolnátok szemét görények.
A FIDESZ székház előtti tüntetés egyik jellemző mozzanata az volt, amikor a néhány, az előző rendszerben még aktív elszánt idős bácsi és néni ordítva kommunistázta a huszonéves, már a rendszerváltás után született fiatalokat.  Mai politikai közéletünk egyik…..
Varánusz Mit üzen a választó? 2013.02.28 04:39:12
"most, hogy őszinte ember voltammára már a múlt igazmondó tükrénekfoncsorán fakult"merengve a múltak ütemén"-én ki nem okult-úgy sajnálom, rámnézve,hogy így alakult!" (via) Jóóóóóóó reggelt valóság! Ebben a hónapban is itt vannak a rettegett, a nem nézett, a…..
kirsten 2013.02.28 11:55:22
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Hát aki erre a mocskos maffozó bandára szavaz mégegyszer annak elment a csöppnyi józan esze is. Már ha volt. A hazudozáson és az önfényezésen nem értenek semmihez. Aki meg ért azt félreállítják. Mindenesetre sikerült nekik teljesen lesüllyeszteni az országot.
Bíró Lajos, Orbán Viktor, Molnár B. Tamás A készülő gasztronómia forradalomnak nem kisebb személyiség áll az élére mint Orbán Viktor! A 2/3 lendületével megújítja a magyar szakácsképzést és a termékek eredetvédelmét. Lássuk, hogy a miniszterelnök konyhai lángszorója…..
Ami nem sikerült sokáig senkinek, azt a Jobbik és csatolt mindenféle ifjúsági részei megoldották egy nap alatt. A pártkötődésű ELTE BTK HÖK előbb Garbai Ádám vamzerkedésével kínálta föl magát turhatáblának, árulkodását ráadásul Mezey Barna rektor a "súlyának…..
Újabb forradalom ér véget, ismét átírják a médiatörvényt. Orbán Viktor legértelmetlenebb és legfeleslegesebb háborúja is letérdeléssel és kapitulációval ér véget, de vak nemzetáruló az, ki nem látja meg ebben is Atyuska sikerét. Mert térdelni alapvetően jó, ő ezt így…..
kirsten 2013.02.16 10:06:57
@Axxtro: Kapuzárási pánik nálatok narancsbolsiknál van. A fosásotoktól bűzlik az ország.
Nehéz kenyér lehet ma a Stumpf Andrásnak lenni. Olyan igazi skrizofrén állapot, amiben szíve szerint röhögne ő a hiszteroliberálisokon, ha a rendszer amit szolgál nem éppen a szívéhez közelebb álló cimborát nyírná kifele, mert lenyomta őt is Orbán kabala Bubifrizura-varjúként…..
kirsten 2013.02.14 12:56:13
@Orica Középföldi: A te IQ-D még a 40-et sem éri el. Szerencsétlen buzeráns.
„...nincs gazdasági válság, hiszen az OECD prognózisa szerint jövőre már meghaladja a 3 százalékot a növekedés, az államháztartás közeledik egy egyensúlyi helyzethez és a forint erős árfolyama sem azt mutatja, hogy bizalomvesztés tapasztalható a magyar gazdaság…..
kirsten 2013.02.11 18:04:23
@kobakaba: Valóban ő az orbán rezsim haszonélvezője !
kirsten 2013.02.11 18:08:07
@laszlos: Ma még sokkal nézhetetlenebb. Na és a félázsiai nem azt mondta hogy rabszolga sorba hajtja az embereket. Mocskos hazug banda. Úgy látom te visszasírod a Kádár-.rendszert., de akkor legalább volt munkahely. Most meg lófasz van na meg ilyen seggnyaló bértollnokok.
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..
kirsten 2013.01.29 05:59:10
@Fell Bandi: Akárcsak én utálom orbáncot, hogy a fene vinne el benneteket mind. Egyébként rém primitív vagy ! De mit lehet várni egy tahótól ?
kirsten 2013.01.29 06:02:19
@Foxtrotty: De nem illene kirugdosni olyan embereket a munkahelyükről akik nem a fidesz seggét nyalják. Otromba, ostoba banda.
A kezdetektől fogva hangoztatjuk, hogy nem specifikusan az Orbán-kormány ellen vagyunk, nem ezért jöttünk létre, és akkor sem fogunk feloszlani, ha nem ők lesznek hatalmon - beleszólási követeléseink a mindenkori kormánynak szólnak, így mindenkor hallatni fogjuk a hangunkat. Ezt…..
kirsten 2013.01.27 12:02:49
@lonsdaleruha.5mp.eu: Nagyon remélem. Más kiút nincs az országnak ahhoz hogy talpra álljon. A Hallgatói Hálózatot kérdezem miért nincs népszavazás tandíj ügyben. Anno a sokat cikizett Gyurcsány idején volt, mert lehetett, és a tandíj témát ejtették. Pedig akkor állítólag a pénz az egyetemeknél maradt volna és nem a feneketlen költségvetésbe ment volna. A HÖOK elárult benneteket Nagy Dáviddal az élen. Miért tűritek hogy helyettetek ilyen alamuszi sunyi alakok döntsenek.
Mesterházy Attilának nagybetűs nap, amikor valamit mond. Mert többnyire unalmas, ötlettelen, szellemtelen figura, aki kiváló címerállata a legnagyobb ellenzékinek mondott tesze-tosza pártnak emiatt. Szóval a semmitmondó ember mondott valamit, de talán jobb, ha inkább visszatér a…..
kirsten 2013.01.19 10:30:52
@KZsoci: Az MSZP-nél szarabb a fidesz. Egyébként is mindenki tudja mikolától hogy miért akar orbánc választójogot adni a határon túli magyaroknak. Erdélyben elég nagy lett a fidesz elutasítottsága. Ezt mutatja tőkés eredménye az elért 1 %. Ők hamarabb rájöttek orbán valódi jellemtelenségére mint az itthoni magyarok.
Az alaphelyzet: devizahitelesek tízezrei várják remegve, hogy a bankok elleni perekben ki tudja-e jogászkodni néhány eltökélt társuk a szerződések semmisségét, vagy bármi egyéb fingatást. Amíg a magyar bíróságok kábé össze-vissza ítélkeznek a hasonló ügyekben, addig a…..
Poldi bácsi megmondója Casco 2013.01.18 12:52:35
Egyszer majd kommunikációs tankönyvekben fogják szerepeltetni azt a szóvirág-stratégiát, amely Matolcsynak a "hárombetűs intézményt" gyalázó nyilatkozatával jelent meg először a nyilvánosság előtt, hogy aztán kifinomult árnyalatok egész sorát felvonultatva hülyítse a…..
kirsten 2013.01.18 18:21:18
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Mi van stefi bácsi megint bohócot csinálsz magadból. Már mindenhonnan kiutáltak. Tűnj már el a süllyesztőben bármilyen jól fizetnek ócska komment társaiddal együtt. Normális blogokon semmi keresnivalótok. Mocskos droidok !!!
kirsten 2013.01.18 18:22:49
@fal_adja_a_masikat: A hazaáruló te vagy és párttársaid. Mocskos maffiózó gyülevész banda !
Tündérmeseországban új rendszer íródott, a gazdasági rendszerváltás kész - mondta büszkén Pöttöm Pufi, és a maga részéről ezt ajánlja Brüsszelnek is. Legyünk mi a követendő példa, - mondja - mert unortodox modellünk tiszta, mint a hó, egyszerű, mint szijjártópéter, és…..
kirsten 2013.01.12 13:40:28
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az még nem kisebbíti a mostaniak dilettantizmusát. Pöttöm Pufi jobb lett volna ha hallgatott volna tegnap és nem röhögteti még jobban ki magát.
Varánusz Matolcsykám, pofa be! 2013.01.11 09:17:52
Te, Gyuri, édesmamára szoktál gondolni néha? És nem sajnálod? Eszedbe jut időnként, hogy a rendszeres heveny csuklás rohamoktól bizonnyal neki van a legfejlettebb rekeszizma ma az országban, de azért nem ez a létezés legkellemesebb formája?  „Világunk nem ésszerű, nem…..
kirsten 2013.01.11 11:52:41
@$$$=$$$: Te most önmagadról festettél egy önarcképet. Barom tahó !
kirsten 2013.01.11 12:01:31
@$$$=$$$: Te tahó még magyarul sem tudsz, úgyhogy menj a seggnyaló oldalaidra. Csúszó-mászó féreg ! Itt kilógsz a sorból a szerintem jóindulatúan általam mért 40-es IQ-dal !
kirsten 2013.01.11 17:59:53
kepfeltoltes.hu/130101/plakat-plak_t_blaha-sor-dec24_www.kepfeltoltes.hu_.png
Minden fidesznyiknek ezt kívánom, pedig nem is vagyok rosszindulatú.
Úgy tűnik a Magyar Narancs szerkesztőségében kiadták a kilövési engedélyt Schiffer Andrásra. Történt, hogy Schiffer annak a véleményének adott hangot az LMP sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesznek ki kellene zárnia Bayer Zsoltot az elhíresült uszító publicisztikája miatt.…..
Európa legsikeresebb edzőjével találkozott Pep Guardiola. Orbán Viktor a FIFA-gálán fotózkodott a munkanélküli spanyollal, és kedd este töltötte fel a fényképet a Facebook-oldalára. Edzők egymás közt(Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala) A képek között van még egy, amin a…..
kirsten 2013.01.09 09:29:09
@Vitéz László: Na látod még nagyon sokunkat nem képvisel. Én nem ismerem el az ilyen a miniszterelnökömnek. A b irkák miniszterelnöke a köcsög.
Mottó: Minden kutyának megvan a maga kamionja! (SzA) Sajnálnám, ha a Békemenet szervezői végül is letennének körvonalazódó terveikről és nem masíroznának újfent valamiért. Bár nem tudok olyan masír-okot mondani, ami ne adna lehetőséget egy harsány röhögésre, úgy vélem,…..
update: itt a friss poszt az index2-ről. Öt év után megint alapjaiban új Index érkezik. Elsőként egy kis visszatekintés. Aztán pár óra múlva majd az új Indexről is részletesebben, konkrétabban.  Szóval kábé négy éve hagytam ott az Indexet. Négy év nagyon sok idő. Én…..
kirsten 2013.01.09 02:52:04
A nagy közvéleménykutató cégeket gyakran vádolják részrehajlással, ezért arra gondoltam, hogy elkészítem a saját kutatásom a magyarországi pártvezetők népszerűségéről. A tagadhatatlanul unortodox, és reprezentatívnak csak problémásan nevezhető módszeremtől azt hiszem…..
Vízkereszt alkalmából angyal szállt közénk, és amíg mi a karácsonyfák kicsontozásával voltunk elfoglalva a napkeleti bölcsek reinkarnációjaként okosságokat hintett magából. Feritél országban nagyon jó minden, de a gyülekezési jog érvényesülése, hűűűű, szóval az…..
kirsten 2013.01.07 12:53:53
@bella _ciao: Hát másra ez a felcsuti bohóc úgysem jó.
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
kirsten 2013.01.06 19:31:27
@szist: Mi van fityisz birka ? Te is bejelentkeztél az orvoshoz, mert úgy látszik elgurult a gyógyszered ! Bajnainak ehhez semmi köze. A hazugság olyan mértékű istenített mocskos pártodban hogy nektek fel sem tűnik. Úgyis csak az ilyen birkákat tudják félrevezetni. Vagy pénzt kapsz érte hogy hülyének tettesd magad ?
szist: az ilyen férgeknek mint te nincs helye ebben az országban. Na és az ilyen birkáknak valóban el lehetne menni. Egy kicsit tisztább lenne az ország levegője !
kirsten 2013.01.06 19:33:35
@szist: Csak nem az elmebeteg viktátor ?
Légifelvétel Nem egyeztetek! 2013.01.06 09:32:12
Lehet, hogy az orbáni politika mégiscsak a leghelyesebb ebben az országban, mert nincs semmiféle lehetőség együttműködésre, csak diktálásból ért a magyar? Mindeddig úgy gondoltam, hogy léteznek olyan közös célok, amelyek miatt érdemes beszélni másokkal, alkut kötni, tartós…..
kirsten 2013.01.06 18:02:21
@dranok2: Hát ennyire naív nem lehet senki mint te. 2006-ban a fidesz mást nem akart csak orbánt miniszterelnöknek. A fidesszel nem lehet közös nevezőre jutni, mert egy zsarnok vezeti aki most úgy uralkodik a népen mintha a rabszolgái lennének. Ha újra ő kerül hatalomra nagyon hamar visszamegy az ország a középkorba. Lesz inkvizíció, boszorkányégetés, sajnos az ő számára keresztes háború nem jöhet szóba.
Katasztrófa amennyire hülyének néznek minket.
Orbán Viktor torkához valahol, valakik kést szögeztek. Nem úgy ismerjük szeretett miniszterelnökünket, hogy a józan politikai megfontolás jellemezné. A NER atyja eddig semmi jelét nem mutatta annak, hogy belátó, mértékletes, tisztességes lenne, ha a politikai hatalom…..
kirsten 2013.01.05 09:02:22
@Belpo: Pénz az van, de nem nekünk dolgozó embereknek. Csak a családtagoknak, haveroknak, seggnyalóknak.
kirsten 2013.01.05 09:04:41
@esefe: A gyűlölködés te tahó a ti profilotok. Fröcsögtök úton útfélen. Még békamenetet is szerveztek, amely önmagában is röhej tárgya veletek együtt. fidesz droidok !
kirsten 2013.01.05 09:07:22
@Pipas: Az volna a jó ha egyetlen alkotmánybíró sem lenne egyik oldal bérence sem, hanem csak a jog és igazság alapján hozná meg a döntéseket.